Autor Tema: Horoskop...  (Pročitano 34567 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Mare

  • Globalni moderator
  • Mega star
  • *
  • Poruke: 2856
  • Ugled: +60/-52
  • Pol: Žena
  • ...pamti me k'o prijatelja-cuvaj me u dusi...
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #15 poslato: 28.11.2007. 20:56:15 »
Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova...

OVAN
ŽENA
Vrlo je temperamentna, erotična i impulsivna. Privlače je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentiše na razlicite načine, ima potrebu za dominacijom.

MUŠKARAC
Vrlo izdržljiv i potentan - širokog seksualnog apetita. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da “ljubavni vatromet” može biti učestao ali i “munjevit” - kratkotrajan.

Ljubavni stil
Uvek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega! Tačno znate sta želite i šta Vam pričinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i šta Vas dovodi do uzbuđenja; skloni ste i preterivanju. Za Vas su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Vrlo ste zahtevni, uzbuđuje Vas aktivna predigra i uživate u svakom deliću svog i partnerovog tela.

Položaj
To mora biti neka poza koja Vas stavlja u dominantan položaj: partner je na leđima, a Vi ste ga opkoračili i spustili se na kolena; položaj u kome možete da kontrolišete pokrete i ritam.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, uši i vrat.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: dodiri, akcija, strast, nečiji provokativni ili erotski - slobodan izgled


BIK
ŽENA
Vrlo je strastvena i romantična, a da bi ostvarila ljubavno-seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena svih predrasuda. Uživa u obilju dobrih uslova, strasti i “vrelih emocija” koje se izražavaju na direktan način.

MUŠKARAC
On je dobar i potenatan ljubavnik, ume da bude vrlo privlačan i uzbudljiv. Deluje seksi i romantično, a svoju partnerku obasipa različitim nežnostima. Međutim, sklon je određenoj vrsti seksualnih preterivanja - neumerenosti.

Ljubavni stil
Izuzetno ste vesti u ljubavnom i seksualnom zavođenju, sjajno pronalazite način da partnerove ruke i usne uvek postavite na “pravo mesto”, tj. stil: “stavi pravu stvar na pravo mesto”. Uživate u dužoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepuštate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni i dugi poljupci Vas naročito uzbuđuju.

Položaj
Vi ste u nekoj pozi na leđima (žene), a partner Vas je opkoračio, dok za muškarce važi obrnuta poza (partnerka je na leđima). Preferirate pozu klečanja, mada su kod Vas dozvoljene sve poze koje Vam pričinjavaju maksimalan uzitak.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, potiljak i vrat.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: dodiri, nečiji provokativni ili erotski izgled, “zabranjeno voće



BLIZANCI
ŽENA
Neumorno traga za “svojim kosmičkim blizancem” tj. za srodnom dušom koja treba da joj pruzi intelektualno, seksualno i saznajno potkrepljenje. Pri tome je vrlo šarmantna, duhovita, zabavna, radoznala i “nestašna”.

MUŠKARAC
Vrlo lepršav, aktivan, radoznao i na prvi pogled “neuhvatljiv”. Ima raznovrsne seksualne i erotske fantazije, a nekima od njih deluje zbunjujuće na svoju partnerku - ostvariće onoliko koliko mu partnerka bude dozvolila.

Ljubavni stil
Obožava ljubavno-seksualnu avanturu ili da se tako oseća prilikom cina vođenja ljubavi. Uzbuđuju Vas glas, pojava, usne - svaki detalj koji u Vašoj glavi uzburkava misli i stvara novu seksualnu fantaziju. Imate potrebu da: čujete, vidite, pomirišete, liznete, okusite, probate sve sto spada u seksualna zadovoljstva.

Položaj
Neka od poza da lezite na strani ili na boku, licem uz lice, kao i uz veliku aktivnost nogu i ruku uz raznovrsne “akrobatske poze”.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito deo od malog prsta na ruci do lakta.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: priča, boja glasa, pokreti i različiti detalji.



RAK
ŽENA
To je romantična ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osećanjima, povremeno ćudljiva, ali emotivno umilna i nežna. Prepušta se ljubavno-seksualnom vihoru tek kada oseti da je mažena, pažena i voljena. Jake emocije pothranjuju njene bogate seksualne fantazije i snove.

MUŠKARAC
Ume da Vas zavede svojim čestim izrazima emocija, beskrajnim nežnostima i vrlo je romantičan. Sklon je maštanju i ume da emotivno udovolji i seksualno zadovolji svoju partnerku na različite načine.

Ljubavni stil
Obožava obilje nežnosti i dugu maštovitu predigru koja razbuktava vrele strasti. Ljubavno-seksualni vrhunac je za njih “čin predaje”, potrebno je da osete potpuno poverenje koje ih vodi ka emotivnom vezivanju. Govor očiju, nežni i dugi poljupci, maženje i dodiri su njihove “slabosti”. Svaki deo tela je njihova senzitivna tacka ali samo pod “udarom jakih emocija”, jer samo osećanja vode ka strastima.

Položaj
Vaš partner je u sedećem položaju, široko razmaknutih nogu a Vi se nalazite u njegovom krilu (za žene, a za muškarce obrnuti položaj), licem prema licu, uz nežne i duge poljupce, kao i dodire. Zatim položaj na leđima i na strani (boku) koji Vam dozvoljava bliski kontakt i mnoge izraze nežnosti.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci.



LAV
ŽENA
Ona je romantična heroina, energicna i vrlo temperamentna - po potrebi ume da bude i vrlo nežna. Vrela krv struji njenim venama, ali u “određenoj pozi” ume da ostavi i suprotan efekat. Kada se razbuktaju njene strasti prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodusna ljubavnica.

MUŠKARAC
On je uvek “mačo tip” ili “Vitez Lavljeg srca” - ljubav je njegova velika strast! Želi u svemu da bude najbolji - to je njegova preokupacija. Pri tome je vrlo ponosan, strastven, romantičan i velikodušan ljubavnik. Svoju partnerku šarmira i zavodi u svakom pogledu, voli da dominira ali takođe dobro brine i štiti svoju ljubavnicu.

Ljubavni stil
Na direktan način i strastveno izražavaju svoja osećanja, uzbuđuje ih dodir, pogled, provokativni izgled ili ponašanje. “Seksualni apetit” im je vrlo naglašen, prilično su izdržljivi i zahtevni. U ljubavno-seksualnom činu naizmenično se smenjuju energičnost i obilje nežnosti. Veoma su potentni i lako je “zapaliti” njihove strasti, pri čemu tačno razdvajuju emocije od seksualnih poriva.

Položaj
Onaj u kome sedite naspram svog partnera, što Vam zatim dozvoljava različite varijacije sedećih poza. Naročito Vas uzbuđuju različite poze u kojima možete da ostvarite “seksualnu dominaciju” nad partnerom.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito kičma, bedra i prepone.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: “vatreni pogledi”, iskre koje proizilaze iz nečije boje glasa ili pokreta, kao i strastveni poljupci.




DjEVICA
ŽENA
Na prvi pogled je vrlo stroga, dobro opskrbljena svim mogućim manirima ponašanja. Naravno, iza te dobro uvežbane poze krije se dostojanstvena i emotivna priroda. Ali, do njenih tananih emocija i strasti oslobođenih “teških stega”, stiže se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav.

MUŠKARAC
Deluje rezervisano i “uglađeno”, naravno sve u pokušaju da dobro kontroliše svoja osećanja i strasti. Ipak, moguće ga je izbaciti iz te “uštirkane poze”, ukoliko partnerka pokazuje iskrena osećanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma vazna, ali ni on nije imun na “napade vrelih strasti”.

Ljubavni stil
Vrlo su zahtevni - svaki detalj je važan! Obožava osećaj bliskosti i poverenja, naročito ima potrebu da se nalazi na, odnosno da ostvari istu talasnu dužinu sa svojim partnerom. Stil i tehnika vođenja ljubavi su jako važni, ali uz obaveznu “umerenost u svemu” - znači, bez preterivanja.

Položaj
Položaj u kome sedite partneru u krilu (za žene, a za muškarce obrnuto), dodiri ruku su jako važni naročito po vratu i grudima. Neki od ležećih položaja licem uz lice, kao i mogućnost da tačno vidite partnerove izraze lice.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito stomak i deo od pupka na niže.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: nečija boja glasa, gestikulacija ili mimika, celokupni izgled i pokreti



VAGA
ŽENA
Ona je šarmantna i očaravajuca glumica, po potrebi neodoljiva i “čedna”. Uživa u igri zavođenja i dobro poznaje različite “ljubavne čarolije” za osvajanje partnera. Ima rafinirani ukus i “lako” se predaje ljubavnim izazovima i strastima. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i očekuje “poseban tretman”.

MUŠKARAC
On je veliki romantik, neodoljivo ga privlače i uzbuđuju sve primarne ženske čari. Svojoj partnerki ume da priredi čarobne i nezaboravne trenutke u skoro savršenoj kombinaciji nežnosti, ljubavnog zanosa i seksualnog užitka. Vrlo je šarmantan i vešto koristi sve svoje prednosti prilikom ljubavnog udvaranja.

