Bilećke teme > Noćni život Bileće
Muzika u kaficima...?
road king:
Pa neko realno vrijeme muzike u kaficima bi bilo vikendom do 1 sat a radnim danima do 12 zimi a ljeti i malo duze..
a sto se tice trenutne situacije u Bileci i da dozvole rad kaficima duze od ponoci mislim da ne bi bilo nikakve srece,posto i ovako poslije 10 uvece
radnim danima nema ziva roba..sto bi rekli...a i vikendom je sve slabije.. :(
VLADIX:
--- Citat: mrvica 24.10.2008. 14:33:54 --- Do kada bi po vama bilo najbolje radno vrijeme kafica,tj. muzika da je do:",sto zaci svacije misljenje nam je dragocjeno.
--- Kraj citata ---
Do 21h max!
Trile:
--- Citat: vladix_vlado 24.10.2008. 16:43:25 ---
--- Citat: mrvica 24.10.2008. 14:33:54 --- Do kada bi po vama bilo najbolje radno vrijeme kafica,tj. muzika da je do:",sto zaci svacije misljenje nam je dragocjeno.
--- Kraj citata ---
Do 21h max!
--- Kraj citata ---
:-X :-X :-X :-X :-X Koji penzioner :-X
ZOXL:
--- Citat: road king 24.10.2008. 15:41:03 ---Pa neko realno vrijeme muzike u kaficima bi bilo vikendom do 1 sat a radnim danima do 12 zimi a ljeti i malo duze..
a sto se tice trenutne situacije u Bileci i da dozvole rad kaficima duze od ponoci mislim da ne bi bilo nikakve srece,posto i ovako poslije 10 uvece
radnim danima nema ziva roba..sto bi rekli...a i vikendom je sve slabije.. :(
--- Kraj citata ---
potpuno si u pravu road king...džaba ti je bolan taman i da puste radno vrijeme do 01h zimi u 10 sati ne bi bilo ćuka u gradu ko' što i nema..na kraju krajeva kakva je situacija u gradu(tuče itd)niko od normalnih roditelja ne bi pustio svoje dijete do 01h...ljeti je druga situacija zato što su tu studenti..već sam negdje ranije rekao da bi do 01h odgovaralo nama kad smo pri ''čašici'' :D i to je to...mislim
mrvica:
Trebalo bi nesto uradi, pa zimi do 24h ljeti do 1h bar vikendom,a ostalim danaima nek bude standardno,ja volim posjesti malo duze kad se pri "casici",a murija nek radi svoj posao fino kad bude tuca u cuzu da prenoci jednu noc i kaznu da mu slozi pa da vidimo,kako se red moze zavesti,a i neku raciju nije zgoreg za oruzje pa i krivicnu po koju podjeliti...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju