Anketa

Da li ce se Zora fest uopste odrzati ovog ljeta?

da
2 (18.2%)
ne
7 (63.6%)
50-50%
2 (18.2%)

Ukupno glasova: 11

Autor Tema: ARE U READY  (Pročitano 97806 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže prinudna uprava

• Start moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +63/-70
    • Pogledaj profil
Odg: ARE U READY
« Odgovor #150 poslato: 08.07.2009. 13:36:43 »
 :'(
« Poslednja izmena: 11.07.2009. 10:22:49 prinudna uprava »
Ne bojim se tudjinskog nakota,no se bojim od zla domaćega!!!

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-51
    • Pogledaj profil
« Odgovor #151 poslato: 08.07.2009. 15:32:31 »
nesposobni haha moguce, pa zasto nebi dosao da malo pomognes lako je laprdat na prazno,ajde sada reci radis pa nemozes, pa radimo li i mi?ostavi sve svoje obaveze na mjesec dana pa preuzmi na sebe organizaciju festivala, uzmi brate kredit par hiljada koliko fali, pa ces ga vratit za dva dana(mozda usput i zaradit grdne pare) haha ako nebude kise ili nesto drugo iskrsne, prosle godine da je 100 ljudi manje doslo nebi imali platit najt šift iskupljali od ulaznica u 1 sat po noci. znaci mozemo se izblamirati bez veze dzaba radit platit iz svoga dzepa minus i da bi na kraju rekli da smo uzeli grdne pare haha NEKA HVALA festival jos nije odkazan moguce da ce biti odrzan na mnogo losijem nivou od prosle godine za sada na racunu imamo 0 km ima nekih obecanja da ce biti nesto para ali nista nije potvrdjeno, koliko para toliko muzike jbg, takva nam je vlast ;)nema ljutis haha pozz bratu ;D ;D

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +121/-17
  • Pol: Muškarac
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #152 poslato: 08.07.2009. 16:05:59 »
nesposobni haha moguce, pa zasto nebi dosao da malo pomognes lako je laprdat na prazno,ajde sada reci radis pa nemozes, pa radimo li i mi?ostavi sve svoje obaveze na mjesec dana pa preuzmi na sebe organizaciju festivala, uzmi brate kredit par hiljada koliko fali, pa ces ga vratit za dva dana(mozda usput i zaradit grdne pare) haha ako nebude kise ili nesto drugo iskrsne, prosle godine da je 100 ljudi manje doslo nebi imali platit najt šift iskupljali od ulaznica u 1 sat po noci. znaci mozemo se izblamirati bez veze dzaba radit platit iz svoga dzepa minus i da bi na kraju rekli da smo uzeli grdne pare haha NEKA HVALA festival jos nije odkazan moguce da ce biti odrzan na mnogo losijem nivou od prosle godine za sada na racunu imamo 0 km ima nekih obecanja da ce biti nesto para ali nista nije potvrdjeno, koliko para toliko muzike jbg, takva nam je vlast ;)nema ljutis haha pozz bratu ;D ;D
ipak mislim da se i zaradilo...gdje je prodaja pića, hrane ... ? bilo je tu i para, glupo je pričati da nije bilo...al naravno da će biti, niko se neće džabe zezati cca 2 mjeseca. svaka čast glavnim ljudima i svima koji su pomogli, Bajo, Bojaš, Taba, Ivke (ima ih tu još mnogo i onih koji nisu uopšte u organizaciji).
Mislim da ne bi trebalo dovoditi sad neka "imena". Šta su to ponudila ona dvojica Bokee i Dacha (kako li već) nego što bi ponudio neki da mu daš 200 KM...muzika ko muzika, snimljeno već i izmiksano, pušta se i mrda malo gore dole...E Night Shift već druga stvar.

Možda nije loše dovesti nekog DJ-ja ne baš tako poznatog i tu smanjiti troškove, a više pažnje obratiti na grupu koja bi trebala biti neka ipak... mislim da ne lupam sad mnogo, možda sam sve gluposti napisao, ali puštanje muzike možda raditi svako, i nepotrebno je davati po 1000 € nekoj dvojici koji glas nisu ispustili i puštalo već obrađeno ...- eto jedino ime ih vuče, a to ime Bileći kao Bileći ništa ne znači, možeš staviti i Bob Sinclair i dovesti bilo kojeg DJ-ja da priča engleski, ma ko bi ga mnogo primjećivao, važno je da drma :) . . . a grupa neka obavezno.

Na kraju hoću da kažem da se ne treba zamarati nekim imenima, i biće isto super ;)
« Poslednja izmena: 08.07.2009. 16:17:14 .:VLADIX:. »

Van mreže error

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +47/-40
    • Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: 08.07.2009. 16:13:31 »
ipak mislim da se i zaradilo...gdje je prodaja pića, hrane ... ? bilo je tu i para, glupo je pričati da nije bilo.