Ljubavni stil
Preferira otmene stilove a odnos sa partnerom vodi direktno ka “ljubavnom vatrometu”, pri čemu ume dobro da kanališe svoju strast. Teži potpunoj harmoniji duha i tela, emocija i strasti ili potpunom jedinstvu u odnosu sa svojim ljubavnim partnerom.

Položaj
Jedan od položaja u kome ste Vi na leđima, a Vas partner kleči (za žene, a za muškarce obrnuto). Naročito je vazna upotreba ekstremiteta i aktivni pokreti.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito predeo duž kičme, bedra, grudi i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: nečiji izgled - utisak, različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, pokreti i strastveni poljupci.



SKORPIJA
ŽENA
Ona je kraljica transformacija od ljubavne zavodnice, neodoljive ili strastvene osvajačice, do nežne ljubavnice. Ume da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, sto je čini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno-seksualnom pogledu nedoljivom ili fatalnom. Ume da razdvoji ljubav i strasti, ali uvek bira maksimum.

MUŠKARAC
On je vrlo strastven, a ljubavno osvajanje je njegova glavna preokupacija. Ima potrebu da dominira u ljubavnom odnosu i učinice skoro sve da Vas u potpunosti zadovolji ili u potpuno “sludi” svojim strastima. Čak i njegova tajanstvenost ili ćudljivost ume da deluje hipnoticki, jer lukavo i vesto koristi sve ljubavne čarolije. Pravi je mastor ljubavnog osvajanja, a svojoj partnerki pruza veliko zadovoljstvo tokom seksualnog cina; vrlo je potentan.

Ljubavni stil
Obožava različite izazove koji podižu nivo stasti i adrenalina. Potpuno se predaje ljubavnom vrhuncu tek kada oseti da je u potpunosti osvojio, opčinio ili zadovoljio partnera. Poseduje izuzetnu strast koju vešto kanališe do zajednicke kulminacije. Sjajni su ljubavnici, ali i vrlo komplikovani.

Položaj
Pretežno položaj na leđima, a Vaš partner je u nekoj od poza iznad Vas (važi za žene, dok je za muškarce obrnuto). Međutim, preferira i određenu dozu egzibicionizma, tako da su skoro sve poze moguće, jer uzbuđenje, strast i inspiracija biraju odgovarajuću pozu.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito unutrađnji deo butina, prepone, grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: provokacija različitih vidova, nečiji izazovni izgled, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strasni poljupci.




STRIJELAC
ŽENA
Ona je vrlo temperamentna, impulsivna, izazovna i po potrebi provokativna. Tačno zna šta želi od ljubavnog partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturistickim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan nacin (često joj nedostaje osećaj mere) izrazava osvoja osećanja.

MUŠKARAC
On je vrlo energičan, u deliću sekunde snalažljiv i vešt prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksualnog odnosa. Uz izuzetan šarm koji poseduje, ume da deluje duhovito i zabavno - sve ono što partnerku razoružava pred njegovim osvajačkim pohodom. Impulsivan je i vrlo direktno izrazava osećanja, seksualne želje ili aspiracije. Za njega ne postoji: “ne” ili “ne mogu” - on sve može ako je ponesen osećanjima ili strastima.

Ljubavni stil
Obožavaju slobodu u svakom pogledu - nesputanost. Njihov stil je originalan i direktan, u potpunosti se prepuštaju ljubavno-seksualnom vihoru. Ponekad deluju “neukrotivo ili divlje”, što dovodi do dodatnog zajedničkog uzbuđenja. Uz napomenu, da ih klasičnost najmanje privlači.

Položaj
Neki od stojećih položaja licem okrenutim prema partneru ili leđima ka partneru. Posebno preferiraju određenu dozu neobičnosti ili originalnosti u ljubavnom činu, kao i egzibicionizma.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito prepone, unutrašnji deo butima, bokovi, donji deo leđa i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: različiti izazovi, provokativan izgled, boja glasa, nečiji stil i ponašanje ili pokreti, boja glasa i strasni poljupci.



JARAC
ŽENA
Ima vrlo visoke kriterijume koje postavlja svom partneru, pri čemu i neprekidno povećava listu zahteva. Pri izražavanju osećanja deluje principijalno, odmereno i “strogo” - za sve postoje utvrđena pravila. Međutim, ume da bude i vrlo emotivna ili ranjiva, a tek nakon sto oseti maksimalnu sigurnost i poverenje izražava svoja osećanja i strasti.

MUŠKARAC
On je pouzdan, izdržljiv i beskrajno uporan u svojim namerama. Potiskuje svoja osećanja, ali uvek gubi kontrolu kada pred sobom ima uzbudljivu partnerku koja u svom izrazavanju umereno dozira emocije, strasti i praktične sposobnosti. U ljubavno-seksualnom odnosu maksimalno je predan, vrlo zahtevan i uspostavlja “stroge kriterijume”.

Ljubavni stil
Po svome stilu su vrlo konzervativni, preferiraju sve sto potkrepljuje osećaj intimnosti, sigurnosti, poverenja. Uvek na strpljiv i siguran način, oprobanim receptom dolazi do onoga sto želi u ljubavno-seksualnom odnosu.

Položaj
Nalazite se u nekome od klečecih položaja, a Vas partner ima aktivnu ulogu (za žene, a za muškarce obrnuto). Posebno preferirate klasične poze, kao sto je položaj na leđima ili sa strane.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito unutrašnja strana kolena, stopala, grudi i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i nečije ponasanje.



VODOLIJA
ŽENA
To je nesvakidašnja ili očaravajuca ljubavnica kod koje su dobro izmešana različita osećanja, snaga intelekta, seksualni nagon i poriv za prijateljstvom. Ume da bude prava zavodnica koja mami svojom pojavom, sarmom i originalnim - nesputanim ponašanjem. Ponekad nije ni svesna svoje erotičnosti, a ponekad je svaki detalj ili pokret tela u službi njenog ljubavnog osvajanja.

MUŠKARAC
On je fascinatan kao pojava, ostavlja utisak svojim ponašanjem i pri tome je iznenađujuće inventivan ljubavnik. Ume da Vas opčini svojim neobičnim idejama, kreativnim izražavanjem, emotivnom sirinom i bogatim ljubavno-seksualnim fantazijama. On svoju partnerku nikada ne ostavlja ravnodušnom; ukoliko mu je stalo ume da je učini izuzetno zadovoljnom u svakom pogledu.

Ljubavni stil
Obožava intelektualnu stimulaciju! Za njih seks predstavlja izuzetan spoj vrlo neobičnog intelekutalnog, emotivnog i erotskog iskustva. S tim, sto je ta “neobicnost” vrlo rastegljiv pojam - preferiraju originalnost, nesputanost i određenu dozu (manju ili veću, što zavisi od tačke stimulacije, inspiracije ili uzbuđenja) egzibicionizma.

Položaj
Neki od stojećih položaja, licem uz lice ili leđima okrenutim prema partneru. Poze koje Vam dozvoljavaju maksimalnu aktivnost, eksperimentisanje, akrobacije ili neuobičajenosti - sve zavisi od strastvenog zanosa i inspiracije.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito članci, unutrašnji deo butina, prepone, stopala, grudi i bradavice.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: različiti izazovi, nečiji provokativni izgled ili ponašanje, gestikulacija, boja glasa i pokreti.



RIBE
ŽENA
Ona je romantična heroina koja predstavlja sintezu mašte i stvarnosti, osećanja i strasti, jave i fantazije. Ljubav je njena duhovna hrana i u potpunosti se prepusta svojim osećanjima, partneru i ljubavnom vihoru. Njena mašta prevazilazi standardne okvire, a u kombinaciji sa ljubavnim impulsima i erotskim podsticajima to vodi ka ostvarenoj fantaziji ili ka fatalnosti. Veoma je predana i “lako pada” na izraze sentimentalnosti, nežnosti ili ljubavno zavođenje.

MUŠKARAC
On je izuzetno emotivan i poseduje neodoljivi Šarm - pravi “Romeo”. Njegova maštovitost i beskrajni izrazi nežnosti ce Vas vinuti u nebeske visine, ume emotivno da opčini i usreći svoju partnerku. Emocije i strasti uvek su neraskidivo isprepletene, lako se prepusta različitim užicima a najlepše ili najveće uzbuđenje oseća u ljubavno-seksualnom odnosu. Vrlo su plemeniti, popustljivi i pažljivi ljubavnici.

Ljubavni stil
Obožava da deluje stimulatino na svaki delić tela. Emotivni zanos koji osecate oslobađa Vaša osećanja, mastu i erotske fantazije. Vrhunac u ljubavno-seksualnom odnosu za Vas predstavlja “iskorak u drugu vremensku dimenziju”. Obilje nežnosti, poljupci i dodiri na Vas deluju vrlo stimulativno.

