pa evo navodno pobijedio nakav crnac na izborima u americi, ne znam koliko je bitno njegovo ime,ali evo navesti ću ga-Barak Obama!!! I šta sad
truditi ću se da se ružno ne izjašnjavam,ne radi Obame nego radi kolega članova foruma,pa da se i ja izjasnim...
ima nekoliko, saznao JA, da je nakav crnac pobijedio na izborima u SAD za predsjednika, i da će naredne 4 godine siđet u onoj velikoj bijeloj kući te je obično vidimo na vijestima u 19 i 30h i to obično kada nam je nešto kuku i uzo češ.! Aman ljudi, nije vam to do te velike bijele kuće, to je sve do nas(što bi rekli ovi silni jevropejci na ovome našem projevropskome forumu)!!!
dalje, ovim putem čak ću i zahvaliti ovom našem drugu SRKI-ju88(te je ko virus napao forum) što je pomenuo ovog crnca i na ovome našem forumu, jer ima nekoliko za šta se god dohvatim iz njega mi izleti ovaj crnac, ne znam možda samo meni izleće
, ili mi se čini!!!, pa što i mi na ovome našem forumu ne bi spomenuli crnca, pa on je ekstra lik, dobar je drugar, što bi reko naš narod" on ti samo svoga posla",ama na svom mjestu. Sada se pitate odakle ja to znam, pa znam, bilo na vijestima i to naravno udarnim u 19 i 30h, a njima na vijesti, je to reko nakav te mu je čukun,čukun đed(inače sbin)izj...o čukun,čukun baku(amerikanku) i ima naše krvi(a čuo za srbe i srbiju ono kad su nas bombardovali),PA ĆE NAM ON POMOĆ UOPŠTE U ŽIVOTU, e sada se vi pitate kako će nam on pomoć??,e pa lijepo, prema mojim saznanjima naš kontakt u bijeloj kući vozi kosačicu u istoj i kad bude ljetos koševina,crnac Obama će zvati ovaj naš kontak in the WHITE HOUSE da zajedno PLASTE!!!
e toliko, do narednih izbora u SAD!!!
p.s. Vala bogu oće li se Crnac snać u onolikim kvadratima one kuće?
kuku mu ako info stan bude plaćao po kvadratu!!!