Logo
        Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије
  Пријави ме за стално:

Странице: [1] 2   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: Facebook .... zaraza- ili ne???  (Прочитано 3425 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
hud
Globalni moderator
Super član
*

Поруке: 722
Ugled: +73/-14
Ван мреже Ван мреже

« послато: 22.01.2009. 00:50:38 »

Za one koji slučajno ne znaju, Fejsbuk je egzibicionističko-voajerski sajt koji spaja ljude iz čitavog sveta. Egzibicionizam se odnosi na ono kako sebe predstavite na profilu, a profili ostalih meta su vašeg voajerizma.

I članovi familije postali su mi Fejsbuk drugovi. Retko se viđamo, a u poslednje vreme porodični ručak svodi se na gotovo jelo koje nam majka servira u inboks.

Nalazio sam, ali su nalazile i mene. Prvo jedna, a onda i sve ostale bivše . Sajber eks, tako sam ih nazvao. Sada me ozbiljnije kontrolišu nego onda kad je trebalo. Nalaze me i neke kanadske babe koje su, ohrabrene daljinom i viznim režimom, prilično direktne.  :D :D :D
VLADIX
BILEĆAinfo founder
Administrator
Urednik
*

Vladimir Duka
Поруке: 1600
Ugled: +115/-17
Ван мреже Ван мреже

ISP: mtel - 3mbps

« Одговор #1 послато: 22.01.2009. 00:58:31 »

zaraza u svakom slučaju, u mnogim zemljama sajt zabranjen na poslu, uništava veliki dio slobodnog vremena.

možda nisu loši sledeći članci:

http://bilecainfo.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=621:facebook-dobrovoljno-naruavanje-privatnosti&catid=16:zanimljivosti&Itemid=57

ili

http://bilecainfo.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=661:pazi-koju-fotku-stavlja-na-facebook-&catid=16:zanimljivosti&Itemid=57

ali ipak ogromna popularnost za relativno kratko vrijeme...dokle ???
pop
Iskusan
*

Polako disati je korisno za razum
Поруке: 148
Ugled: +4/-24
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #2 послато: 22.01.2009. 16:32:57 »

Ma zaraza :'( jedva sam se skinuo sa facebooka  ;D
road king
Extra član
*

Поруке: 632
Ugled: +60/-27
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #3 послато: 22.01.2009. 19:09:22 »

Neznam  samo na sta se to toliko covjek moze navuci tamo...... :pitamse: :pitamse:   svaka cast svratiti ponekad ...malo chatovati sa nekim ko nije tu....
a one grupe i gluposti.....ma stvarno neznam....igram ponekad poker i zato budem tamo.....ali da covjek postane zavistan o fcb  e to ne razumijem stvarno...
pop
Iskusan
*

Polako disati je korisno za razum
Поруке: 148
Ugled: +4/-24
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #4 послато: 23.01.2009. 00:33:28 »

Neznam  samo na sta se to toliko covjek moze navuci tamo...... :pitamse: :pitamse:   svaka cast svratiti ponekad ...malo chatovati sa nekim ko nije tu....
a one grupe i gluposti.....ma stvarno neznam....igram ponekad poker i zato budem tamo.....ali da covjek postane zavistan o fcb  e to ne razumijem stvarno...
ma ni ja ali desava se  :(
stormy
Iskusan
*

Поруке: 171
Ugled: +14/-9
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #5 послато: 24.01.2009. 00:55:13 »

djes' bila djes' fejbucila  :D :D
kerber_
Start moderator
Iskusan
*

Поруке: 215
Ugled: +12/-16
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #6 послато: 24.01.2009. 03:12:09 »

Gotovo redovno kad se sretnem sa nekim koga nisam vidio nekoliko mjeseci na samom početku konverzacije budem upitan: "Što nisi na Facebooku?"
Tako da mi se čini da je taj fenomen uzeo maha u epidemijskim razmjerama i još nisam siguran da li da uzvratim kontrapitanjem: "A zašto me ne potražiš na kućnoj adresi ili posredstvom mobilne telefonije" ili da krenem linijom manjeg otpora i pristupim tom apsolutnom hitu...
Veliki_strumpf
Iskusan
*
Поруке: 204
Ugled: +20/-51
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #7 послато: 24.01.2009. 03:14:47 »

A bas sto nisi na facebooki :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hud
Globalni moderator
Super član
*

Поруке: 722
Ugled: +73/-14
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #8 послато: 24.01.2009. 09:43:49 »

Mene je na FB pozvala jedna drugarica.To je, uz ovaj forum, jedino mesto na Internetu koje redovno posecujem..... ali nisam siguran da se snalazim sa svim onim sto se tamo dogadja.... tacnije, ne snalazim se uopste ..... ;D
gembler
Iskusan
*
Поруке: 183
Ugled: +18/-7
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #9 послато: 24.01.2009. 14:52:53 »

ponekad pogledam slike od nekih meni bliskih ljudi i to je sve, imam nekog prijatelja iz azije, niđe veze, otvorim fejsbuk kad on posto obožavalac islama, te bolestan, te spava, te izašo u grad, te naučio koju riječ srpskog, te ima gotovo 10000 prijatelja g l u p o s t
gembler
Iskusan
*
Поруке: 183
Ugled: +18/-7
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #10 послато: 24.01.2009. 14:53:57 »

izgleda mi da je poenta skupiti što više prijatelja :D
što ih više imaš veća si faca :D
mrvica
Globalni moderator
Extra član
*

Nobody is perfect, I am Nobody!!!
Поруке: 445
Ugled: +66/-15
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #11 послато: 24.01.2009. 17:30:35 »

A njabolje bi bilo da nije, ne kazem da nema korisnih stvari, pronadjes ljude sa kojima si izgubio kontakt i tako to,al definitivno cista zaraza.
mrvica
Globalni moderator
Extra član
*

Nobody is perfect, I am Nobody!!!
Поруке: 445
Ugled: +66/-15
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #12 послато: 27.01.2009. 13:28:33 »

zaraza u svakom slučaju, u mnogim zemljama sajt zabranjen na poslu, uništava veliki dio slobodnog vremena.
U Bg. u svim privatni iole vecim kompanijama to je slucaj. Blokiran sajtovi za mnoge zanimljive sajtove,chetove i te stvari.
S.A.F.
Globalni moderator
Super član
*

Поруке: 711
Ugled: +27/-34
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #13 послато: 27.01.2009. 15:22:08 »

Kao što mrvica reče u svim iole ozbiljnijim firmama i državnim istitucijama i to ne samo facebook i ostale zezalice nego i torrent i p2p aplikacije i tako još ponešto.
Pitajte sad kerber_a šta će mu onakav mega-protok kad su mu sve zavrnuli :D :D :D Kapitalizam, šta ćeš...
kerber_
Start moderator
Iskusan
*

Поруке: 215
Ugled: +12/-16
Ван мреже Ван мреже

« Одговор #14 послато: 27.01.2009. 15:29:25 »

Sve će to da braća hackeri da srede... Mislim da već imaju neku foru preko koje se lakše skida bilo šta nego što ti možeš preko tog tvog "bednog" ADSL-a... :P
Странице: [1] 2   Иди горе
  Штампај