Savremeni život > Mobilna tehnologija

Novi tarifni prepaid modeli na mtel-u

(1/1)

VLADIX:
BILEĆAinfo sajt je prvi u BIH prije 20 dana objavio identične informacije o novim tarifnim prepaid modelima.
http://www.bilecainfo.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=464:mtel-nove-prepaid-cijene&catid=1:novosti-iz-bilee-i-okoline&Itemid=61

Danas na mtel sajtu:

Novi Frend prepaid servis Od 27.avgusta 2008. godine u ponudi m:tel-a je novi Frend prepaid servis. Prepaid paket FREND od sada ima novi izgled, a prepaid korisnici mogu da izaberu paket u skladu sa svojim potrebama. Nakon istraživanja tržišta i korisničkih navika kreirana su 3 jedinstvena i najpovoljnija prepaid tarifna paketa u BiH – ZOVI, ŠALJI i SURFAJ.

Cijena prepaid paketa FREND je 10 KM, u koju je uključeno i 10 KM na Frend računu. Kreirani su i paketi sa mobilnim telefonima, a prvi put BiH u ponudi su USB modemi za prepaid korisnike.

 Za korisnike koji najviše telefoniraju kreiran je FREND tarifni model ZOVI. - najniža cijena razgovora prema svim mobilnim mrežama u BiH (0,24 KM/min) i prema dva prijatelj broja (0,09 KM/min) - kreirani su i paketi sa telefonima i to:

    * Paket od 55 KM sadrži telefon SAMSUNG C260
    * Paket od 45 KM sadrži telefon NOKIA 1208.

Za korisnike koji najviše šalju poruke kreiran je FREND tarifni model ŠALJI. najniža cijena SMS-a (0,05 KM) i MMS poruka (0, 09 KM) - kreirani su i paketi sa telefonima i to:

    * Paket od 85 KM sadrži telefon NOKIA1680c
    * Paket od 45 KM sadrži telefon SAMSUNG B100.

Za one koji koriste internet kreiran je FREND tarifni model SURFAJ. - najniža cijena prenosa podataka (0,05 KM/100 Kb) - uz tarifni model SURFAJ u prodaji će biti paket sa USB modemom: Paket od 125 KM sadrži USB modem HUAWEI E 170 S.

Svi paketi sa telefonom ili USB modemom sadrže bonus u vrijednosti od 65 KM, koji je izražen u besplatnim minutama razgovora, besplatnim porukama, ili besplatnim Mb prenesenih podataka. Bonusi se mogu iskoristiti i za sve Frend usluge.

VLADIX:
Od 30.08. ćete moći izabrati jedan od 3 tarifna paketa potpuno besplatno (2 puta besplatno, 3-ći put 5 KM).
Pozivom na broj 444 i izabiranjem opcije 4 ...
Tarifni modeli su: ZOVI, ŠALJI, SLUŠAJ, a više o njima imate na bilecainfo sajtu ili u prethodnom postu.

PROVJERENA INFORMACIJA!

batke:
Objavljeno i na sajtu m-tela zvanično.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju