Antić na klupi "orlova" do 2012. godine?
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i selektor srpske reprezentacije Radomir Antić seli su u Londonu i dogovorili se da saradnja bude produžena!
Izveštač SOS Kanala iz Londona javio je u četvrtak da je postignut dogovor da Antić vodi "orlove" do 2012. godine, odnosno da ugovor bude produžen za još dve godine.
Tekući Antićev ugovor ističe posle Mundijala u Južnoj Africi, a ovaj dogovor znači da će Radomir Antić biti selektor i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.
Prethodnih nedelja pojavljivale su se sporadične informacije o navodnom sukobu, odnosno nerazumevanju Karadžića i Antića, ali su obojica to demantovali.
Pre nešto više od mesec dana, Karadžić je izjavio da je Antićev posao siguran.
"Antić ima ugovor do kraja SP, odnosno bezmalo još godinu dana. Zato, nema potrebe da se o tome posebno razgovara, niti iko u FSS vidi bilo kakvu potrebu za tim. Iako to nije bila tema sednice Izvršnog odbora FSS, imam potrebu da odgovorim na ovo pitanje jer su se u javnosti pojavile neke priče. Želim da istaknem i da se Antić nije plasirao na Svetsko prvenstvo, mi bismo mu ponudili produžetak ugovora do kraja Evropskog prvenstva", rekao je tada Karadžić.
I generalni sekretar FSS Zoran Laković pre dva dana kategorično je demantovao bilo kakve "talase" između Antića i Saveza i istakao:
"Apsolutno nema mesta takvoj priči. Mi sa selektorom imamo izvanrednu saradnju, ne samo sada, već i tokom čitavog perioda od njegovog dolaska na čelo reprezentacije. Mogu samo da kažem da smo svi u Savezu prezadovoljni saradnjom sa selektorom i rezultatima koji su postignuti", rekao je Laković.