Logo
        Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије
  Пријави ме за стално:

Странице: 1 ... 3 4 [5]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: ko je najbolja riba u sšc  (Прочитано 10649 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
fan
Iskusan
*
Поруке: 237
Ugled: +13/-8
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #60 послато: 28.10.2008. 11:43:02 »

Ljudi jeste li vi svi slijepi? Mala Cera je preslatka, al izgleda kao da je skroz smotana, bez uvrede pomenutoj. Jelena Vucinic je isto preslatka, fizicki, necu komentarisati to kakva je.... Jana B. ima slatku facu, ali je toliko izvjestacena, kad napuci usne da bi joj izgledale vece, i kad hoda, osim toga trebali ste gledati priredbu kod Bilje, djevojka ima katastrofu sala, tako da kad obuce nesto usko to je katastrofa teska... Ali je zato mala Andjela Batinic prelijepa, preslatka, prezgodna, to vam je najljepsa cura u toj vasoj srednjoj.... Sad je wow, mogu misliti kakva ce biti za koju godinicu...
fan
Iskusan
*
Поруке: 237
Ugled: +13/-8
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #61 послато: 28.10.2008. 11:44:00 »

Ljudi jeste li vi svi slijepi? Mala Cera je preslatka, al izgleda kao da je skroz smotana, bez uvrede pomenutoj. Jelena Vucinic je isto preslatka, fizicki, necu komentarisati to kakva je.... Jana B. ima slatku facu, ali je toliko izvjestacena, kad napuci usne da bi joj izgledale vece, i kad hoda, osim toga trebali ste gledati priredbu kod Bilje, djevojka ima katastrofu sala, tako da kad obuce nesto usko to je katastrofa teska... Ali je zato mala Andjela Batinic prelijepa, preslatka, prezgodna, to vam je najljepsa cura u toj vasoj srednjoj.... Sad je wow, mogu misliti kakva ce biti za koju godinicu...

pardon, zurim negdje, mislila sam Andjela Vujadinovic....
stormy
Iskusan
*

Поруке: 171
Ugled: +14/-9
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #62 послато: 28.10.2008. 21:00:17 »

:D :D :D
Trile
Iskusan
*

ART CREATURE
Поруке: 125
Ugled: +6/-5
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #63 послато: 28.10.2008. 22:29:46 »

:-\ ??? Aaaaa  :) O Andjela nismo te poznali ;D ; :D :D :D
smizla
Iskusan
*
Поруке: 177
Ugled: +20/-10
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #64 послато: 28.10.2008. 22:39:10 »

:D :D :D
ally
Poznat lik
*
Поруке: 54
Ugled: +4/-0
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #65 послато: 28.10.2008. 23:17:59 »

............
Trile
Iskusan
*

ART CREATURE
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #66 послато: 28.10.2008. 23:19:59 »

Hvala ti što me prosvijetli :-X,a da išta znaš ukapirala bi da sam se zezo ???
smizla
Iskusan
*
Поруке: 177
Ugled: +20/-10
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #67 послато: 28.10.2008. 23:23:01 »

jako mi je zao, nije Andjela, vec neko ko ne ide u tu srednju, gleda sa strane i realan je.... svidjelo se to vama ili ne tako je... ima tu jos slatkih cura, al ove ste komentarisali....
Pa dobro kad je vec tako slatka u daljoj prici zvacemo je "dijabetes melitus" ;D
mrvica
Globalni moderator
Extra član
*

Nobody is perfect, I am Nobody!!!
Поруке: 445
Ugled: +66/-15
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #68 послато: 28.10.2008. 23:43:11 »

Alo, ne kenjajte,mala ce biti top-full riba,i sad je al mislim mlada je,kompleksasi,tisina... Al je sigurno najlepsa u SC,,preslatka je.
Napisao bi ovo i ranije al se ne sjetih cure.
mrvica
Globalni moderator
Extra član
*

Nobody is perfect, I am Nobody!!!
Поруке: 445
Ugled: +66/-15
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #69 послато: 28.10.2008. 23:45:16 »

Nije Andjela,al necu ti otrikiti ko je.
Trile
Iskusan
*

ART CREATURE
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #70 послато: 29.10.2008. 19:26:38 »

Još ima onih koji ne shvataju ???
sasab
Novi na forumu
*

Поруке: 22
Ugled: +0/-2
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #71 послато: 10.11.2008. 16:10:16 »

Znas li ti ko je Jana Blagojevic? Ha,ha...Valjda Jana Bjeletic.
I mom cimeru je najljepsa  izvjesna Jana Bjeletic,prico mi je za nju kad je dosao sa odmora.
Izofira me ti al nema veze. :)Znas onu Bajaginu:"...na celom svetu lepote takve ni,samo lepa Jana Mikijeva kci..." ;D ;D ;D
Mislim da je mrtva trka izmedju Jane,Jelene Vucinic i Cere-junior. ;D
xxxx
Moze tu jos po neko da upane... ;) :)

Pa sta je ovo sve moj bivsi komsiluk,pozdrav za cure sa Beverly Hills-a :)

:D
!Alko TeSt!
!AlKo TeSt!
Extra član
*

Поруке: 382
Ugled: +14/-13
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #72 послато: 06.12.2009. 19:03:00 »

E pa ja se ne slazem,ja mislim da ima i ovih mladjih finih djevojaka.
slazem se sa tabom ima lepih devojaka u skoli,,  ::) ;D ;D ;)
LosMi
Novi na forumu
*

Поруке: 4
Ugled: +0/-0
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #73 послато: 27.01.2010. 18:12:14 »

Stvarno nema jedna da valja sve TrEbE.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-*
majmunica Marta
Novi na forumu
*
Bileća
Поруке: 2
Ugled: +0/-0
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #74 послато: 03.02.2010. 10:37:56 »

...najljepše djevojke Bileće su:..Jana Bjeletić...Dušica Fimić...Anđela Vujadinović...Djurdjica Stolica...Milica Novaković...
Странице: 1 ... 3 4 [5]   Иди горе
  Штампај