Logo
        Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије
  Пријави ме за стално:

Странице: 1 ... 4 5 [6]   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: KAKAV LOKAL NEDOSTAJE NASEM GRADU???  (Прочитано 10166 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
hud
Globalni moderator
Super član
*

Поруке: 722
Ugled: +73/-14
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #75 послато: 20.01.2009. 23:33:25 »

Nekad smo imali sve, a sad nemamo nista... ;D ;D ;D
pop
Iskusan
*

Polako disati je korisno za razum
Поруке: 148
Ugled: +4/-24
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #76 послато: 20.01.2009. 23:58:48 »

Ma kako da ne bilo je svega  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
galina
Novi na forumu
*
Поруке: 17
Ugled: +3/-0
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #77 послато: 01.02.2010. 17:46:49 »

nedostaje nam za pocetak jedan sasvim normalan lokal,s normalnom muzikom i normalnim skolovanim ugostiteljima.
Nisam cesto u Bileci,ali kad dodjem prosetam nekoliko krugova dok se smislim gdje da podjem na kafu...
Mozda grijesim,ali ne svidja mi se da udjem na prvu jutarnju kaficu u neki lokal gdje tresti glasna muzika pa da te sagovornik nista ne cuje.pa valjda se zna koja muzika ide uz koji dio dana?
Ali da ne budem dosadna,inace cu pocet nabrajat da nam fali poslasticarna,picerija,diskoteka,pab,ovo,ono...
Inace volim da se za grad spremim oko 10-11 uvece,pa da izadjem u neki pab...
a kad ovdje dodjem,jedino u Lipu svratim ponekad,u Elitu sve djeca pa nije primjerno da se guram s njima...
E ne znam dal' se neko sjeca Majamija,tu je nekad bilo fino popit kaficu s drustvom:)
road king
Extra član
*

Поруке: 632
Ugled: +60/-27
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #78 послато: 01.02.2010. 18:53:05 »

Jeste Galina, Majami je fin lokal bio, gradski sto bi rekli ;D  a trenutno nam treba jedan lokal tipa "SLOZNA BRACA"
(ako se sjecate one humoristicke serije gdje su se okupljali za vrijeme rata, srbi, muslimani i hrvati) posto vidim ovih dana se sve podijelio stranacki po kaficima.Kazu :Necu tamo ,tamo se okupljaju snsd-ovci   ili  necu tamo tamo su sds-ovci. Mislim... nigdje veze s" vezom.
ZOXL
Globalni moderator
Super član
*

Поруке: 770
Ugled: +54/-20
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #79 послато: 01.02.2010. 18:53:17 »

E ne znam dal' se neko sjeca Majamija,tu je nekad bilo fino popit kaficu s drustvom:)

i pojesti dobra Pizza  :bale:
pop
Iskusan
*

Polako disati je korisno za razum
Поруке: 148
Ugled: +4/-24
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #80 послато: 01.02.2010. 21:51:30 »

Nedostaje vam majami , kakav crni majami kakvi jadi sjedes tamo a drugi ti sjedi za vratom i duva ti u kafu dok je pijes da je ohladi za mene to je bio obican kokosinjac, a na basti kada sjedis gledas  i pratis kokoske i ovce iz susjednih dvorista kroz neke zicane ograde, a onda nekakve macke proljecu ispod stola i bas mi nedostaje ,da mozda nece ponovo poceti da radi ,Rada Inic da nas sluzi sa vocnim kupovima i picama iz domace radinosti a odnekud dr Simovic i kaze ti prijatno a ti se ko nesto smjesis e nasih jada kuku nam kakvih nas ima  :ziveli:
mrgud
Poznat lik
*

Поруке: 94
Ugled: +37/-5
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #81 послато: 02.02.2010. 11:09:39 »

Kokoske, Ovce i Koze.... :D
majmunica Marta
Novi na forumu
*
Bileća
Поруке: 2
Ugled: +0/-0
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #82 послато: 05.02.2010. 15:50:00 »

Kafana i to prava kafana,i za vikend tamburasi...ma nema boljeg provoda od provoda u kafani!!!
gembler
Iskusan
*
Поруке: 183
Ugled: +18/-7
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #83 послато: 05.02.2010. 18:10:02 »

prije svega miran, tih lokal i izvan grada s finim pogledom (a da nije restoran)
Странице: 1 ... 4 5 [6]   Иди горе
  Штампај