Ajde da ja pocnem...
Jedno od omiljenih mjesta mi je bilo(kao i svima)nadkriveni ulaz u salu OS. Petar Petrovic Njegos.Zamislite kad bi samo ono mjesto moglo da progovori... :)Jako cudno mjesto,blizu svega al vidis kad ti se neko priblizava,jedino kad dolazi iz pravca zabavista iznenadi te,i naravno kad se stvar zahukta pa se zaneses...Kad podjes tamo i vidis nekog ne priblizavas se,da bi ih ispostovao.
Jednom poslije neke zurke odem ja sa djevojkom tam i boga mi se mi fino opustili,pocele se i ruke uvlacit...ma primili se pravo.Cujem ja odjednom neku svadju ispred Paradiza i kontam da ne nisu moji drugari pobili,al necu sebi da priznam jer mi je jako lijepo...
Poce ono deranje zestoko,Bilecko...nisam ja picka nikad bijo,...sta si ti reko da sam ja,...ma kom ti...vidim ja pobise se,te reko ovo su mi drugari,al kurac i njoj dobro pa veli ma ko zna ko je,neka te(ne vadi ga
)i opiro se ja tu malo,sve ne mogu da ne odem a ne mnogu da napustim...te kad vidjoh da je vrag odnio salu ,reko sacekaj vracam se i onko trceci i usput se zakopcavajuci pred Paradizo,kad tamo oni se vec pobili i izmirili,ja poludijo.Vracam se ja kod skole,kad draga ljuta,ceka i blebece...kaze nek ti sad drugari p.... daju,i tako ljuta ode kuci,a ja nazad u Paradizo ne bi li naso novu zrtvu,al curac,sve se razbjezale zbog frke.
Te onako sjeban i ja kuci pa u ruku desnicu...
Kad god se sjetim tog mjesta sjetim se i ovog dogadjaja kad sam osto suva curca...
,mada i onih lijepih,jer sam ih tu dosta dozivio!