Bilećke teme > Noćni život Bileće

KAKAV LOKAL NEDOSTAJE NASEM GRADU???

(1/17) > >>

sremci:
Posto smo svi nezadovoljni mjestima za izlaske,njihovim programom,ambijentom,muzikom,uslugom,cijenama i radnim vremenom,kako bi po vama trebalo da izgleda jedno takvo mjesto???Kakva bi muzika,program i ambijent trebali da budu u njemu???Dali je bitna lokacij i ako jeste koje je to mjesto gdje bi trebalo da bude smjesten jedan idealan lokal u nasem gradu???
Molim sve ljubitelje dobrog provoda da iznesu svoje misljenje i eventualno daju nekome ideju da im otvori takvo mjesto,a nocni zivot u gradu ucini dosta ljepsim i zanimljivim!
Molim vas da posebno opisete dnevnu,a posebno nocnu varijantu lokala koju bi voljeli da u skorije vreme imamo u nasoj Bileci!?!
Mozete i da napisete najvise cetri konobara iz Bilece(sastavite najbolju ekipu iz svih lokala,al ponavljam najvise cetvoricu)koje bi voljeli da vidite da rade na tom novom mjestu???

ZOXL:
u Bileći(moja želja) nedostaje jedna prava pizzeria kao dnevno/noćna varijanta..dakle isto i preko dana i uveče..bez nekog posebnog sadržaja osim da sjedneš u tišini(što je kod nas veoma teško)popiješ kaficu,ćakulaš,pojedeš(pravu)pizzu ili nedaj bože lazanje,špagete i sl.što ovdje nikad nije bilo a bilo bi vrijeme.kod kajta je idealan prostor i ambijent za to.što se tiče konobara ne bih nikoga posebno izdvojio jer mi je svejedno.pred bilo kojim da se pojavim reći će '' o Zox ''oćemo li po jednu'' tako da...ali stvarno nedostaje lokal nešto poput ''Granda'' u TB pa čak i restoran''Millenium'' u Nevesinju-ništa posebno ali velik prostor koji ti daje mogućnost da uživaš u tišini iako je odmah pored glavne ulice..eto za početak Sremci a možda bih se mogao još koji put javiti u ovoj temi jer mi nekad nedostaje i ''BEČALINA'' za sasipanje :D :D :D

darre:
  Nedostaje nam neki PAB, tip lokala kao sto je Lipa unutra, ali sa muzikom prikladnom za takve lokale, a ne da gledam sliku JIM MORRISONA a slusam Stoju ;) ali dobro, razumijem, u Bileci nema para ako nepustis Grandovce uvece. Sto se tice dnevne varijante, nista posebno, ono da se na kaficu smirom ode, uvece neke gitare kao kad je ZOX svirao u LIPI ili nesto slicno, ma lokal kao UNDERGROUND u Trebinju. Pabovi imaju ogranicen rad do 11h, ali mi sa tim nemamo problema. Od konobara da Vosla bude jedan, ostali svjedno.
  Neznam gdje bi se ovakav lokal mogao napravit, al "BECALINA", sto rece ZOX, za sasipanje bi mogla u nekom podrumu, tipa pivnice, puste TOMU i ludilo  :occasion14:

ZOXL:
tako je darre..pivnica fali..e to bi bilo pravo osvježenje za grad..a muzika u pivnici..pa može sve..od Rocka do prave narodne muzike

VLADIX:
ja bih volio nešto kao iz serije MUĆKE - PUB RAGINA GLAVA

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju