BILEĆAinfo forum
Vijesti: Pozdrav svim korisnicima od BILEĆAinfo tima!

*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. 07.01.2009. 13:59:18

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 ... 7 8 [9]   Idi dolje
  Štampaj  
Autor Tema: Kol'ko si ih imala do sad :o ?  (Pročitano 5087 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
.:VLADIX:.
BILEĆAinfo autor
Administrator
Extra član

Ugled: +73/-7
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Vladimir Duka

« Odgovor #120 poslato: 09.11.2008. 21:43:13 »

pa jest, bilećki standardi za kurvu su toliko visoki da je skoro svaka žena bar jednom u životu nazvana kurva...ustvari to je fiksno  Cheesy
Sačuvana

smizla
Iskusan

Ugled: +19/-6
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: 10.11.2008. 14:36:33 »

sad procitah temu zaista  zanimljivo......ima sta da se kaze...ali nas mentalitet balkanski bash ne podrzava da zena ima ili imala vise muskaraca u zivotu....
po meni je bolje da je imala  tako isto i muskarac prodjes vidis..probas...i onda kad zadjes u neke godine tacno znas sta hoces ili neces.

a ne kad se ostvari neka vez aili brak onda..kao "jaoj nisam prozivio i probao"...ne treba ic u krajnost naravno....
Hvala sto si obogatila ovu temu svojim postom!
Pozz
Sačuvana

Ne doozvoli da te provincija kvari
smizla
Iskusan

Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: 10.11.2008. 14:38:29 »

evo jedan savjet za sve mladje djevojke-nikad im ne odavajte koliko ste ih imali! Jer naravno ni vi necete saznati istinu o tome koliko su ih oni imali! Nasi hercegovci se odma prepadnu ako je djevojka iskusnija od njih! I naravno slijedi prica-ako je djevojka imala vise momaka za koje oni znaju ona postaje kurva,a oni sto ih vise promijene vece su FACE!
Druze malecko u potpunosti se slazem s tobom! Smiley
« Poslednja izmena: 25.11.2008. 15:16:27 smizla » Sačuvana

Hercegovac77
Globalni moderator
Extra član

Ugled: +41/-12
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: 22.11.2008. 01:28:11 »

Sta je ovo? Jesi to smizlo pocela da brises sto si pisala?  Cheesy Cheesy
Sačuvana
smizla
Iskusan

Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: 25.11.2008. 15:20:27 »

Ma ja stalno nesto brisem pa pisem Grin
A ne znam vise sta da dodam ovoj temi,a sta da oduzmem...drago mi je da se jos uvijek pise o njoj i da izaziva polemike...
Prestala sam da brojim partnere odavno,pa mozda i nisam kompetentna da pisem teme u ovoj rubrici Cheesy Cheesy
Sledeci put cu dobro da se skoncentrisem,da uzmem racunaljku i izvrsim popis pa cu vam dati precizne informacije hahaha ma vazda mi je matematika dobro isla ne pitaj!
Sačuvana

Hercegovac77
Globalni moderator
Extra član

Ugled: +41/-12
Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: 28.11.2008. 00:45:58 »

A ne znam vise sta da dodam ovoj temi,a sta da oduzmem...drago mi je da se jos uvijek pise o njoj i da izaziva polemike...
Prestala sam da brojim partnere odavno,pa mozda i nisam kompetentna da pisem teme u ovoj rubrici Cheesy Cheesy
Sledeci put cu dobro da se skoncentrisem,da uzmem racunaljku i izvrsim popis pa cu vam dati precizne informacije hahaha ma vazda mi je matematika dobro isla ne pitaj!
Prestala da brojis? Ponestalo prstica Cheesy Wink?
Bez veze je da mjenjas postove, jer sad izgleda da sledaca dva tri posta posle tvoga (neki i moji) nemaju veze sa bilo cim...
Sačuvana
smizla
Iskusan

Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: 06.12.2008. 14:21:32 »

Prestala da brojis? Ponestalo prstica Cheesy Wink?
Bez veze je da mjenjas postove, jer sad izgleda da sledaca dva tri posta posle tvoga (neki i moji) nemaju veze sa bilo cim...
Ok Heo,izvini...ma nekad mi padne na pamet da nesto izmijenim,ali svaka kritika je dobrodosla... Smiley
Sačuvana

Stranice: 1 ... 7 8 [9]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Prilagodio: VlaDiX ProSOFT | *

Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS! Tema VLADIX forum
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 21 upita.