Ja predlazem da se svi kandidati sa ovih lista,ili bar njeni nosioci oglase na forumu,i to bas u ovoj temi.Neka objasne sta ce to oni uraditi ako narod glasa za njih!?!Ima nas dosta van Bilece a imamo pravo glasa,a ovo je jedini nacin da nam kandidati sa lista predstave svoj program i objasne zasto bas za njih da glasamo!Mene licno kada bi neki kandidat uvjerio da bi radio za dobrobit gradjana i kad bih vidio da ima viziju,ja bih sjeo na bus i doso da glasam za njega!
Ali uslov da bude da ne spominju ni u jednoj rijeci suparnicke stranke i kandidate,kao ni svoju stranku,nego licne ideje i programe!!!
Ja mislim da bi ovo bilo odlicno,a i njima ako su sposobni odlicna reklama!Njihovo izlaganje na forumu ce da procita preko 1000 potencijalnih glasaca,nek izvole ako nemaju sta da kriju i ako ustvari imaju ikakav program!
Nek se fino predstave:ja sam taj i taj,iz te i te stranke,zalagacu se za to i to na ovaj ili onaj nacin,a to sve sto sam obeco mogu da ispunim jer...
Vladix,a i vi clanovi,sta mislite???
Ako je O.K. Vladix odma ih pozovi da se oglase,al pod gore navedenim uslovima!?!Da vidimo mi ko ce to nas da vodi i kako i za koga cemo glasati!?!