Položaj
Jedan od uobičajenih i omiljenih položaja je da ležite na boku, a partner je iza Vas, pri tome na sebi osećate njegov dodir, glas, dah i svaku drugu moguću stimulaciju (za žene, a za muškarce obrnuto). Uvek moraju da postoje beskrajni izrazi nežnosti, poljupci i dodiri.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, naročito stopala, tabani, listovi, clanci, gležnjevi, zatim grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podstiču: najrazličitiji izrazi nežnosti, topli pogledi, boja glasa, nečija pojava i pokreti, kao i strastveni poljupci.
Zasto se sve to desava,
da l' covek ista resava?!
Il' smo samo tu
zbog ravnoteze medju zvezdama?! ...

Van mreže Obična_djevojka

  • VIP
  • Urednik
  • *
  • Poruke: 1890
  • Ugled: +59/-28
  • Pol: Žena
  • No fate!!!
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #16 poslato: 28.11.2007. 21:09:31 »
Imam dosta karakteristika svog znaka :) :) ;)
Ne raspravljaj se sa budalom jer najprije ce te spustiti na svoj nivo,a zatim pobjediti na iskustvo!!!

Van mreže Mare

  • Globalni moderator
  • Mega star
  • *
  • Poruke: 2856
  • Ugled: +60/-52
  • Pol: Žena
  • ...pamti me k'o prijatelja-cuvaj me u dusi...
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #17 poslato: 28.11.2007. 21:12:28 »
Obi,sta si u horoskopu?!
Zasto se sve to desava,
da l' covek ista resava?!
Il' smo samo tu
zbog ravnoteze medju zvezdama?! ...

Van mreže Obična_djevojka

  • VIP
  • Urednik
  • *
  • Poruke: 1890
  • Ugled: +59/-28
  • Pol: Žena
  • No fate!!!
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #18 poslato: 28.11.2007. 21:15:50 »
djevica ;) i to dupla...i u znaku i u podznaku
Ne raspravljaj se sa budalom jer najprije ce te spustiti na svoj nivo,a zatim pobjediti na iskustvo!!!

Van mreže bilecanin

  • Poznat lik
  • *
  • Poruke: 42
  • Ugled: +2/-2
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #19 poslato: 28.11.2007. 21:16:27 »
pa normalno da ces ih imati kad pise uopsteno svi imaju.pogledaj naces se i u ostalim znakovima
npr.pise;imate jednu veeliku zelju,volite novac...pa ko nema i ko ne voli? ;)
 ja sam djevica ali ne vjerujem u horoskop
to ti dodje kao baba gatara ;D

Van mreže Mare

  • Globalni moderator
  • Mega star
  • *
  • Poruke: 2856
  • Ugled: +60/-52
  • Pol: Žena
  • ...pamti me k'o prijatelja-cuvaj me u dusi...
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #20 poslato: 28.11.2007. 21:19:34 »
pa normalno da ces ih imati kad pise uopsteno svi imaju.pogledaj naces se i u ostalim znakovima
npr.pise;imate jednu veeliku zelju,volite novac...pa ko nema i ko ne voli? ;)
 ja sam djevica ali ne vjerujem u horoskop
to ti dodje kao baba gatara ;D
:P :) ;)Zale se sto ja ne pisem horoskop pa evo... :P :P
Zasto se sve to desava,
da l' covek ista resava?!
Il' smo samo tu
zbog ravnoteze medju zvezdama?! ...

Van mreže bilecanin

  • Poznat lik
  • *
  • Poruke: 42
  • Ugled: +2/-2
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #21 poslato: 28.11.2007. 21:26:32 »
eto vidis Mare sad ti ispade baba gatara ;D ma samo ti pisi ima vazda ko da cita ::)
imas pozdrav :)

Van mreže Obična_djevojka

  • VIP
  • Urednik
  • *
  • Poruke: 1890
  • Ugled: +59/-28
  • Pol: Žena
  • No fate!!!
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #22 poslato: 28.11.2007. 21:38:35 »
a za mene pozdrav >:( >:( ::) ::) :P :P :P
Ne raspravljaj se sa budalom jer najprije ce te spustiti na svoj nivo,a zatim pobjediti na iskustvo!!!

Van mreže bilecanin

  • Poznat lik
  • *
  • Poruke: 42
  • Ugled: +2/-2
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #23 poslato: 28.11.2007. 21:43:05 »
za tebe samo  :P :P :P gataro  ;D :P

Van mreže Obična_djevojka

  • VIP
  • Urednik
  • *
  • Poruke: 1890
  • Ugled: +59/-28
  • Pol: Žena
  • No fate!!!
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #24 poslato: 28.11.2007. 21:48:35 »
Ne mislis valjda da je meni stalo do tvog pozdrava

   Boli me briga
 
Ne raspravljaj se sa budalom jer najprije ce te spustiti na svoj nivo,a zatim pobjediti na iskustvo!!!

Van mreže bilecanin

  • Poznat lik
  • *
  • Poruke: 42
  • Ugled: +2/-2
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #25 poslato: 28.11.2007. 21:54:11 »
ha ha koliko imas godina ti sunce?nevolja takoda pricas sa cikom jer moze znas... ::)
interensantna si ti neka djevojcica :)

Van mreže Obična_djevojka

  • VIP
  • Urednik
  • *
  • Poruke: 1890
  • Ugled: +59/-28
  • Pol: Žena
  • No fate!!!
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #26 poslato: 28.11.2007. 23:26:34 »
Ne raspravljaj se sa budalom jer najprije ce te spustiti na svoj nivo,a zatim pobjediti na iskustvo!!!

Van mreže Mare

  • Globalni moderator
  • Mega star
  • *
  • Poruke: 2856
  • Ugled: +60/-52
  • Pol: Žena
  • ...pamti me k'o prijatelja-cuvaj me u dusi...
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #27 poslato: 29.11.2007. 15:19:04 »
  Opste karakteristike prvi dio...
OVAN (21.mart - 20.april)

Ime: Lat. ime Aries dolazi od Aresa, rimskog boga rata, a znaci Ovan
Planeta: Mars
Boja: Crvena
Zivotinja: Ovan
Metal: Zeljezo
Drago kamenje: Dijamant, krvavi kamen i crveno kamenje
Biljke: Rotkvica, rabarbara, cicak
Najnepravednija izreka o Ovnu:
Ovan je sebicna zivotinja.
Zeli rezultate sada. Kakva korist od toga sto je tempirana bomba, kada nikada nece biti aktivirana.

 
Karakteristike:
Ovo je prvi vatreni znak i prvi od dvanaest znakova. Jedan je njegov omiljeni broj. S razlogom, i pokretom i razvijenom zastavom, Ovan voli da udje u borbu, da potuce ale ivoli da pomogne svakome ko izgleda malo jadno. S tako puno fizike energije Ovnu je potrebno puno prostora za svoju razigranost i buku. Sve je dobro dok se stvari krecu. Ovaj znak je previse nestrpljiv da bi besposleno cekao necije dopustenje i previse je samostalan da bi to za njega bilo vazno.
Ovan je preduzimljiv, odvazan, impulsivan, svojeglav, dinamican. Ima najjacu energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizicku lepotu. Vodi vecitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizickih aktivnosti.
Ljubav:
Ovnove mogu pozeleti mnoge zene, ne samo zbog izgleda, lepih manira, vec i zbog temperamenta. Nazalost mnogima ostaje nedostupan. Kao sto mnogo trazi od sebe, tako mnogo trazi i od partnerke. U drustvu treba da je dama, u kuhinji kuvarica, a u krevetu ljubavnica.Zene Ovnovi od muskaraca traze da im odgovara i fizicki i duhovno. U seksu su nestrpljivi, agresivni. Sve hoce sad i odmah, pa i seks. Osvajaju pogledom, brzim spontanim nastupom, pozom. Vole seks bez predigre, ekscentricne poze. Ljubav ne pokazuju recima, vec delima.  
Prijateljstvo:
Ovan se uvek bori za pravdu i postenu igru. Ne razume onoga koji ima dugotrajne probleme, a ne zeli da se menja i deluje na njih.Voli biti u drustvu sa zivahnim ljudima, punim duha, bas onakvima kakav je i sam. Ovan je inspiracija za druge i svidja mu se kada vidi da njegovi prijatelji postaju odlucniji i jaci posmatrajuci kako on upravlja sa svojim zivotom..

 
Posao:
Idealan posao za Ovnove je onaj u kojem mogu biti samostalni, cak i unutar nekog preduzeca i posao koji uvek nudi nove izazove.
Zanimanja za Ovna su: politicar, advokat, inzenjer, komicar, vojnik, hemicar, astronom, hirurg, frizer, mesar...

 
Garderoba:
Odeca i obuca koja omogucava slobodno kretanje, ali lepog izgleda. Sitni detalji ga ocaravaju, voli zive boje, a omiljena mu je crvena.

