Bilećke teme > Noćni život Bileće
ARE U READY
explorer:
Evo i tema u kojoj bi trebalo da kazete sve negativne ali i pozitivne stvari vezane za proslogodisnji festival elektronske muzike, posto se vec radi na organizaciji festivala 2008, pa bi bilo dobro da svojim komentarima pomognete organizatorima, da festival ove godine bude jos bolji nego predhodne.
ARE U READY
djeturum:
nisam bio ni na jednom festivalu elektronske muzike u bileci, i strasno mi je zao posto sam obozavaoc iste, moj savjet je samo bez droge i puna podrska organizatorima. super ideja koja moze da napravi mnogo bolji festival i da se cuje malo sire za nas grad, mada sam ja razgovarao sa par dj iz n.s. i svi bi rado da dodju posto su ionako na moru pa im je blizu i naravno da im je drago da se tako nesto desava u nasem gradu. poruka organizatorima kontaktirajte VLADIMIRA ACICA licno mi je rekao da bi rado gostovao sa svojom organizacijom HAPPYNOVISAD
Mare:
Ja sam cula da se explorer bas trudi i da kont.mnogo dobre ljude pa ako njih uspije da dovede vjerujem da ce da bude super mada ni ovako ne sumnjam u organizatore...
Oba prosla festivala sam sticajem okolnosti bila sprijecena da dodjem ali sto se tice moga drustva,a i sire svi kazu da je bilo nezaboravno....
prinudna uprava:
ja sam bio na prvoj žurci i fasciniralo me da je DJ ugasio muziku oko 05h ujutro i rekao nam nije puno raje ostalo :D, zamislite DJ ugasio muziku?!!!
ali pričaju žene na bilećanci da je ovaj drugi festival bio dobar,bez obzira na sve ja mislim da je ipak to veliko osvježenje za Bileću!!
explorer:
Ovo je mali isjecak iz prvih sati ZORA-02
http://www.youtube.com/watch?v=e8jaJ4Ajno8
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju