BILEĆAinfo forum, sep 2007. - jul 2014.
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: fan 28.01.2009. 22:27:28Citat: mister no 28.01.2009. 17:27:04modesty,u par postova sam opisivao mentalitet i karakter nas hercegovaca i reci cu ti da smo mi dijamanti,ali ne bruseni.stoga,prioni na posao i brusi svog hercegovca,ukoliko budes znala i budes istrajna,dobit ces nevjerovatan dijamant.sa srecomDa, samo dok vas neka izbrusi moze se prijaviti na Sokolac... Posle tesko da ce biti sposobna za bilo sta drugo Modesty samo naprijed, naci ces ti jos boljeg.... Najbolje onda vatajte nekoga izbrusenog.. hehehe
Citat: mister no 28.01.2009. 17:27:04modesty,u par postova sam opisivao mentalitet i karakter nas hercegovaca i reci cu ti da smo mi dijamanti,ali ne bruseni.stoga,prioni na posao i brusi svog hercegovca,ukoliko budes znala i budes istrajna,dobit ces nevjerovatan dijamant.sa srecomDa, samo dok vas neka izbrusi moze se prijaviti na Sokolac... Posle tesko da ce biti sposobna za bilo sta drugo Modesty samo naprijed, naci ces ti jos boljeg....
modesty,u par postova sam opisivao mentalitet i karakter nas hercegovaca i reci cu ti da smo mi dijamanti,ali ne bruseni.stoga,prioni na posao i brusi svog hercegovca,ukoliko budes znala i budes istrajna,dobit ces nevjerovatan dijamant.sa srecom