Ljudi jeste li vi svi slijepi? Mala Cera je preslatka, al izgleda kao da je skroz smotana, bez uvrede pomenutoj. Jelena Vucinic je isto preslatka, fizicki, necu komentarisati to kakva je.... Jana B. ima slatku facu, ali je toliko izvjestacena, kad napuci usne da bi joj izgledale vece, i kad hoda, osim toga trebali ste gledati priredbu kod Bilje, djevojka ima katastrofu sala, tako da kad obuce nesto usko to je katastrofa teska... Ali je zato mala Andjela Batinic prelijepa, preslatka, prezgodna, to vam je najljepsa cura u toj vasoj srednjoj.... Sad je wow, mogu misliti kakva ce biti za koju godinicu...
Цитат: fan 28.10.2008. 11:43:02Ljudi jeste li vi svi slijepi? Mala Cera je preslatka, al izgleda kao da je skroz smotana, bez uvrede pomenutoj. Jelena Vucinic je isto preslatka, fizicki, necu komentarisati to kakva je.... Jana B. ima slatku facu, ali je toliko izvjestacena, kad napuci usne da bi joj izgledale vece, i kad hoda, osim toga trebali ste gledati priredbu kod Bilje, djevojka ima katastrofu sala, tako da kad obuce nesto usko to je katastrofa teska... Ali je zato mala Andjela Batinic prelijepa, preslatka, prezgodna, to vam je najljepsa cura u toj vasoj srednjoj.... Sad je wow, mogu misliti kakva ce biti za koju godinicu... Aaaaa O Andjela nismo te poznali ;
Цитат: Trile 28.10.2008. 22:29:46Цитат: fan 28.10.2008. 11:43:02Ljudi jeste li vi svi slijepi? Mala Cera je preslatka, al izgleda kao da je skroz smotana, bez uvrede pomenutoj. Jelena Vucinic je isto preslatka, fizicki, necu komentarisati to kakva je.... Jana B. ima slatku facu, ali je toliko izvjestacena, kad napuci usne da bi joj izgledale vece, i kad hoda, osim toga trebali ste gledati priredbu kod Bilje, djevojka ima katastrofu sala, tako da kad obuce nesto usko to je katastrofa teska... Ali je zato mala Andjela Batinic prelijepa, preslatka, prezgodna, to vam je najljepsa cura u toj vasoj srednjoj.... Sad je wow, mogu misliti kakva ce biti za koju godinicu... Aaaaa O Andjela nismo te poznali ; jako mi je zao, nije Andjela, vec neko ko ne ide u tu srednju, gleda sa strane i realan je.... svidjelo se to vama ili ne tako je... ima tu jos slatkih cura, al ove ste komentarisali....
Aaaaa O Andjela nismo te poznali ;
Цитат: sasab 25.10.2008. 00:13:49Цитат: G F F 16.10.2008. 18:26:41Цитат: sremci 16.09.2008. 00:35:18Цитат: Illegal 13.05.2008. 19:38:28Znas li ti ko je Jana Blagojevic? Ha,ha...Valjda Jana Bjeletic.I mom cimeru je najljepsa izvjesna Jana Bjeletic,prico mi je za nju kad je dosao sa odmora.Izofira me ti al nema veze. :)Znas onu Bajaginu:"...na celom svetu lepote takve ni,samo lepa Jana Mikijeva kci..." Mislim da je mrtva trka izmedju Jane,Jelene Vucinic i Cere-junior. xxxxMoze tu jos po neko da upane... Pa sta je ovo sve moj bivsi komsiluk,pozdrav za cure sa Beverly Hills-a
Цитат: G F F 16.10.2008. 18:26:41Цитат: sremci 16.09.2008. 00:35:18Цитат: Illegal 13.05.2008. 19:38:28Znas li ti ko je Jana Blagojevic? Ha,ha...Valjda Jana Bjeletic.I mom cimeru je najljepsa izvjesna Jana Bjeletic,prico mi je za nju kad je dosao sa odmora.Izofira me ti al nema veze. :)Znas onu Bajaginu:"...na celom svetu lepote takve ni,samo lepa Jana Mikijeva kci..." Mislim da je mrtva trka izmedju Jane,Jelene Vucinic i Cere-junior. xxxxMoze tu jos po neko da upane...
Цитат: sremci 16.09.2008. 00:35:18Цитат: Illegal 13.05.2008. 19:38:28Znas li ti ko je Jana Blagojevic? Ha,ha...Valjda Jana Bjeletic.I mom cimeru je najljepsa izvjesna Jana Bjeletic,prico mi je za nju kad je dosao sa odmora.Izofira me ti al nema veze. :)Znas onu Bajaginu:"...na celom svetu lepote takve ni,samo lepa Jana Mikijeva kci..." Mislim da je mrtva trka izmedju Jane,Jelene Vucinic i Cere-junior.
Цитат: Illegal 13.05.2008. 19:38:28Znas li ti ko je Jana Blagojevic? Ha,ha...Valjda Jana Bjeletic.I mom cimeru je najljepsa izvjesna Jana Bjeletic,prico mi je za nju kad je dosao sa odmora.
Znas li ti ko je Jana Blagojevic? Ha,ha...Valjda Jana Bjeletic.
E pa ja se ne slazem,ja mislim da ima i ovih mladjih finih djevojaka.