Slazem se u potpunosti sa Bo...
Mada svak je individua za sebe i dozivljava to na razlicite nacine, ali ona prava, luda, bezgranicna ljubav o kojoj su mnogi pisci i pjesnici pisali dozivi se samo jednom u zivotu (naravno ko ima srecu da isto dozivi)! Ima vise vrsta ljubavi ona zadnja ne mora znaciti da je i najveca...Zadnja je potpuno druga vrsta ona mirna koja vise lici na prijateljstvo.. A samo jednom covjek sretne onu zbog koje bi isao protiv cijelog svijeta, ciji osmijeh vas ucini najsrecnijim covjekom na svijetu, ciji dodir uff ...previse se vratih u proslost da me zaboli.. Ma postoji samo jedna prava luda ljubav u pravom smislu te rijeci samo sto je sjebe ono ALI... i posle imas djevojku sa slicnim pogledom, tragas za nekom koja ce biti njena kopija.... posle nadjes neku kojoj se otvoris koja ti je i prijatelj i ljubavnica i majka tvoje djece i sretan si u toj mirnoj luci! ALI isto kao i ova vasa tema, uvjek se nadje nesto sto me mislima vrati u taj period, pa se zapitam zasto je moralo postojati to ALI! Imao sam i prije nje ljubavi i posle nje i nikada nijedna druga nije ucinila da mi srce zaigra na nacin na koji mi sada igra dok pisem o njoj... To vam je odgovor na vasu temu i posle 15god. volim je na isti nacin istom jacinom i sve bih dao za jedan njen dodir..Ali ne zalim i ne patim ja sam srecan covjek jer sam imao privilegiju da istinski volim, da upoznam pravu srecu i zivim svoj san, i opet sam srecan jer volim i drugi put svoju suprugu to je druga vrsta ljubavi koja je jaka i stabilna! Mnogi me od vas ne razumiju ali iskreno se nadam da ce jednog dana se osvjedociti i sami i osjetiti bar pola onoga sto sam ja osjetio i vjerujte nasmijat cete se ovakvom pitanju "Da li postoji.."! Nadam se da ce vam bar malo pomoci moje misljenje! Otvorite srce i prepustite se i nikada ne patite prihvatite to kao nesto sto se moralo desiti i ljubomorno cuvajte u svom srcu uspomenu i svjedocanstvo vase srece... Pozdrav za moje hercegovce