Zamisljam one sto se popnu na one velike "stake" pa onda obuku pantalne preko tako da su im noge 3 metra i tako propagiraju festival u Dubrovniku, Herceg-Novom, Trebinju... Bitno je samo biti upadljiv. staviti perike na glave, klovnovska odijela...
Rambo Amadeus bi se rado odazvo takvom dogadjaju, imam osjecaj... Bar bi ga ja zelio tamo vidjeti...ne kosta nista da se kontaktira nekako...
Mozda se ne treba ugledati na postojece festivale u okolini jer im je tesko konkurisati a i upada se u zamku da se ne nudi nista DRUGACIJE.
Sremci kaze neke teme "NASILJE, TRGOVINA LJUDIMA"... sta je znam... MEni licno su otrcane ali treba da postoji neka ideoloska podloga, bilo bi dobro da bude sto iskrenija...npr "Afirmacija hercegovackog regiona" ili nesto slicno... pa samo mjesto odrzavanja ima svojevrsnu arhelosko istorijsku poruku... Obavezno provuci kampanju protiv narkotika , Ali ISKRENO i OSTRO!!!
Na konturne linije Muzeja instalirati one svijetlece trake (ili sta li vec ne razumijem se) kao sto postave recimo za Novu godinu po vecim gradovima na neke objekte tako da se ocrtava oblik gradjevine iz velike udaljenosti. U tom slucaju nikako ne osvjetljavati objekat muzeja nekim reflektorima ili slicno... E sad ne znam gdje ce biti bina. ali eto to je recimo jedan predlog.
Dobro ozvucenje je vrlo vazna stvar.
ARE YOU READY!!!