E da se i ja oglasim...
Ja mislim da je forum cak i posjeceni nego prije al njegov kvalitet nije vise isti.Dovedeni smo bili u situaciju mi stari clanovi foruma da se brisu nasi posovi jer smetaju nekom,a nisu bili niti vulgarni,niti dosadni...naprotiv,bili su zanimljivi i istiniti,al kad pokazes vise postovanja nekom novom clanu foruma koji je isti upotrjebio samo za svoju politicku reklamu i vise ga nema na njemu(znaci iskorisio ga je i njegov kvalitet i postojanje doveo u pitanje)nego svojim starim i odanim forumasima,koji se skoro godinu dana druze,razmjenjuju misljenja koja su normalno razlicita i nijednom se ozbiljno ne posvadjaju.Otvaraju zanimljive teme,bacaju suplju Bilecku..maksimalno tolerantnim i u svakom trenutku spremnim da se nasale a i da pomognu jedan drugom,to druze zasmeta svakom ko je pravedan,normalan i drzi do sebe
To je bila tvoja prva velika greska za koju si pomislio da je ostala neprimjecena i ti si sam takvim stavom doprineo da forum polako pocne gubiti na kvalitetu.
Ruzno je i da obrises temu u kojoj Banes sam sebe proglasava za admina 2 javno govoreci kako nasi glasovi nisu bitni i ne mogu nista da promjene jer on ma kakvo glasanje bilo postaje admin2.Ja nemam nista protiv da on to i bude,al valjda je ovo demokratsko drustvo a i sajt,pa valjda se onda u takvim situacijam uvazava nas glas...ne zivimo u jedno partijskom sistemu vise,gdje nasi glasovi vrijede kao dinar 93g.Hercegovac 77 i ja smo jedini vidjeli tu temu i polije mog posta je nestala,to je ruzno.
Identitet veze nema sa trenutnom krizom foruma,ja sam od pocetka znao ko su npr. zid,makay,s.a.f,kuksi,gff,explorer itd,pa mi nije nikad smetalo i sa zadovoljstvom sam sa njima razmjenjivao misljenja cak i o skakljivim temama,koja su bila razlicita al nismo imali nikakav problem...
Bilo je mladjih clanova i prije,al oni su se oglasavali u svojim temama koje idu uz njihov uzrast!E kad se pojavise 3-4 budale i dodjose izbori ojadu sve zabavise...
Pa kvalitet je takav da u nama omiljenoj temi BILECKO BLEJANJE niko nije napisao post dva mjeseca.
Da dolaze novi clanovi i da pisu i otvaraju teme to je normalno,al nek se onda oni i oni koji su slicni njima po razmisljanju i shvatanju oglasavaju u njima.
Mislim da je glupo da ja naprimer iznosim svoj misljenj o stranci tamo nekog...pa kakva je to tema i zasto da ja pisem u njoj i slicnim temama,necu!
Postoje pojedini clanovi foruma koji i ako su im misljenja i stavovi razliciti imaju slicnosti.Kulturni su,tolerantni,prijatni,vole da se druze,znaju da se druze,itd...e takve treba vratiti i drzati ih zajedno,ustvari oni sami treba da se drze i ne pisu postove u znj temama i uopste ne razmjenjuju misljenja sa znj likovim.Drzimo se nasih tema i kulturne i zdrave rasprave!Ovi mladji neka se tamo zezaju u temama koje prilice njihovom uzrastu,zundelji nek svaki dan otvore novu i nek zundeljaju.
Mislim,a ja sam iskusan i savjetujem ti da me poslusas,da treba otvoriti temu u kojoj ce ovi stari clanovi i svi koji se nepojavljuju mnogo u posljednje vrjeme(ko sto sam ti i sam)iznositi predloge na koji nacin da dovedemo forum u red i koja to nova pravila da se uvedu na forumu.Kome da se daju a kome oduzmo zvanja tih moderatora i sva ta silna zvanja i ovlastenje,jer izgleda ne rade posa kako treba a i vezane su im ruke zbog starih pravila foruma.Zato vladixe sazovi skupstinu(tj otvori temu) i da se donese par novih zakona i pravila foruma,jer drugacije nema kvaliteta!
P.S. Sto je Boka Kaspera stari reko kad je ovaj sjebo nogu-svemu je to moj Rasi Hercegovac dao
:Dtako i ja kazem:sve ti je ovo politika dala,moj vladixe!
Dobro si momce,pametan si i uporan a takvi doguraju daleko,pa se nadam da ces i ovu krizu prevazici!Mi smo tu da pomognemo,al pokazi malo postovanja,ipak mi stari to zasluzujemo!I zbog staza na forumu i zbog toga sto smo harizmaticni i dobri likovi,a posjedujemo onaj stari BOSANSKO-HERCEGOVACKI sarm koji je neodoljiv i vraca osmjeh na lice!