Naopako da nije,moraju i oni od necega zivjet.
Hua,hua

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #154 poslato: 08.07.2009. 16:33:15 »
pa sta mislite da smo prosle godine imali para da platimo sve i da nam cisto ostanu ulaznice i pice hahaha prosle godine je opstina dala 5000 km a glavni sponzor 1000 km mljekara padjeni 400 par njih jos po stotinak, a jedan vodeci biznismen u bileci ( necu da ga imenujem) dao nam je 20 km hahaha e sada sracunajte koliko je to, sve ukupno smo imali oko 7500km a festival je kostao preko1300 e ta razlika je dobijena od pica i ulaznica(napominjem jeeeedva)svi smo imali svoih troskova od mobilnog goriva pa dalje, e te smo troskove bili u minisu a ostalo smo uspjeli da platimo, a prostor gdje je bila hrana je iznamljen za 150 km i toliko o tim silnim parama. da nepricam da smo isto jutro po zavrsetku festivala oko 9  ujutru morali nas osmoro organizatora da dodjemo  da pokupimo smece sa prostora jer se komunalna najavila u 11 pa da nas nebi kaznila ,tako da je to malo bzv ;)

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #155 poslato: 08.07.2009. 16:34:59 »
Dobro znaš ako si upućen da je i TABAKOVIĆ dao 1000 KM, isto toliko HYPO...a TABAKOVIĆ je spomenut isto kao neki što je dao 100, a HYPO kurčenje na kvadrat kao i uvijek...nema priče ljudi znaju napraviti reklamu i svaka im čast za to.

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #156 poslato: 08.07.2009. 16:46:17 »
sto se mora iko sa strane dovoditi...moze neko i od ovih domacih dj-eva  da pusta muziku, evo npr Bajo Rogan , ima ih jos u Trebinju koliko hoces da ce ti pustati muziku za 100 evra citavu noc....i bice puno isto ko i proslih godina ,vazno je samo da se nesto desava.Svaka cast organizatorima do sada ali izgleda da ce na kraju da se ispostavi BILA JEDNA DOBRA MILAVA U SELU I DAVALA SVAKI DAN 50 LITARA MLIJEKA A NA KRAJU DANA NOGOM BI UDARILA I SVE PROSULA...   :bleh: :offtopic: :lmao:
e ovo govorim, nema razlike kad pušta Bajo ili kad pušta Dacha...bar je ja ne vidim, ma ajd molim te kakva crna imena, nismo toliko iskompleksirani, a nije to BG da svi znaju ko je Bokee i takvi kao on. Stavite Baja i nađite neku grupu i odlično svima.

Van mreže prinudna uprava

• Start moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +63/-70
    • Pogledaj profil
« Odgovor #157 poslato: 08.07.2009. 17:56:21 »
 :'(
« Poslednja izmena: 11.07.2009. 10:23:23 prinudna uprava »
Ne bojim se tudjinskog nakota,no se bojim od zla domaćega!!!

Van mreže bona

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +6/-6
    • Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: 08.07.2009. 19:56:47 »
Kada sam mislila-da se potrudimo,odnosilo se na ozbiljniji pristup,tipa,*skociti*za vrat ljudima koji mogu da potpomognu.Dize se kredit za izgradnju opstine,ok postujem,ali onda bi se trebalo naci neka crkavica i za ovu crnu omladinu.E,aj ti to sad pomeni njima,rece-ma zar da dajemo za to,tamo je droga,jadi,bolje da ste gusle organizovali..e,to misljenje treba pobit,i zato kazem-ozbiljnije pristupiti..ako me shvatas,PRINUDNI..ja licno nisam nikad ni bila na ZORI,a eto tu sam,al to neznaci da ne podrzavam taj nacin izlazka iz Bileckog mraka predrasuda,i odbojnosti svemu sto je u svjetu ODAVNO normala.Netrebaju tu neka jaka imena,i ne treba nam EXZIT..samo truncica bar nekog desavanja..a dal su organizatori zaradili..ako,i treba da zarade.Ako je nekom krivo,nek on organizuje,logisticki,ljudstvom,nervima,maltretiranjem,moljakanjem,i cime sve ne..s duznim postovanjem,svima.

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #159 poslato: 08.07.2009. 22:05:28 »
pa da, ako neko džabe radi 2 mjeseca svi će mu reći da nije normalan. Nema veze što radi za "Bileću". Za koga ? Bilećane....jako zahvalni, svi će reći:  eee koliko je zaradio, lako mi je za njega, ebe se njemu za Bileću. ma to ti je ona naša politika

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #160 poslato: 09.07.2009. 01:36:14 »
ma nije vazno sta ce reci nego ko ce reci prinudna uprava je rijedak slucaj bilecanina koji ode iz bilece nje a nesere na bilecu, a sada ako nije bas upucen u prilike nemoze mu se zamjeriti a za festival jbg mozda i bude nesto... ;)ma svi mi volimo bilecu... ;) ;) ;)

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #161 poslato: 09.07.2009. 01:48:17 »
 ups jos da napomenem i mnogi su pomogli prosle godine jer sami ne bi mogli da organizujemo sada da ne nabrajam i tabakovic je dao novac ne bas 1000 ali je bila znacajna svota ;)

Van mreže dejooo

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +8/-6
    • Pogledaj profil
« Odgovor #162 poslato: 09.07.2009. 10:13:35 »
Pa normalno da cete reci da nije bilo para a bilo je para i to koliko i oslacalo vam se a i meni bi tako.I sad mozda u neku ruku zeznuli sponzore i nece ljudi vise da budu sponzori. Svaka cast za prosli zorafest al bilo je manje ljudi nego pretprosle godine i mislim da je malo zaradjeno od ulaznica.

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +149/-112
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #163 poslato: 09.07.2009. 10:49:14 »
sledece godine ako se bude odrzavala Zora Fest,volio bih da bude npr. Dvije noci,jer jedna noc je isuvise malo za takav projekat.

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #164 poslato: 09.07.2009. 13:50:10 »
sledece godine ako se bude odrzavala Zora Fest,volio bih da bude npr. Dvije noci,jer jedna noc je isuvise malo za takav projekat.
BaNiX kralju, ti si moj idol :D :D :D Evo sad pročitah nekoliko ovih tvojih zadnjih postova, nema šta, zaje*o si Vujakliju, samo nastavi :D :D :D