 
Slavni Ovnovi:
Eddie Murphy - glumac
Diana Ross - glumica
Ayrton Senna - vozac auto trka  




BIK (21.april - 20.maj)

Ime: Taurus na latinskom znaci Bik
Planeta: Venera
Boja: Zelena, plava, ruzicasta
Zivotinja: Bik
Metal: Bakar
Drago kamenje: Dijamant, smaragd
Biljke: Ruza, ljiljan, slatkomirisno cvece i voce
Najnepravednija izreka o Biku:
Bik je naporan.
Bik ne uziva u promenama i treba mu puno vremena da se prilagodi svakoj novoj situaciji, kao i za ucenje neke nove vestine.

 
Karakteristike:
Prvi zemljani znak. Blizak je kopnu i prirodi. Koliko je dugo vremena potrebno drvetu da izraste - toliko dugo Bik ceka ono što mu je stvarno vazno. Moze se to nazvati izvanrednom strpljivoscu ili tvrdoglavscu... Ovaj znak voli zadovoljiti svoja cula dobrom hranom, slatkomirisnim cvecem, nežnim tkaninama i sve to sa puno, puno sjajnog novca.
Bik je vrlo blag dok ga ne izazivaju, ali tada je najbolje pobeci iza najbliže ograde. Deo tela povezan sa ovim znakom je vrat ali i podrucje grla; cesto ima prekrasan glas za pevanje ili govorenje.
Bik je stabilan, strpljiv, istrajan i inertan. Ima izuzetno jaku volju.
Voli dom i porodicu. Sklon je materijalnom sticanju. Ne odustaje lako. Voli luksuzne predmete, nakit, finu odecu. Može biti izrazito lep ili ružan.
Ljubav:
Bikovi, uzimaju od zivota sve radosti i culne uzitke, nesebicno se troseci. Njihova deviza je "posle mene potop". Rec Ljubav pisu velikim slovom i traze partnera sa kojim mogu da ostvare bliskost. Za njih su jako vazni ljubljenje, predigra i seks. Vole poklone, intimnu atmosferu, padaju na muziku, pice.

 
Prijateljstvo:
Bik ima otvorenu prirodu i to je najbolji poziv na prijateljstvo. Sve obavlja korak po korak, a kada nekome odluci da bude prijatelj, niko ga ne moze odvuci. Pouzdan je i veran, ali je i posesivan.Ne radi se o tome, da zeli posedovati ljude, nego mu nije drago da oni nesto zanimljivo rade sa drugima, a da on nije deo toga.
Potrebni su mu ljudi na koje se moze osloniti, a ne nepredvidljivi i cudni. Ako su mu prijatelji odani, pouzdani, topli, uvek ce biti uz njih.

 
Posao:
Biku odgovara posao koji nudi stabilnost, ne beze od odgovornosti, ali posao mora doneti materijalnu stabilnost, jer Biku "biti dobro" znaci imati mnogo para, te ce iz tog razloga neprestano tragati za poslom koji ce mu i doneti materijalnu sigurnost.
Zanimanja za Bika su: umetnik, modni kreator, cvecar, mehanicar, poslasticar, trgovac, ekonomista, slikar, muzicar, vajar, naucnik....

 
Garderoba:
Odeca i obuca za Bika mora biti meka, od prirodnog materijala i lagana. Bitni su mu stil, komotnost i sto je najvaznije cena. Cvijetni uzorci, pamuk, svila i lan na njemu dobro izgledaju, a omiljene boje su zelena, ruzicasta i plava.

 
Slavni Bikovi:
Andre Agassi - teniser    
Kraljica Elizabeta - kraljica
Mishelle Pfeiffer - glumica  
Shakespeare - pisac    
 
 


BLIZANCI (21.maj - 20.jun)

Ime: Gemeni je latinski naziv za Blizance
Planeta: Merkur
Boja: Golub siva, bledo zuta, ljubicasta
Metal: Ziva
Drago kamenje: Beril, topaz, prugasto kamenje
Zivotinje: Majmuni, veverice i sve sto leti, posebno leptiri i papagaji
Najnepravednija izreka o Blizancu:
Blizanci su dvolicni.
Interesujuci se za sve i svakoga odjednom, znaci da ponekad moraju okrenuti ledja onome sto ih je trenutak pre fasciniralo. Blizanci se stalno "okrecu" u prostoru .

 
 
Karakteristike:
Ovo je prvi vazdusni znak. Blizanci su radoznali, zaposleni i razgovorljivi. Uvjek postoje stotine stvari koje iskacu iz njihovog uma. Recenice tipicne za Blizanca pocinju recima "Kako? Zasto? Gde?".
Ovaj znak uziva u dvostrukosti, tako da moze biti dvostruko aktivan, dvostruko pricljiv, dvostruko svestran.
Blizanac je brz, zivahan, radoznao, komunikativan, drustven, spretan. Radi vise poslova istovremeno. Na licu ima masku. Voli znanje radi njega samog. Mladalackog je izgleda i duha.  
Ljubav:
Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa cak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju vecno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros vec povrsan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i
one stvari". Pravu zenu tesko mogu da uzbude i zadovolje.

 
Prijateljstvo:
Blizanac je brbrljiva drustvena osoba, te se ljudi provodeci vrijeme s njim, izvrsno osecaju. Obozava imati puno prijatelja s kojima moze podeliti misli.
Buduci da zivi u hladnoj, vazdusnoj zemlji uma, prijateljisu malo zbunjeni njegovim nedostatkom saosecanja. Ako ga zapitaju za savet, imace puno dobrih ideja i predloga. Moze caskati bas sa svakim i pritom se zabavljati ( barem neko vrijeme) ali prijatelji s kojima zeli biti duze moraju biti domisljati i zabavni, moraju prstiti idejama i ne sme nikada biti dosadno.
Najsretniji je dok prica, pa tih, namrgo djen prijatelj nema puno sanse. Ubrzo ce pobeci blistavim osobama i opet se pojaviti sa bezbroj fascinantnih zadataka koje treba odgonetnuti pre zore.
Posao:
Posao iz snova mora Blizancu ponuditi promenljiv raspored. Potrebno mu je izlazenje i susretanje sa ljudima, ucenje nove vestine i svakodnevno menjanje rutine.
Pomalo je površan sa novcem i on mu nikada nije u prvom planu. Za njega je najvaznije pronaci posao koji ga zaista stimulise.
Pravnik, ekonomista, matematicar, pisac, naucnik, sahista, kosarkas, umetnik, spiker, nastavnik, postar, trgovac, sluzbenik, zanatlija, izdavac... su poslovi za Blizanca.

 
Garderoba:
Zeli se oblacitii malo drugacije od uobicajenog, ali u odecu i obucu koju ne treba posebno održavati, jer - tako si zaposlen. Odgovaraju mu prugaste, tackaste, te tkanine sa sitnim uzorcima, a njegove su boje svetlosiva, ljubicasta i svetlozuta.

 
Slavni Blizanci:
Steffi Graff - teniser    
John F. Kennedy - predsednik SAD od 1961. do 1963.
Merilyn Monroe - glumica
Prince - muzicar  




RAK (21.jun - 21.jul)

Ime: Cencer je latinsko ime za Raka
Planeta: Mesec
Boja: Bela
Zivotinja: Rak i druga vodozemna stvorenja
Metal: Srebro
Drago kamenje: Mesecev kamen, biseri
Biljke: Lubenica, krastavac
Najnepravednija izreka o Raku:
Rak je cudljiv.
Rak zivi u oklopu jer je vrlo mekan i izvan njega ne bi mogao preziveti. Ako se oseti ugrozenim, postoji samo jedno mesto - nazad, unutra iza cvrsto zatvorenih vrata.

 
Karakteristike:
Ovo je prvi vodeni znak, osetljiv i brizan. Svejedno da li muškarac ili zena, Rak je idealna mama Zodijaka, uvijek pri ruci u krizama, pun saosecanja.
Rak na svoj pazljiv i oprezan  nacin voli stititi i osigurati sve stvari i ljude koje voli.
Delovi tela povezani s ovim znakom jesu grudi i stomak, sto govori o potrebi da se brinu o drugima ali i ocekuju paznju za uzvrat. Culan je, tajanstven, odan. Ima bujnu mastu. Materinski je nezan. Voli kucu, porodicu. Slabe je volje, sklon picu. Obicno ih majke guse preosetljivoscu. To je najemotivniji astroloski znak. Ima jaku imaginaciju.  

 
Ljubav:
Rak je najtajanstveniji znak pod uticajem Meseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promenama i avanturama. U stalnoj vezi je veran, ljubomoran, ne ispoljava otvoreno emocije. Trazi jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, pice, priguseno svetlo.

 
Prijateljstvo:
Potrebno je osecati se potrebnim. Onaj ko kaze Raku da mu je neophodan u životu zauzece posebno mesto. Ima hladnu ruku koja olaksava glavobolju, i sposobnost utehe da zakrpi necije slomljeno srce. Puno neznosti, brige i tolerancije treba za njegova promjenjiva raspolozenja. Rodjen je pod vladavinom Meseca i Rak lice menja cesce od njegovih. Nesigurnost ga cini mrzovoljnim ili priljubljivim uz druge. Prijatelji do kojih mu je stalo, moraju pokazati koliko im je stalo do njega i takve pozivaju u svoj oklop.

