Za cijelu istinu!
Mozda sam trebao ovo pisat u nekoj drugoj temi ali nema veze!
Prisustvao sam jucerasnjoj raspravi i eto rezultiralo je napustanjem clana Logic i brisanjem tema i postova i to najintresantnijih tako da cemo se morati ponavljati od juce.
Prvo, napustanje i protjerivanje bilo kog clana je pogresno jer stvara sliku da smo ksenofobicni i zatvoreni u svom "zavicajnom" brlogu i da nam nije dobrodosao niko sa strane. TAko da je ovaj javni linc clana Logic stvarno odraz primitivizma i konzervativnosti. Svako bi trebalo da pise sta god hoce i misli i to je njegova stvar i odgovornost. Mozemo uciniti sve da dokazemo nekom da nije u pravu i da polemisemo ali ne smijemo mu nikada zabraniti da govori i iznosi svoje misljenje.
To je zapravo poenta o kojoj ja zelim da pricam. Tema sexa i erotike meni stvarno nije vazna ( cisto sumnjam da bi ja i ucestvovao u njenoj aktivnosti) i pogresno je misljenje da se ovde zakuvalo izmedju nekih "seksualnih revolucionara" i nekih "moralista". Radi se o toj spomenutoj slobodi izrazavanja.
I prije nego sto je sve to krenulo, Meni je neko obriso dva posta ( ne znam stvarno ko? posto ima 15 administratora i 18 moderatora?
)Ajde mozda je ovaj jedan bio malo banalan ( na temu "ko su najljepsi parovi" ja sam napisao nesto u stilu da mi se povraca!) ali ova druga koja je vezana za kritiku politicke propagande na forumu!!! Pa to je strasno! Cista cenzura! Nikoga nisam uvrijedio niti sam rekao sta vulgarno! Kritikovao sam postove koji otvoreno politicki propagiraju stranke. postavljaju slike, zastave, pamflete...
PA sta ja da pomislim? To sam i napisao u nekom postu ( ne znam je li obrisan) Je li ovo forum omladine SNSD-a i ako jeste onda vise nije "nezavisni","Prvi,jedini,pravi" "slobodni" Bilecki forum!?!?!
Da se razumijemo, nije ovo antipropaganda, ne zelim ja da ovo bude forum neke druge politicke partije, samo zelim da ovo bude mjesto gdje se moze slobodno o svemu tome raspravljati.
I u pravu je neko ko je rekao: Niko nije toliko vazan da se bez njega ne moze! Radice ovaj forum i bez njih i bez mene nekako.Sto se mene licno tice,ja cu da preispitam svoje ucesce na ovom forumu u narednom periodu. I molim Vas sve zajedno,shvatite ovu kritiku ozbiljno i krajnje dobronamjerno a sve u cilju da opstane ovaj sajt i da ostane zaista slobodan!