mrvica
Start moderator
Extra član

Ugled: +52/-9
Van mreže
Pol: 
Nobody is perfect, I am Nobody!!!
|
 |
« Odgovor #105 poslato: 21.11.2008. 16:31:41 » |
|
treba mi jedna maaaalaaaa informacija....  je li teska puno elektrotehnika? Mislim ono, bas bas puno? Posusaj ti mene ne da nemoj upisivati ETF nego bjezi od ljudi koji imaju bilo kakve veze sa ETF-om, CAKI imas klempu kad te vidim, tako su i meni govorili dok nisam zagrizao. Nego ti fino ekonomiju pod ruku oni ce tebe nauciti kako ces ti fino u zivotu dobro da prodjes. Ovim ne racunam ETF u PG. Ako ti treba nesto vise o ETF-u posalji PP.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Umni rad je fizicki neizdrziv. Lako je održati govor,teško je održati riječ. Muškarci misle da žene misle da oni misle.
|
|
|
ally
Poznat lik

Ugled: +3/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #106 poslato: 21.11.2008. 18:20:24 » |
|
treba mi jedna maaaalaaaa informacija....  je li teska puno elektrotehnika? Mislim ono, bas bas puno? Posusaj ti mene ne da nemoj upisivati ETF nego bjezi od ljudi koji imaju bilo kakve veze sa ETF-om, CAKI imas klempu kad te vidim, tako su i meni govorili dok nisam zagrizao. Nego ti fino ekonomiju pod ruku oni ce tebe nauciti kako ces ti fino u zivotu dobro da prodjes. Ovim ne racunam ETF u PG. Ako ti treba nesto vise o ETF-u posalji PP. E ovo je jako.... Dajte ljudi, slozite se... ubijate me...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrvica
Start moderator
Extra član

Ugled: +52/-9
Van mreže
Pol: 
Nobody is perfect, I am Nobody!!!
|
 |
« Odgovor #107 poslato: 21.11.2008. 20:11:49 » |
|
Ma ne ubijam te,ubices se sama ako pogresno "dugme" stisnes!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Umni rad je fizicki neizdrziv. Lako je održati govor,teško je održati riječ. Muškarci misle da žene misle da oni misle.
|
|
|
|
Coa
|
 |
« Odgovor #108 poslato: 21.11.2008. 22:24:21 » |
|
Ma kakav fakultet, udaj se ally... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Caki HEO
Globalni moderator
Extra član

Ugled: +8/-5
Na mreži
|
 |
« Odgovor #109 poslato: 21.11.2008. 22:29:35 » |
|
more Ally slusaj, ovaj Mrvica samo pokusava da skloni konkurenciju  ... dobro fax jeste malo tezi... i ima nekih ljudi koji svojim ponasanjem od osrednje teskih stvore extremno teske ispite ali ipak je dobar fax... govorim konkretno za BG... Za druge gradove ne znam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ally
Poznat lik

Van mreže
|
 |
« Odgovor #110 poslato: 21.11.2008. 23:40:22 » |
|
Ma kakav fakultet, udaj se ally...  E vazi, jednog finog, suncanog dana...  more Ally slusaj, ovaj Mrvica samo pokusava da skloni konkurenciju  ... dobro fax jeste malo tezi... i ima nekih ljudi koji svojim ponasanjem od osrednje teskih stvore extremno teske ispite ali ipak je dobar fax... govorim konkretno za BG... Za druge gradove ne znam... Pa ako je u Bg tako, tesko da u Bl moze biti puno teze... valjda... E hvala ti... sad mi je vec lakse 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Coa
|
 |
« Odgovor #111 poslato: 21.11.2008. 23:49:02 » |
|
more Ally slusaj, ovaj Mrvica samo pokusava da skloni konkurenciju  ... dobro fax jeste malo tezi... i ima nekih ljudi koji svojim ponasanjem od osrednje teskih stvore extremno teske ispite ali ipak je dobar fax... govorim konkretno za BG... Za druge gradove ne znam... Sta ti da promijenis u svom ponasanju da konacno polozis onaj ispit? Umjesto dosadasnjih 16 da ucis 20 sati dnevno? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ally
Poznat lik

Van mreže
|
 |
« Odgovor #112 poslato: 21.11.2008. 23:57:01 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Coa
|
 |
« Odgovor #113 poslato: 22.11.2008. 00:01:55 » |
|
Ally prvi suncan dan... Poslusaj me. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ally
Poznat lik

Van mreže
|
 |
« Odgovor #114 poslato: 22.11.2008. 00:14:33 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Coa
|
 |
« Odgovor #115 poslato: 22.11.2008. 00:17:44 » |
|
Svakako neces gledati sunca 10 godina ako upises elektrotehniku. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ally
Poznat lik

Van mreže
|
 |
« Odgovor #116 poslato: 22.11.2008. 00:30:03 » |
|
Coa nosices me na dusi, jednoga dana.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
.:VLADIX:.
BILEĆAinfo autor
Administrator
Extra član

Ugled: +73/-7
Van mreže
Pol: 
Vladimir Duka
|
 |
« Odgovor #117 poslato: 22.11.2008. 01:05:00 » |
|
pa gledaćeš sunce naravno, ali kroz prozor čitaonice  šalim se naravno, nemoj mi zamjeriti, ali ako ti to "basta" završićeš bez većih problema, ali ako si nisi nešto posebno u matematici, a fiziku ne voliš ne vidim razlog da ideš na etf i sigurno je da nećeš gledati dana 10 godina. Čim se premišljaš vjerovatno ti predmeti vezano za etf dobro idu. srećno u odabiru i ne žuri, ima još pola godine
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kerber_
Iskusan

Ugled: +7/-0
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #118 poslato: 22.11.2008. 02:22:31 » |
|
Eh, kolega drage... Kakvi su vam jadi dodijali, te tako bajete na struku? Kad je elektrotehnika u pitanju, meni je jedino zao što nisam ikoliko marljivije studirao da sad doktoriram k'o čo'jek...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|