 
Posao:
Bez obzira na to koji posao odabere, vazno je da Rak oseca ugodnu atmosferu i da je siguran u vrednost onoga sto radi. Kad se oseca dobro, polako se i pokrece, preuzimajucii odgovornost. Novac mu je jako vazan i nista ga ne greje kao lejep, trbusast bankovni racun. Zato uglavnom nema teskoca sa stednjom.
Zanimanja za Raka su: fotograf, glumac, mornar, ugostitelj, istoricar, pisac, slikar, moler, trgovaci, putnik, ekonomista i nastavnik.  

 
Garderoba:
Raku se svidja udobna odeca i obuca, a prirodna vlakna i istancane boje mu najbolje odgovaraju. Suzdrzava se pomalo od kicanih dodataka i nakita. Najdraze boje Raku su bela, krem i svetlozelena.  
Slavni Rakovi:
Georgio Armani  - modni kreator
Bill Cosby - glumac
Lady Diana - princeza
Harison Ford - glumac  
  




LAV (22.jul - 22.avgust)

Ime: Leo je latinsko ime za Lava
Planeta: Sunce
Boja: Zuta
Zivotinja: Lavovi i sve macke, velike ili male
Metal: Zlato
Drago kamenje: Rubin, zuto kamenje
Biljke: Suncokret, maslacak i zuto cvece
Najnepravednija izreka o Lavu:
Lav je razmetljivac.
Istina je da Lav voli publiku. Neophodno mu je pljeskanje i divljenje zbog njegovih talenata. Pa ni ti ne bi zeleo drzati Sunce u kutiji, zar ne?

 
Karakteristike:
Ovo je drugi vatreni znak. Vatra je uvek poletna i za Lava je uvek najvaznije da je put ispred njega osvetljen dugom. Kada Sunce sija, bice zabave i smeha jer Lav voli biti razigran i srdcan, ali kad zivot prekriju oblaci, ovi su ljudi sposobni napraviti dramu iz neceg što nije cak ni kriza. Mozemo misliti o simbolu Lava kao o bicu s glavom i grivom lava, kralja i kraljice dzungle. Kraljevi i kraljice mogu vladati mudro i kreativno ili mogu samo biti sefovi i velike glave. Lav se odupire ideji da bude obican ...Voli da bude u centru pažnje, na celu akcije. Voli zivot, decu, vlast. Voli da zapoveda, gnjavi. Autoritativan je, velikodusan i otmen. Sa godinama gubi zivotni elan. Ukoliko krene religioznim putem, iskljuciv je i dogmata.
Deo tela povezan sa ovim znakom je srce i to nam mnogo govori o lavovskoj velikodusnosti i toplini. Kao sto srce tera krv u sve delove tela, tako Lav pokusava ohrabriti i motivisati sve oko sebe.  
Ljubav:
Lav uvek i stalno hoce da bude prvi svuda, pa i u ljubavi. Mnogo zahteva od drugih ljudi, od samog sebe i od voljene zene ili muskarca. Ako Lav zavoli stvarno, a to se cesto desava, on voli duboko i kompletno. Vise drzi do casti nego do erotike.Ponos nikada nece dopustiti ponizenje jednom Lavu, cak ni od neke Vrlo Posebne Osobe, pa neka niko od njega ne ocekuje pristojnost ako ga javno (ili privatno) zanemaruje ili vredja. Ljubav je Lavovskom srcu zabavna drama i ako dobija puno osecaja i paznje, uradice sve sto moze da bi bila carobna, romanticna i veca od zivota. Nije sretan sa pesimisticnom osobom koja njegovu vitalnost zbunjuje, a entuzijazam plasi. Zato je bolje da nadje nekoga ko ce se smejati njegovim salama, pljeskati zelji za zivotom i ceniti veliko i blistavo Lavovsko srce.
Prijateljstvo:
Srce je Lavu veliko poput palate, nikad nije sitnicav ili skrt. Lavu je nemoguce biti blizak s nekim koji procjenjuje njegovu dobrobit ili ga daruje darovima cija je cena tacno onolika koliko je on potrosio na njega. Vecina ljudi voli novac, ali Lav posebno uziva u velikim, darezljivim postupcima. Ako je bez novca, oseca se pomalo sirotinjski. No njegovi pravi prijatelji nisu sa njim zbog onoga sto im je kupio - oni ga vole zbog njega samog! Lav treba da pronadje ljude sa kojima moze biti otvorena srca.
Kada se zaista Lav oseca samopouzdano, zraci zlatnu toplinu koja nadahnjuje sve i svakoga u blizini.  

 
Posao:
S njegovim talentom za organizaciju i urodjenim smislom za vodjstvo, mesto sefa mu idealno odgovara. Sto više autoriteta, to je zadovoljniji - posebno kad se drugi ljudi brinu o opsadnim situacijama dok On stvara svoju viziju. Sve dotle dok se ne pomiri s time, bit ce sretan gradeci uspeh na jednom mjestu. Novac mu je vrlo važan, jer ne moze podneti situaciju u kojoj sebi ne moze priustiti neku rastrosnost; zato se mora osigurati prilicnim prihodima..
Lavovska zanimanja su: organizator, sef, politicar, umetnik, glumac, bankar, zlatar.
 
Garderoba:
Lav nosi pomalo dramaticnu odecu i obucu, svestan kako u njoj izgleda, s nekim posebnim dodacima. Svaka mu boja dobro pristaje, ali ipak mu najvise odgovaraju nijanse zute i zlatna.  

 
Slavni Lavovi:
Bill predsednik SAD
Gibboni - pevac
Madonna - pevacica/glumica
Napoleon - car  





DEVICA (23.avgust - 22.septembar)

Ime: Virgo je latinski naziv za Devicu
Planeta: Merkur
Boja: Siva, smedja i sve hladne boje
Zivotinja: Mravi, pcele i sva mala, dlakava stvorenja
Metal: Ziva
Drago kamenje: Ahat, mramor
Biljke: Svo zrnevlje kao kukuruz, psenica i zob
Najnepravednija izreka o Devici:
Devica je sitnicava.
Zamisli kako je ici okolo sa recnikom, naostrenim olovkama, gumenim rukavicama i raznovrsnim alatkama u glavi... Devica sve to stalno nosi i koristi.

 
Karakteristike:
Devica voli da radi i u poslu je precizna i usmerena na pojedinosti, sto donosi savrsene rezultate. Problem je u tome sto je ovaj znak plasljiv i kritican jednako toliko kao sto je dobar radnik, s toga je malo verojatno da ce sebe oceniti velikom ocenom. Devica ima poseban dar sluzenja drugim ljudima. Takodje je zainteresovana za telo i ocuvanje zdravlja.
Creva su organi koji su povezana sa ovim znakom; verojatno zbog njihovog tako slozenog oblika kao i zbog vrlo brzog reagovanja na strah. Devica je precizna, savesna, pedana, racionalna i nepoverljiva.
Odlican saradnik, na koga se uvek mozete osloniti. Vise veruje u razum nego u intuiciju. Okrenuta je zdravlju, poljoprivredi, ali i umetnosti. Zivi od sopstvenog rada.
Ljubav:
Devica nije spremna na razlike, posebno u ljubavi. Njen glavni savetnik u zivotu je razum. U intimne odnose stupa tek nakon detaljne analize. Eros je bez topline, strast cesto odglumljena. Od partnera trazi vise nego sto je spremna da da. Velika sreca joj se retko smesi.
Prijateljstvo:
Znacajni su prijatelji Devici verovatno duhoviti i pametni ljudi, a na dno spiska su prijatelji koji je pokusavaju iznenaditi, nije vazno da li  dobrim namerama. Njena zemljana priroda mrzi biti zatocena na spavanju, postaje uznemirena istog trenutka kada spazi uljeza. Bliski ce se prijatelj uvjek moci osloniti na njenu inteligentnu i obzirnu ljubaznost. Nikada nije sentimentalna ili ushicena, ali ima jasna logiku i ostroumne sale.

 
Posao:
Devici je za zdravlje posao od vitalne vaznosti i ona ce imati sta raditi cak i na odmoru. Rutina je opusta i puno je sretnija kada radi kao crv u tisini, nego osvetljena reflektorima. Ne trazi glavnu ulogu, ali potreban joj je stabilan, mentalno osvezavajuci posao koji osigurava koristenje ostrog oka i sigurne ruke. S novcem postupa razborito, ali on je ne motivira - cak i kad bi pronasla kokosku koja nosi zlatna jaja, ne bi prestala raditi.
Zanimanja za Deviceu su: farmaceut, trgovac, pisac, lingvista, pijanista, slikar, glumac, sportista i pravnik.  
Garderoba:
Devica se oseca sik i elegantna u dobro skrojenoj i ne previse istaknutoj odeci. Fini tonovi najbolje joj odgovaraju, a njene su omiljene boje tonovi neznosmedje, plave i sive.  
Slavne Device:
Agatha Christie- pisac
Keanu Reeves - glumac
Majka Tereza - dobrociniteljka





Zasto se sve to desava,
da l' covek ista resava?!
Il' smo samo tu
zbog ravnoteze medju zvezdama?! ...

