Evo da i ja iznesem svoje misljenje...crkla bih,a da ne progovorim
Iskreno,ne slusam ovu vrstu muzike,ali bilo mi je Ok!Mislim da 5% Bilecana slusa ovu vrstu muzike,a 95%ceka zvijezde Granda da se posteno napiju i izmanitaju!Ali o ukusima se ne raspravlja,sve postujem!
Svaka cast Baju i ostalima koji su se potrudili oko Zorafesta,ipak je bitno da se nesto desava.
Ja sam pozvala svoje drustvo iz Tb i Budve,pa smo zajedno dosli na mjesto zbivanja.
Uzgred receno,mislim da je policijska podrska bila na nivou!Na zalost nismo bile"pretresene"
Jos mi je zao sto nista nismo ponijeli od "stimulativnih"sredstava pa da ugodjaj bude potpun,tako da smo s blagom dozom ljubomore posmatrali sastav ispred bine kako se skida i bacaka i izigrava ludilo!
Makar da sam ponijela jedan "Dzokac",a ovako sam bez "visinskih priprema"dosla da propratim tulum u nasem malom mistu.
A sto se posjecenosti tice,mislim da je masovnija posjeta bila prosle godine,a sinoc smo svi mogli da stanemo u "XXL",izvinjavam se ako grijesim!Ovi moji Budvani i raja iz trebinjskog studenjaka i nisu bili bas odusevljeni,ali ipak smo se fino proveli!
Jos da dodam da sam ocekivala da neko pozitivno lud i otkacen otvori Zorafest,a ne neka ustogljena napucana gospodja koja je zamuckivala(kad joj je vec neko sastavio govor,mogla ga je fino napamet naucit ili procitat)i u svakoj recenici pominjala generalnog sponzora Hipo alpe!Znam da se mora pomenut sponzor,ali sto je mnogo mnogo je!
Znam da nemam pravo da kritikujem,ali ovo je samo moje misljenje i nista vise!