Samo želim da kažem da je tema " koliko si ih IMALA do sada", a pored šmizle, postove pišu djevojke Vladix, Hercegovac 77, SAF, NIGER gruja, vjerovatno sam neke zaboravio, i ja sam napisao jedan post,sada još jedan i uzdravlju, stvarno da sam djevojka podjelila bih iskustvo sa vama, tj. muškarac sam i nisam kompetentan!!!
Živili svi članovi našeg foruma, sve vas pozdravljam uživajte u temi,ne bih vas više zadržavao,ćao,zdravo!!!
ko ce priznat da je kurvin sin...

pa moj makaay,ko ce od ovih nasih djevojcica da se oglasi...uglavnom su sve mladje i neiskusne na forumu,al trebalo bi da slusaju ovu smizlu i slobodno rezmjenjuju misljenja i iskustva na forumu.
Mislim da je smizla iskusna,hrabra i iskrena osoba koja polako ali sigurno razbija sve tabu teme u nasoj HERCEGOVINI!
Svi nasi ljudi su namazani i lukavi,i drze se one u cutanju je sigurnost,al siguran sam sto vise iskustava javno iznesu na forumu pomoci ce narastajima koji dolaze da ne prave kojekakve greske i gluposti!
Hercegovke su uvjek bile hrabre,ajde neka svaka napise nesto da se mlade rodice,koje stasavaju ne bi davale pogresnim momcima -kao smizla!Pa Smizla ne prica nista strasno...samo o tome sto je svaka djevojka dozivjela ili treba da dozivi.Ajde progovarajte,uskoro ce te na fakultet,pa kad vas uhvate vukovi neiskusne,bice da me vidi moja mila majka...