evo jedne lude ideje mada cisto sumnjam da bi bilo izvodljivo sa nacelnikom ipak bi trebalo da se pogura na nekom vecem nivou, Recimo da se umjesto onolike kasarne sto zjapi prazna otvori neki fakultet, nasa bi nasa omladina ostajala u bileci i doslo bi studenata sa strane, ovako z.a 10 god prepolovice se i ovo malo stanovnistva sto imamo
Vladix, malo sam u nedoumici da li si mislio "Da sam načelnik ..." trenutno ili inace? Na koji fakat si mislio (sadasnjos ili buducnost)
Pa ko ce se navici na klimatske promjene,vremensku zonu.Daj nesto blize idemo u bratsku zemlju Rusiju.
Цитат: BaNiX 26.08.2009. 19:34:20Pa ko ce se navici na klimatske promjene,vremensku zonu.Daj nesto blize idemo u bratsku zemlju Rusiju.pa zar ne vidis da mi srbi nemamo brace, a mi srbi bilecani posebno prema tome Banix ne kvari mi ideju, vec pokusaj da razradis barem jedan segment ideje pod nazivom "Egzodus Bilecana na Novi Zeland"
Safe sto se tice mjernih jedinica i voznje desnom, pa tu sam predvidio prilagodjavanje od 5-6 godina i to je manje mucno od ovoga kroz sta prolazi ovaj grad vec par decenija, prakticno sve je pocelo kako nasi stari pricaju sa potapanjem Trebisnjice i ukidanjem pruge.Pa Vladix covjece, nas Bilecana je 15 000, u toj varijanti bi bili zanimljivi svim aviokomanijama svi bi nam nudili razne popuste, a i putovanje brodom nije tako losa stvar. Ma skucali bi svi nekako za tu kartu, a mozda bi dobrim pregovaranjem za djecu mogli izdejstvovati karte "skoro dzaba".E da, posto bi turizam procvjetao u staroj Bileci mozda nebi bilo lose da ostane par ljudi kojima je turizam profesija ako takvih imamo.