[/quote]
Ohohohooooo,merhaba veseli zundelji,sta se radi
Vidi ti ovoga sremca reko bi covjek pametan insan
Vidim izbriso ti zundelj neke tvoje stavove o srpstvu,bio si previse kritican za ove Dodikovce,a znas da se to u Sjevernoj Koreji(tj rs)jos uvjek nesmije raditi
Ok,sremac vidim tebi pun kurac Seselja,fala bogu sto li?
Da ti kazem sto,zbog toga sto si nakon toliko vremena vidio da se srpstvo ne jede,i da ti je gladna pupa zbog toga,vidis to ti je greska,trebo si ga hvaliti do kraja pa taman travu jeli,a ne sad vidio ti to nevodi nicemu pa nevalja Seselj,valja Vojo,i vama nema boljeg od njega,ali zato imate bogu hvala zamjenu u Dodiku tako dacete zivjeti kao i sad jos dugo godina
Nemoj misliti da sam ti ja neki dusman,mene boli cuna moja osunecena sta ces ti jesti,ali tako si biro,tako ceti i biti,kontas
Kazes ices u Neum na more?!
Fala bogu sto li?
Da ti kazem sto,zato sto vam Crnogorci nejebu i nedaju u Herceg novi i u Budvu jer ste bjeda,jad i cemer i nemozete unositi sendvice i paradaiz jesti na plazi,o Dubrovniku da nepricam,ti bi sad da jedes kokos i paradaiz na plazi u Neumu,ja vam to nebi dao,ko vas jebe kupajte se na kuletini ili na vidikovcu ako imate para za goriva ili ako mozete pjeske do vidikovca,pa kad na dodjete pameti i budete lojalni gradjani,mozda vas treba pustiti u Neum,ko vas jebe niste ni zasluzili nista bolje
E,sad da ti kazem sto ste bjeda,zato sto ste jadni kao ljudi,jer se jos palite na srpstvo,a jedete repu i ponekad hrastan,i mislite da ste nebeski narod,a nemate ama bas nista,jer razmisljate ko najveci primitivci
Uzdravlju bili zundelji
[/quote]
U Neum na more idemo sledeće ljeto,pošto vi nećete ići tamo na ljtovanje,jer koliko smo čuli da su vam vaša braća Hrvati porazbijali pičke ljetos u sred Neuma.Počeli kositi hrvatsko cvijeće.
Mi ne jedemo kokoške,nego krmetinu,nismo mi adžibezi,nego Srbi.
U Dubrovniku smo bili i ovo ljeto,i to baš onog dana,kad je u onaj muslimanski kafić ubačena glava od krmeta.To si morao čuti na TV,ako nisi i ti bio u Dubrovniku taj dan.
Na Kuletini i Vidikovcu se kupamo i dalje,šta ćemo.I Čepelici,i Čepelici.A baš nam je žao što i tebe nema ,jer vidimo da ti se stislo oko srca što ne možeš jednom zaplivati s nama.
Eto u zdravlju moj adžibeže i da ne zaboravim: u Bileći se ne kaže hraštan nego raštan.