Van mreže Mare

  • Globalni moderator
  • Mega star
  • *
  • Poruke: 2856
  • Ugled: +60/-52
  • Pol: Žena
  • ...pamti me k'o prijatelja-cuvaj me u dusi...
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #28 poslato: 29.11.2007. 15:20:49 »
Opste karakteristike drugi dio...
VAGA (23.septembar - 23.oktobar)

Ime: Libra je latinsko ime za Vagu
Planeta: Venera
Boja: Ruzicasta, plava, crna i bela
Zivotinja: Paunovi, grlice, zecevi
Metal: Bakar
Drago kamenje: Koral, opal, safir
Biljke: Macuhica, ljubicica, mirisno cvece
Najnepravednija izreka o Vagi:
Vaga je uvek neodlucna.
Kada neko vidi svaku mogucu posledicu svake moguce odluke, a sve ima svoju dobru stranu, tesko je odluciti se..

 
Karakteristike:
Vaga je drugi vazdusni znak.Ona zeli da sve bude sjajno; ako si dovoljno dugo s njom pretvorit ce te u umetnicko delo. Fizicka lepota nije jedino vazna ovom znaku
Simbol Vage je poprecna poluga, s dva izjednacena tasa. Upravo kako vaga vaze stvari, tako i ovaj znak ispituje svaku stranu argumenta s namerom da uravnotezi stavove. Vagi je vrlo tesko prepustiti se emocijama - jer to je ipak vazdusni znak - ali nije ni tako lose u gomili uzrujanih glasova povremeno imati jedan smiren i razuman.
Vaga je povezana sa bubrezima. Oni su u sredistu tijela i pomazu ocistiti krv.
Pažljiva, odmerava sve, harmonicna, i kao takva, Vaga se dobro slaze sa drugima. Veliki je esteta. Poseduje lepotu, gracioznost, prozracan ten. Na poslu je diplomata, u kuci netaktican. Voli timski rad. Elegantna je i ima dobar ukus.

 
Ljubav:
Vaga je sposobna sarmirati svakoga, s toga moguci partneri trebaju stajati u redu  ispred njihovih vrata. Veoma su neodlucne u zapocinjanju veze i to za njih predstavlja pravu muku.Zlovolja ih cini bolesnima, cak ispoljavanje necijeg loseg ponasanja izaziva kod Vage osecaj gadjenja. Dobar je izgled najvazniji,a njihov buket sarma je neodoljiv.
Iza Vaginih rruzicastih naocara nalazi se blistav um koji zudi da pronadje smisao u svakom problemu i jedno nezno i osjetljivo srce koje vise od svega na svetu voli biti zaljubljeno...
Vaga vestinu zivljenja postize rano. Voli sjaj, raskos, pa se trudi da nadje bogatijeg partnera. Verna je kao partner, tako da nepravdu i neverstvo tesko prasta. Duboko emotivna u intimne odnose stupa iz osecanja. Vise je emotivna nego strasna, orgazam dozivljava i putem dodira.  
Prijateljstvo:
Vaga je rodjeni diplomata. Sve sto radi, htela bi raditi u paru. Zeli deliti ideje i raspravljati ovelikim zivotnim temama, sve dok razgovor ne ode u previse licna i neugodna podrucja i ugrozi prijateljstvo. Prijatelji Vage bi trebali biti tolerantni, privlacni, razboriti i vrlo lepi; a ako dugo cekaju na neku njenu odluku i zbog toga gundjaju, nikada se nece moci odupreti njenom izuzetnom sarmu.

 
Posao:
Za Vagu su ljudi sa kojima radi jednako vazni kao i posao koji obavlja. Zbog toga je za nju veoma vazno da pronadje ugodnu atmosferu na poslu. Voli da deli odgovornost i da sa partnerom i svojom radnom ekipom donosi zajednicki odluke. Novac joj je potreban da bi svoj zivot napunila lepim stvarima, ali nikada nece raditi sa losim ljudima da bi postala bogata.
Zanimanja za Vagu su: pravnik, sudija, glumac, pevac, politicar, slikar, pijanista, diplomata, arhitekta, vaspitac, nastavnik.
    
 
Garderoba:  
Vaga zeli biti elegantna i prilicno domisljato kombinuje razne delove odece i obuce. Iako su njene omiljene boje ruzicasta i plava, ona uziva da obuce kombinaciju crnog i belog.

 
Slavne Vage:
Gandhi - indijski vodja i mirotvorac
Jim Henson - kreator Muppetovaca
Ivo Pogorelic - pianista
Margaret Thatcher - bivša premijerka Velike Britanije  
  




SKORPIJA (24.oktobar - 22.novembar)

Ime: Skorpio je latinsko ime za Skorpiju
Planeta: Mars i Pluton
Boja: Tamnocrvena
Zivotinja: Skorpija, zmija, orao
Metal: Plutonij
Drago kamenje: Malahit, kamen sa crvenim jaspisom
Biljke: Kupina, glog
Najnepravednija izreka o Skorpionu:
Skorpija je opsednuta seksom.
Zapravo, Skorpija moze biti opsednuta mnogim stvarima, cak i potpunim nedostatkom zelje za seksom, ali ako se radi o ozbiljnoj ljubavnoj vezi, u njoj mora biti opsednutosti seksom ili ce ona, u protivnom, nalikovati na sniclu bez mesa.

 
Karakteristike:
Skorpija je drugi vodeni znak. Ono sto je najvaznije kod nje, ne vidi se na prvi pogled....da bi otkrili njenu pravu sutinu, moramo zaviriti ispod povrsine vode da je ugledamo. Znaci ono sto ej najvaznije kod nje, nije vidljivo odmah, nego se nalazi duboko u njoj. Ima energiju vrednu strahopostovanja. Ima moc da prodre do sustine stvari, ali isto tako ume da ujede za srce drugog coveka, bas kao Skorpijin rep.
Sa Skorpijom povezujemo seksualne organe, bez kojih nema novog zivota. Skorpija poseduje jaku volju, dinamicna je, skoncentrisana, uporna i ozbiljna. Privlace je izazovi. Zagonetna je, tajanstvena i mracna. Cini sve za prijatelje, ali suprotnom polu ne veruje. Njena deviza je "sve ili nista".

 
Ljubav:
Oci Skorpije su prve koje ce privuci osobe suprotnog pola. Osecanja vesto zna da prikrije i nikada se ne moze primetiti sta Skorpija krije u svom srcu.Cutanje je jedno od njenih orudja, ali mora da nauci da ima samokontrolu, jer je ljubomora uvek izbaci iz takta i tada svaka Skorpija pocinje da kljuca i dimi. Skorpija zeli da bude prva i jedina pod parolom "sve ili nista". Sve shvata prozbiljno u vezi.
Znaci Skorpija je simbol strasti, perverzije i ljubomore. Svoj plen ni sa kim ne deli, ni od koga ne traze savete. Dobro zna koliko vredi i sta trazi. Njena ljubav je duboka kao okean, cvrsta kao stena, burna kao planinski potok. Partnera zavodi snaznim erosom, ljubav kao i zivot uopste, voli da oseti do dna.

 
Prijateljstvo:
Skorpija uziva da ulazi u mracna i skrivena podrucja uma drugih ljudi, ali iz nje niko nista ne moze da izvuce. Sumnjicava je prema strancima i treba joj vremena da stekne poverenje u novog prijatelja. U slucaju da prijatelj izneveri njeno poverenje, ne odustaje dok se ne osveti. Trebaju joj jaki i ocaravajuci prijatelji koji ce postivati njenu potrebu za privatnoscu. Ljude privlaci karizma Skorpije, ali isto tako ih iritira njena preterana tvrdoglavost.
Posao:
Svoje vreme Skorpija ne zeli trositi na povrsne stvari, te treba da potrazi posao koji ce podrzavati njihov analiticki um. Bez napora ume da preuzme kontrolu nad stvarima. Sve sto je drugorazredno i otrcano joj ne odgovara, te joj je uvek potrebno mnogo novca, ali ako upadne u svoju fazu "sve ili nista" moze da digne ruke od svega i zivi veoma skromno i povuceno. Zanimanja za Skorpiju su: finansijeri, psihijatri, detektivi, advokati, spijuni, speleolozi, okultisti, trgovci.
Garderoba:
Skorpija voli da bude elegantna i neodoljiva i dobro se oseca u materijalima koji joj isticu stas. Sve stvari dobro cuva i odrzava. Najdraze boje su joj tamnocrvena i crna.

