Bilećke teme > Noćni život Bileće

Muzika u kaficima...?

<< < (5/7) > >>

Red:
Ma do 03h sve dok ne nadoknadimo sve ono vrijeme sto je bila do 23h e onda cemo pricat o 01h i da mi je znat koji je bolid (bolidka) stavio 22h cisto da ga pitam koji mu je!?!?!? I de ne pricajte gluposti ima naroda sto bi ostao do 03h ja mislim da bi zorafest trebalo da bude na mjesecnoj ako ne na sedmicnoj bazi, mislim ne sa izvodjacima i sve nego neki mini sa zikom na otvorenom naravno preko ljeta a zimi pa je.. ga nasao bi se vec neki prostor. Mozda sam dreamer al ne mogu protiv sebe :). I jos nesto jes da je bilecki mentalitet sjeban po tom pitanju ali bar jedna diskoteka ne bi skodila, mozda grijesim al nisam bio u bileci 2 mjeseca moz se nes otvorilo (znam wishfull thinking)?

mrvica:
22h sam ja stavio, zasto ne, cak sam i vidio da ima i jedan pristalica za to. Ako vec trazis misljenje mislim da je dobro i staviti malo siri opseg od onoga ocekivanog, cisto vidis kakvog su ljudi misljenja.
E da, mislim da si ti zaboravio da si ikad bio u Bileci.

kerber_:

--- Citat: Red  24.02.2009. 19:59:49 ---Ma do 03h sve dok ne nadoknadimo sve ono vrijeme sto je bila do 23h e onda cemo pricat o 01h i da mi je znat koji je bolid (bolidka) stavio 22h cisto da ga pitam koji mu je!?!?!? I de ne pricajte gluposti ima naroda sto bi ostao do 03h ja mislim da bi zorafest trebalo da bude na mjesecnoj ako ne na sedmicnoj bazi, mislim ne sa izvodjacima i sve nego neki mini sa zikom na otvorenom naravno preko ljeta a zimi pa je.. ga nasao bi se vec neki prostor. Mozda sam dreamer al ne mogu protiv sebe :). I jos nesto jes da je bilecki mentalitet sjeban po tom pitanju ali bar jedna diskoteka ne bi skodila, mozda grijesim al nisam bio u bileci 2 mjeseca moz se nes otvorilo (znam wishfull thinking)?

--- Kraj citata ---

Prijatelju, ne samo da pišeš stranjskom jeziku, nego živiš i na nekoj stranjskoj planeti...

djavo iz greda:
i ja wishfull thinking oko polaa 7 :'( ;D ;D hehehema kakva crna muzika do 3 pa prije 12 se sve razidje ako bi dali do 12 sve nogama u guzicu hehehe i ja sam dreamer hahahahaha i jos nesto, no mani no siti  ;D ;D

PsV:
Trebala bi svaku noc po jedna kafana da dezura 24 sata... Svaki ozbiljan grad(ic) mora imati, pored hitne pomoci, po jednu apoteku, jedan kiosk i, brate, jednu kafanu koja ce raditi 24 sata- pa moze i bez muzike od 03-07h  ::)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju