Mislio sam da ovo napisem u temi "kako ste proveli dan" ali mi se nije dalo da kucam.
Sad ne mogu da odolim, pogotovo sto odgovara ovoj temi.
Pocetkom sedmice odem ja u bolnicu da mi doktor napise recepte za lijekove (za oca) i dok cekam fino u redu da podignem karton, dvije zene koje poznajem mi se fino javljaju, pitaju za moje kuci za zdravlje itd i ubacivaju se preko reda ispred mene
.
Podignem ja taj karton i odem u red da cekam kod doktora. Iza mene dolazi jedan dedica i cim je dosao meni pita radi li doktor i razveze pricu.
Posle skoro 2 sata cekanja dosao red i na mene ali ne lezi vraze kaze meni dedica momak nemoj preko reda ja sam dosao pre tebe
. Osmehnem mu se i podsjetim ga da je mene pitao radi li doktor kada je dosao.
Udjem ja kad i tamo se mora cekati kod sestre, za mnom udje i djedica i sestri krijuci od mene dade veliku cokoladu. I on je dosao samo po recepte i za tu priliku nosa cokolade
pa sta bi doneo da ide nedajBoze na operaciju???
Nekako mi je sve to bilo jadno, posle ce on i takvi da se zale kako se ne moze ni u bolnicu praznih ruku, a niko ih ne tjera da donose i navikavaju sestre i doktore na te "pokloncice".
E sad sestra uzevsi cokoladu sve uz "nije trebalo to deda Bozo" meni se obrati da deda prvo udje kod doktora.
Nece moci za cokoladicu preko mene ne ide...
Zavrsimo brzo kod doktora i opet kod sestre na ovjeravanje recepta, opet ova nece da uzme moje recepte nego uzima dedine.
Opet reagujem i ne dam.
Kazem sestri da sam ja na redu a ne on i da uzme meni prvo da popuni recepte. Ona nece nego kaze ostavite ovde recepte i izadjite. E ne moze, ne idem nikud nego popuni te recepte.
I tako propade dedi cokolada, ne znam koji mu je q..c trebalo i da je donosi.
Hocu samo da kazem da je narod kriv (velikim djelom) sto doktori i sestre (cast izuzetcima a ima ih) nece da okrenu glavu za pacijentom ako se ne podmazu.
P.S. Predpostavljam da cu biti pogresno shvacen ali ne mari ni prvi ni zadnji put...