 
Slavne Skorpije:
Princ Charles - naslednik britanskog trona
Hillary Clinton- prva dama SAD
Madame Curie- dvostruka dobitnica Nobelove nagrade, za otkrice radioaktivnosti i elementa radija
Whoopi Goldberg - glumica
Julia Roberts - glumica  




STRELAC (23.novembar - 21.decembar)

Ime: Sagittarius je latinsko ime za Strelca
Planeta: Jupiter
Boja: Grimizna
Zivotinja: Jelen, konj, kentaur (polu covek, polu konj)
Metal: Kositar
Drago kamenje: Tirkiz, ametist
Biljke: Stablo hrasta
Najnepravednija izreka o Strijelcu:
Strelac je trajno nemiran.
Svet je izazovno mesto za jednog Strelca i on nema vremena za dosadu. "Ako se rasni konj predugo drzi na jednom mestu i pogled mu se zamuti"

 
Karakteristike:
Strelac je zadnji vatreni znak i poseduje vlastiti pogon. Neprestano se krece prema sledecem horizontu. To znaci da se u jednom periodu zivota krece i premesta iz mesta u mesto, a kasnije se krece kroz neprekidno ucenje o svemu o cemu se na svetu moze uciti.
To ne znaci da je on dosadni stari fosil sa knjigama; njegova kuca je prepuna optimizma i dobre srece.
Delovi tela na koje se ovaj znak odnosi jesu bedra, bokovi i jetra. Ovisno o unetoj hrani, bedra i bokovi obicno su najveci prostori udova i Strijelcu pomazu u kretanju. Jetra je najveci telesnii organ. Ovaj znak voli velicinu i sve sto radi, radi u velikom stilu. Voli slobodu, entuzijasta je i duhovit. Sportski tip, ima ogromnu energiju i jak libido. Voli putovanja, filozofiju, obrazovanje. Prati ga sreca. Uobrazen, snob, ali gotovo uvek na strani zakona.
Ljubav:
Zaljubljenog Strelca strelica pogadja direktno iz Kupidonovog luka. Direktan je i hrabar i uzbudjuje ga pomisao na oluju u kojoj se osvaja novo srce. Posle sasavih prvih trenutaka, moze poceti i malo da se povlaci, posebno ako se oseti sputanim. On mora slobodno dolaziti i odlaziti kada to zeli, a dovoljno je posten da to i saopsti direktno osobi suprotnog pola.
Onaj ko zeli da se u Strelcevo srce uvuce na prevaru ili tamo slucajno zaluta, gadno se vara, jer ce on otrcati sto dalje od takve osobe. Ne moze odoleti bistrookoj osobi koja je ono sto jeste i od koje moze dobiti sve ono sto i pokazuje. Privlace ga iskusniji ljudi od kojih moze nesto nauciti. Voljenoj osobi, ako je u depresiji, pomaze pokazivanjem smesne strane cele situacije u kojoj je. Strelac nikada nece izgubiti svoju ljubav prema zivotu, zato ne treba da se plasi svog ili tudjeg loseg raspolozenja koje oseti.
Strelac najvise voli da masta, planira, putuje, radi, prica, prica i prica… Rano proba "zabranjeno voce". Ume da uziva u seksu, kao u ostalom u svim podrucjima zivota, jer je to najerotskiji znak Zodijaka. Prvu ljubav poredi sa drugom, petu sa desetom. Traganje traje celog zivota.  
Prijateljstvo:
Prijateljstvo Strelca je otvoreno i iskreno i mnogi mu zameraju da nije dovoljno taktican, ali je njegovo srce samo iskreno.Kod njega je prekratak put od onoga sto misli do onoga sto kaze.Uvek je u potrazi za uzbudjenjima, te mu ozbiljni i nervozni ljudi koji se plase od promena, nisu bas najbolji prijatelji.Potrebni su mu otvoreni i srecni prijatelji koji nece mnogo obracati paznju na ono sto im ovaj znak treska u lice.

 
Posao:
Strelcu je potreban posao koji mu pruza dovoljno prostora za rast i ucenje. Sto ima vise slobode, to je srecniji.U poslu ima potrebu za samomotivacijom. Strelac je rastrosan i cini se da mu novac vetri iz dzepova. Iz tog razloga mu nikada nije bitno koliko zaradjuje, ali uvek zeli vise....
Zanimanja za Strelca su: novinari, ambasadori, pravnici, filozofi, svetski putnici, sudije, lekari, religija, pravo, crkve, pripadnost drzavnim i javnim institucijama.
Garderoba:
Strelac ne voli ukoceni stil, jer mu on ne daju slobodu kretanja. Iz tog razloga mu najbolje odgovara udobna odeca i obuca, koju moze doterati po potrebi da deluje sluzbeno. Omiljena boja mu je grimizna.

 
Slavni Strelci:
Oliver Dragojevic - pevac
Steven Spielberg - filmski reziser
Tina Turner - pevacica  





Zasto se sve to desava,
da l' covek ista resava?!
Il' smo samo tu
zbog ravnoteze medju zvezdama?! ...

Van mreže Mare

  • Globalni moderator
  • Mega star
  • *
  • Poruke: 2856
  • Ugled: +60/-52
  • Pol: Žena
  • ...pamti me k'o prijatelja-cuvaj me u dusi...
    • Pogledaj profil
Odg: Horoskop...
« Odgovor #29 poslato: 29.11.2007. 15:21:29 »
Opse karakteristike treci dio...
JARAC (22.decembar - 20.januar)

Ime: Capricorn je latinsko ime za Jarcev rog
Planeta: Saturn
Boja: Crna
Zivotinja: Jarac
Metal: Olovo
Drago kamenje: Ahat
Biljke: Kupina i divlji plodovi
Najnepravednija izreka o Jarcu:
Jarac je dosadan.
Jarac nije dosadan, on je pouzdan.

 
Karakteristike:
Jarac je vrlo povezan s vremenom i nacinom na koji ga osecamo. Zapravo ovom je znaku vrlo tesko gubiti vreme. Simbol koji ga pretstavlja izgleda poput velikog, zasukanog roga jarca. To je vjerojatno stoga sto se ambiciozni Jarac, u svom traganju za uspehom i ostvarujuci poslovne poduhvate, bas poput ove zvotinje vere brojnim planinama.
Ono sto Jarac najbolje radi jeste organizovanje stvari i njihovo odrzavanje na okupu, bez obzira radi li se o odrzavanju neke zabave, sudelovanju u vladi ili dogovaranju za neki pregled.
Telesna podrucja vezana uz znak Jarca su koza, kosti i kolena.
Jarac je ozbiljan, misaon, ambiciozan, tezi ka uspehu u kasnijim godinama. Istrajan je, ima jaku volju, mudar, duhovan, nesiguran, ali i materijalista, sebicnjak. Postize sve cemu se posveti. Ne trazi priznanje za sebe. Kontrolise osecanja.
Ljubav:
Jarcu je potrebna veza u kojoj ce se osecati sigurnim. Nikad ne baca svoje srce pred stranca u strahu da ga on ne bi najprije podigao njeznim prstima a zatim slomio na hiljadu komadica.Treba mu vremena da se uveri kako nema opasnosti da bude odbijen, ili ne daj Boze, da ispadne smesan.
Duboko ispod hladnog, mirnog ponasanja krije se toplota. Kada se napokon preda, svim svojim delicima ce biti podrska i potpora osobi koju voli.
Nece uzivati u drustvu mnogo mladje osobe, jer zeli da bude sa nekim dovoljno zrelim, koji razume i vrednuje tezak rad i dovoljno ozbiljnim da ceni njegov uspeh za koji se namucio.
Jarac je realista do srzi. Sva nebeska blaga zeli da dobije jos ovde na zemlji i zato stvara mali svoj raj, u kome najbolje komunicira sam sa sobom. Ozbiljan je, bez strasti i osmeha.
Kod njega cesto izostaje vrhunac i zato se ne preporucuje strasnimosobama. 
Prijateljstvo:
Najbolje se oseca kada su stvari pod kontrolom i kada se svako ponasa pristojno. Potrebni su mu prijatelji cvrsti poput stene, koji ulivaju sigurnost i sto je vrlo vazno, koji su korisni. Obostrano pomaganje je nacin napredovanja, ali ako je zainteresovan za nekog samo zato sto od njega moze nesto dobiti - takvo prijateljstvo ce se raspasti.Jarac ne voli da se predisponira na javnom mestu, te ce svaki pokusaj takve vrste saseci i otici ce dalje od takve osobe.
Posao:
Jarac je ambiciozan i odlucan pa mu je potreban posao koji pruza priliku pravog uspeha. Ako ga zamole da preuzme odgovornost za gotovo sve, osecace se vrlo posebnim. Sto se vise rada ocekuje od Jarca, vise ce voleti da radi.
Ima odlicne budzetske vestine, ume da stedi, jer da bi se osecajo sigurnim mora imati veliku svotu novca. Kada kupuje zeli sve najbolje, kako bi trajalo sto duze i konacno na taj nacin isto stedi novac.
Zanimanja za Jarca su: zidari, vrtlari, monasi, pustinjaci, policajci, direktori, menadzeri, umetnici, kompozitori, slikari, vajari, racunovodje.

