ZA BINU I RAZGLAS TREBA OKO 5000 KM ZA IMALO OZBILJNIJU GRUPU NAJ MANJE JOS TOLIKO,ZA DI DZEJA IOLE POZNATOG PAR HILJADA,OBEZBEDJENJE 1000, I STOTINU GLUPOSTI JOS KOJE MI NEMOGU PASTI SAD NA PAMET, AKO NEKO MOZE OD VAS DA ORGANIZUJE SVI IZ ORGANIZACIJE ZORA CE DA POMOGNU
a joj, nije bolan sustina dovesti karl koksa, ili madonu, sustina je da se neugasi festival, ako je to uopste festival, pa vi ste ga nazvali festival, nisam ja, a festival je nesto sto traje!!!!!!!!!!!!
jel ima neko da se prvu godinu lose proveo na zora festu?
koliko je para ulozeno u prvi zora fest?
?
priblizno isti broj ljudi je bio, cak je i cijeli dan kisa padala...
skoro isti broj ljudi ce doci, samo ako npr zapalis vatru na muzeju, a ne neku muziku da dovedes.
e sad, sto vi imate problem u glavama,sto ste utripovali EXIT i sto vam je iz ponizenja da radite nesto ispod 10-15 hiljada evra(ako vam je i to dosta), to je vec druga stvar!!!
mozda ste uzeli i koju kintu prosle godine (neka ste,postujem i stojim iza toga da ste zasluzili), ali sve pare koje ste dobili, dobili ste na neku pricu omladina , bileca,...
e sad omladino moja, da vidimo koliko volite BILECU,omladinu... netrazimo binu, van goga, dj fernandeza,gole ribe da igarju po muzeju, samo trazimo da se festival ne ugasi, jer npr iduce godine ce ovi opstinari napraviti opstinu, pa im nece trebati 2,5 miliona maraka
, pa ce biti i za tu binu( mozda, ako ne budu pravili aerodrom)
napomena:
jeste ovaj moj post kritika, i pomalo sam ljut, ali opet cu naglasiti da neizmjerno cijenim vas trud koji ste ulozili u predhodnih par godina i hvala vam sta ste uradili za nas grad!!!!( vjerovatno vam se iz opstine i nije niko zahvalio, ali tako je to kod nas)
ja u toj organizaciji imam par velikih prijatelja, i upoznat sam kroz koje teskoce prolazite prilikom organizacije, ali ponavljam NEMOJTE DOZVOLITI DA SE UGASI FESTIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u protivnom za mene (i ako ja nisam mnogo bitan u svemu ovome) vi ce te biti jedini i iskljucivi krivci!!!