Autor Tema: Vjerujete li u to da covjek samo jednom pravo voli u zivotu?  (Pročitano 39373 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže error

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +47/-40
    • Pogledaj profil
Odg: Vjerujete li u to da covjek samo jednom pravo voli u zivotu?
« Odgovor #45 poslato: 15.01.2008. 20:24:16 »
U pravu si da su dva razlicita pojma nego sam ja pogresno napisao mislio sam reci kako si ti samo jednom volila,pa mislis ako nesto bude da neces moci drugog zavolit.Drago mi je da je sve u redu,a vise sam se nasalio kada sam to rekao za vasu vezu,ali sam zaboravio stavit smajli.Sorry ako sam te uvrijedio!!!
« Poslednja izmena: 15.01.2008. 20:28:39 error »
Hua,hua

Van mreže Mare

• Globalni moderator
  • Mega star
  • *
  • Ugled: +60/-52
  • Pol: Žena
  • ...pamti me k'o prijatelja-cuvaj me u dusi...
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: 15.01.2008. 20:25:00 »
Ej bre....pa znas mene!  8) 8) ::) ;) ;D
Zasto se sve to desava,
da l' covek ista resava?!
Il' smo samo tu
zbog ravnoteze medju zvezdama?! ...

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: 23.01.2008. 20:11:43 »
definitivno nije tacno!onaj ko zna da voli i daje sebe sigurno moze vise puta istim zarom-licno iskustvo!
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže BO

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: 03.03.2008. 05:34:17 »
Smatram da se samo jednom u zivotu voli iskreno i bez zaliha,ako se ta ljubav ne zavrsi srecno svaka ostala se trazi u sledecim,mozes da se zaljubis vise puta ,caki da volis ali svaki naredni put je razlicitog inteziteta i nikad kao prvi put.... :-\ :( :bale: :confused3: Prema tome covek voli samo jednom jako i snazno i taj osecaj nikad ne moze da se ponovi,znaci mozes da zavolis i drugi put ali manjim intezitetom ....

Van mreže Lady...

• VIP
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +16/-50
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: 05.05.2008. 21:17:20 »
Smatram da se samo jednom u zivotu voli iskreno i bez zaliha,ako se ta ljubav ne zavrsi srecno svaka ostala se trazi u sledecim,mozes da se zaljubis vise puta ,caki da volis ali svaki naredni put je razlicitog inteziteta i nikad kao prvi put.... :-\ :( :bale: :confused3: Prema tome covek voli samo jednom jako i snazno i taj osecaj nikad ne moze da se ponovi,znaci mozes da zavolis i drugi put ali manjim intezitetom ....

nije tacno... nikad se ne zna...  ;D (citiram nekoga )  ;D
Od vas trazim samo jedno,a to su dve stvari:red,rad i disciplina!!!

Van mreže kerber_

• Start moderator
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +12/-16
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: 31.08.2008. 01:25:24 »
Hercegovac77, kako možeš da očekuješ da tvoje mišljenje na ovu temu podijele ljudi kojima pored strarost: piše 17, 18 ,14,...? Da si kojim slučajem Hercegovac87 i ti bi tako mislio, kao što će i oni za 10 godina misliti kao što ti misliš, i kao što i ja mislim, uostalom...

Van mreže komentator

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: 31.08.2008. 10:06:10 »
"...Samo jednom se voli,a svi ostali su sledeci".

Ma cure cesto pomijesaju 2 stvari,a to su sex i ljubav,koje najcesce nemaju veze jedno s drugim kod muskaraca.
Zena prvo hoce ljubav pa sex,a muskarac sex,pa ljubav ako dodje dobro dosla,mada nije nuzna ;)
Ali ipak je pozeljno da doticnoj kazes"volim te"kako bi se ona odobrovoljila da dodje u zeljeni polozaj,tj.horizontalu...

A inace moze se vise puta....voljet ;D

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +121/-17
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #52 poslato: 31.08.2008. 12:52:42 »
"...Samo jednom se voli,a svi ostali su sledeci".

Ma cure cesto pomijesaju 2 stvari,a to su sex i ljubav,koje najcesce nemaju veze jedno s drugim kod muskaraca.
Zena prvo hoce ljubav pa sex,a muskarac sex,pa ljubav ako dodje dobro dosla,mada nije nuzna ;)
Ali ipak je pozeljno da doticnoj kazes"volim te"kako bi se ona odobrovoljila da dodje u zeljeni polozaj,tj.horizontalu...

A inace moze se vise puta....voljet ;D

Zašto mi izgleda da pričaš kao žensko ???

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +45/-18
    • Pogledaj profil
« Odgovor #53 poslato: 10.09.2008. 01:41:10 »
Hercegovac77, kako možeš da očekuješ da tvoje mišljenje na ovu temu podijele ljudi kojima pored strarost: piše 17, 18 ,14,...? Da si kojim slučajem Hercegovac87 i ti bi tako mislio, kao što će i oni za 10 godina misliti kao što ti misliš, i kao što i ja mislim, uostalom...
Ma ne ocekujem da podjele moje misljenje, samo eto pisem kako ja mislim.
U potpunosti se slazem sa tobom da ce promjeniti misljenje za 10 god.
Vecina i mnogo mnogo ranije  ;)

Van mreže jowana92

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +7/-10
  • Pol: Žena
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: 18.10.2008. 01:44:32 »
Da,ako je ljubav iskrena i prava...

Van mreže fan

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +13/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #55 poslato: 13.12.2008. 20:51:58 »
Ma dajte u kakvim vi bajkicama zivite.... Neg poslusajte vi Hercegovca77 i ove starije, znaju oni sta vam pricaju...

Van mreže hercdama

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: 13.12.2008. 21:49:24 »
Naravno da je moguce, ali to se radi "hladne glave" , kada rascistis sam sa sobom neke stvari i ostavis proslost tamo gde joj je mesto. Ako vec nisi sa tom osobom koju si voleo, onda mora i da postoji neki razlog za to..Sada je i dobro pitanje sta to znaci pravo? Cesto u stanju " zaljubljenosti" idealizujemo neku osobu a posle shvatimo da to nije osoba kakvim smo ga/je zamisljali..

Van mreže srdjana77

• Novi na forumu
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #57 poslato: 14.12.2008. 15:44:11 »
Naravno da je moguce, ali to se radi "hladne glave" , kada rascistis sam sa sobom neke stvari i ostavis proslost tamo gde joj je mesto. Ako vec nisi sa tom osobom koju si voleo, onda mora i da postoji neki razlog za to..Sada je i dobro pitanje sta to znaci pravo? Cesto u stanju " zaljubljenosti" idealizujemo neku osobu a posle shvatimo da to nije osoba kakvim smo ga/je zamisljali..
Vidi vidi kakva pametnica,ljubi je majka  :D :D :D
Ostavi te psiho prirucnike vise i pokusaj nesto iz svoje glave da napises!

Van mreže hercdama

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #58 poslato: 14.12.2008. 23:26:30 »
Hvala, hvala Srdjana:) jesam pametna, stoji...
U mojoj glavi se nalazi sadrzaj mnogobrojnih knjiga koje sam procitala (pa ti mozda zato to tako deluje, mada ne mislim da sam samo zato pametna :), a medju njima ima i "prirucnika psihoanalize". Ali ovo pisem iz iskustva...

p.s. Ako te nesto zanima, slobodno kazi pa mogu da ti preporucim:)

poz

Van mreže nikolaz

• Novi na forumu
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #59 poslato: 04.01.2009. 01:32:10 »
Slazem se u potpunosti sa Bo...
Mada svak je individua za sebe i dozivljava to na razlicite nacine, ali ona prava, luda, bezgranicna ljubav o kojoj su mnogi pisci i pjesnici pisali dozivi se samo jednom u zivotu (naravno ko ima srecu da isto dozivi)! Ima vise vrsta ljubavi ona zadnja ne mora znaciti da je i najveca...Zadnja je potpuno druga vrsta ona mirna koja vise lici na prijateljstvo.. A samo jednom covjek sretne onu zbog koje bi isao protiv cijelog svijeta, ciji osmijeh vas ucini najsrecnijim covjekom na svijetu, ciji dodir uff ...previse se vratih u proslost da me zaboli.. Ma postoji samo jedna prava luda ljubav u pravom smislu te rijeci samo sto je sjebe ono ALI... i posle imas djevojku sa slicnim pogledom, tragas za nekom koja ce biti njena kopija.... posle nadjes neku kojoj se otvoris koja ti je i prijatelj i ljubavnica i majka tvoje djece i sretan si u toj mirnoj luci! ALI isto kao i ova vasa tema, uvjek se nadje nesto sto me mislima vrati u taj period, pa se zapitam zasto je moralo postojati to ALI! Imao sam i prije nje ljubavi i posle nje i nikada nijedna druga nije ucinila da mi srce zaigra na nacin na koji mi sada igra dok pisem o njoj... To vam je odgovor na vasu temu i posle 15god. volim je na isti nacin istom jacinom i sve bih dao za jedan njen dodir..Ali ne zalim i ne patim ja sam srecan covjek jer sam imao privilegiju da istinski volim, da upoznam pravu srecu i zivim svoj san, i opet sam srecan jer volim i drugi put svoju suprugu to je druga vrsta ljubavi koja je jaka i stabilna! Mnogi me od vas ne razumiju ali iskreno se nadam da ce jednog dana se osvjedociti i sami i osjetiti bar pola onoga sto sam ja osjetio i vjerujte nasmijat cete se ovakvom pitanju "Da li postoji.."! Nadam se da ce vam bar malo pomoci moje misljenje! Otvorite srce i prepustite se i nikada ne patite prihvatite to kao nesto sto se moralo desiti i ljubomorno cuvajte u svom srcu uspomenu i svjedocanstvo vase srece... Pozdrav za moje hercegovce