 
Garderoba:
Jarac se oblaci prilicno tradicionalno i ne voli neobican izgled. Najsretniji je u klasicnoj garderobi tamnih boja koja istice njegov lik. Omiljene boje su mu crna, tamnoplava i tamnosmedja.
Slavni Jarcevi:
Kevin Costner - glumac
Martin Luther King  - borac za gradjanska prava
Annie Lennox - pevacica
Denzel Washington - glumac 
 




VODOLIJA (21.januar - 19.februar)
Ime: Aquarius je latinsko ime za coveka koji nosi vodu
Planeta: Saturn i Uran
Boja: Elektricno plava
Zivotinja: Kresnica, jegulja
Metal: Uranij
Drago kamenje: Plavi safir
Biljke: Tamjan, kaucuk
Najnepravednija izreka o Vodoliji:
Vodolija je cudna.
Vodolija je vetar promena i ponekada treba biti vrlo neobican da bi mu otvorio vrata.

 
Karakteristike:
Vodolija je treci i poslednji vazdusni znak. On voli prostor, slobodu i nezavisnost. Najgore sto mu se moze desiti je da ga neko zatvori u sobu koja mu lici na kavez. Vodolija je nepredvidiva, neposlusna i snalazljiva. Voli tehniku i svaki vid komuniciranja sa celim svetom....
Delovi tela povezani sa ovim znakom su nozni listovi, gleznjevi i cirkulacija.
Vodolija je individualista, originalna, nekonvencionalna, istinoljubiva. Kontraverzna je, neuhvatljiva, lezerna, sarmantna; boem je i kockar. Uvek plasira nove ideje i ne podnosi kontrolu. 
Ljubav:
Osobu koju voli, Vodolija vidi prvo kao svog najboljeg prijatelja.Mora biti prvo mentalno privucen i ne pada na zavodljive poglede, ako taj uslov nije ispunjen. Nije ljubomorna, ni posesivna u ljubavi. Njeno slobodno i veliko globalno srce moze da razume zbog cega svi nismo prijatelji, ali izabranik/ca njenog srca se mora podnositi sa njenim prijateljima. Najbolji prijatelj Vodolije mora biti inteligentan i samostalan, jer ne voli da se na nju oslanjaju. Ono sto joj je potrebno je sloboda i to ona vrsta koja dozvoljava da su u vezi zajedno zato sto to zaosta i zele, a ne zbog navike.
Vodolija je kao prehlada. U Vas zivot dolazi iznenada, kada se najmanje nadate. Cesto je ne razumete i smatrate cudakom. Osecanja su joj intenzivna, ali ne traju dugo. Njihov eros je romantican, varaju radi promene. Partnera mogu da pozajme prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti.Zlu ne trebalo, ali i grupni seks kod njih dolazi u obzir.
Prijateljstvo:
Da je izvodljivo, Vodolija bi bila prijatelj sa celim svetom. Sto su ljudi cudniji i drugaciji njoj su zanimljiviji.Sve dok ima dovoljno prostora za disanje, ona je najljubazniji i najkorisniji prijatelj kojeg je moguce zamisliti.Pokusa li joj se neko pribliziti vise nego sto joj dopusta, okrenuce mu ledja i otici. Potrebni su joj prijatelji koji zajedno sa njom brinu o ljudskoj rasi i zele promeniti svet i takvo ce prijateljstvo onda potrajati dugo.

 
Posao:
Vodoliji je potreban posao koji ce ohrabrivati njeno nezavisno razmisljanje i u kojem ce se ceniti njena genijalna inventivnost. Sta god radila, treba joj puno slobode. Iako nikad ne bezi od licnih odgovornosti, najbolje joj odgovara grupni rad. Novac nije najvaznija stvar u izboru karijere - ponekad je zapravo malo odsutna kada je u pitanju svakodnevni posao.
Zanimanja za Vodoliju su: fotograf, inzenjer, kompjuteri, reziser, glumac, balerina, pronalazac, istrazivac, fizicar, antikvar, novinar, okultista..

 
Garderoba:
Ne zeli izgledati kao ostali, bez obzira koliko vodi racuna o modi. Vodolija moze nositi vrlo konvencionalnu garderobu, na razlicit nacin, ili se moze obuci skroz sasavo i upadljivo. Omiljena boja joj je elektricno plava.

 
Slavne Vodolije:
Charles Dickens - pisac
Josipa Lisac - pevacica
Bob Marley - pevac 





RIBE (20.februar - 20.mart)

Ime: Pisces je latinsko ime za Ribu
Planeta: Jupiter i Neptun
Boja: Morsko-zelena
Zivotinja: Ribe i ostala morska stvorenja
Metal: Kositar
Drago kamenje: Ametist
Biljke: Alge, lokvanj, mak
Najnepravednija izreka o Ribama:
Ribe ne znaju reci-ne.
Nijedan znak, poput Riba, nije toliko svestan da je svet prepun ljudi kojima su potrebni pomoc i ljubav. Ribe ne mogu okrenuti ledja prijatelju u nevolji.

 
Karakteristike:
Ribe su treci vodeni znak i posljednji od svih znakova.
Ribe su nezne poput tople vode i lako se izgube. Ovaj znak nije uvek siguran u cinjenice, ali zato itekako ume da oseti stvari. Biti preterano osjetljiv i romantican znaci posedovati smisao za stvaralacku caroliju; muzika, slikarstvo, poezija pravi su nacin samoizrazavanja ovog znaka. Na njenu odluku se uvek predugo mora cekati. Ovaj je znak previse ljubazan da bi smisljao kako povrediti neku drugu osobu. Delovi tjela povezani s Ribama jesu stopala. Ona nose citavu tezinu tela i Ribe pokusavaju nekad poneti sve nevolje svijeta.
Ribe su indirektan, zagonetan, romantican, hipersenzitivan i selektivan znak. Iako shvata bolje od drugih, voli da blefira. Simbol je univerzalnog coveka. Popustljiv, emotivni, ali je na poslu lider. Zivi u svetu imaginacija. Ima jaku intuiciju. Vizionar je i odlican medijum. 
Ljubav:
Riba uvek trazi savrsenog partnera. Sposobna je od najobicnijeg sastanka, svojim ocaravajucim sarmom napraviti poseban dogadjaj. Njena su osecanja vrlo blizu povrsine i najsretnija je kada moze svoja najdublja osecanja podeliti sa onim koga voli.
Ume da se zaljubi u neuspesnu i nimalo sretnu osobu i zeli od nje napraviti tada savrseno bice. Kada odluci da ode, izbegavace neprijatne scene i jednostavno ce isceznuti.Za ozbiljnu vezu, Ribi odgovara romantican, ranjiv, ali dovoljno jak partner, da se oslanja na svoej snage. U trenucima zbrkanosti, treba joj brizna osoba koja ce joj pomoci da nadje smisao zivota, bas kao sto ce i ona ljubavi svog zivota pomoci u svakoj teskoj situaciji. Savrseno bice ne postoji, ali ce uz malo carolije i mnogo ljubavi Riba od nje napraviti sigurno posebnu osobu.
Ribe nikada ne umeju da potonu iz prostog razloga sto su dobri plivaci. A o tome sta misle, sta ih interesuje, sta zele niko nema pojma. Srce im je meko, osecanja nezna. Vole da vole i da budu voljene. U ljubavi vise daju nego sto primaju. Seks im je blag, bez uvoda, a eros zagonetan. 
Prijateljstvo:
Riba ne samo da saoseca sa drugima, nego i oseca ono sto druga osoba oseca.Ne prilici joj da preuzima inicijativu, veoma je prilagodljiva, ne zeli prijatelje koji ce je uvesti u dosadan i monoton svet prepun rutine.
Stvarnost je za nju cesto razocaravajuca i povremeno se zeli sakriti, pogotovo kada se nalazi u stanju krhkosti. Njenim pravim prijateljima to nece smetati i strpljivo ce cekati da se vrati u realnost. Ljudi koji su joj bliski trebaju biti ljubazni i osetljivi, strpljivi i spremni da joj se pridruze na za nju ocaravajucem mestu, gde nista nije onako kako izgleda..

 
Posao:
Ribama najvise odgovara posao koji joj omoguje rad laganim tempom, bez krutih navika. Za nju je bolje da nije na rukovodecem radnom mestu, jer bi tada morati donositi gomilu odluka, a to bi znacilo da mora uznemiravati svoje kolege.
Karijeru nikada nece birati prema plati, jer joj je mnogo vaznije da bude zadovoljna svojom poslom i onim sto radi.
Zanimanje za Ribu je vezano za bolnice, socijalne ustanove, okultizam, umetnost, posebno slikarstvo i gluma.

 
Garderoba:
Ribe vole da se osecaju prijatno i carobno u gardorebi koju nose.Dosadne stvari ce prekrajati da bi bile zanimljivije. Voli antikvitete i stare sitne detalje ce dodati na garderobu da bi joj dodala malo sjaja.Njena omiljena boja je morskozelena.

 
Slavne Ribe:
Albert Einstein - matematicar
Marija J. Zagorka - knjizevnica
Michaelangelo - slikar/kipar
Bruce Willis - glumac 
Zasto se sve to desava,
da l' covek ista resava?!
Il' smo samo tu
zbog ravnoteze medju zvezdama?! ...