pošto je danas tačno godinu dana od kada sam i ja član našeg sajta i ja ću malo da rezimiram...
sa kakvim sam ja oduševljenjem primio tu vijest-da imamo i mi u Bileći sajt,stvarno me ništa nije pozitivno iznenadilo u posljednjih par godina. Koliko sam se samo nervirao kad bi imali neke smetnje,tj kada ne bih mogao da pristupim forumu...
ispočetka sam se samo konektovao sa posla, da bi kasnije,kao i mnogi moji prijatelji, uveo net i na stanu. Tolika je bila euforija,sjećam se, da sam u ponoć sjeo u auto, zajedno sa Savićevićem otišao za Novi Sad da prijateljima pojasnim kako da "rukuju " sa sajtom, iako sam i sam, a i danas ogromni laik, bar za komp. Sjećam se,tada je nastala čuvena anegdota,pričam ja sa prijateljima u NS preko mob,pojašnjavam im kako da se registruju na forum,ja slabo znam objasniti a i oni neki "stručnjaci", izgorim ja par puta kredit,potpuno se iznervirao,odem opet da se dopunim i posle sigurno dva sata samo na čatu izađe poruka "JEDVA VAS NAĐOSMO MAJSTORI BILI VESELI"!!!!!!!!!!!!!!
jedina zamjerka,to zna i naš direktor,a sugerisao sam mu još tih prvih dana sajta jeste tema POLITIKA
,uvijek sam se zalagao a i danas da ta tema se ukine,pa vidite šta je samo ta tema uradila od foruma u zadnjih mjesec dana,ali mene nećete pokolebati,iako mi ta tema ide na q...
Ali dešavanja u proteklih mjesec dana, i ponašanje pojedinih članova,ću raspraviti sa direktorom sajta i mojim prijateljem VLADIX-om!!!
Nego, želim vam sretan rođendan i još mnogo godina na našem najboljem ,a i jedinom sajtu, ŽIVILA BILEĆA!!!