Autor Tema: „All star Veliki brat“ od marta 2009  (Pročitano 3580 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BaNiX

  • Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Poruke: 1751
  • Ugled: +149/-112
  • Pol: Muškarac
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
„All star Veliki brat“ od marta 2009
« poslato: 19.12.2008. 22:03:12 »
Sve zvezde „Velikog brata“ ponovo u kući

Rijaliti šou „Veliki brat VIP“, u kojem se poznate ličnosti bore za naklonost publike i nagradu od 50.000 evra, planiran je za mart sledeće godine, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih vlasniku licence.

Kako su prethodna dva serijala odlično prošla kod publike, u produkcijskoj kući „Emoušn“ odlučili su da nedugo posle završetaka „Operacije trijumf“ počnu da emituju ovog programa na Televiziji B92.

Tako će već od marta TV auditorijum biti u prilici da mesec dana prati dogodovštine poznatih ličnosti u kući na Košutnjaku. Odmah po proglašenju pobednika OT 6. januara, počinje renoviranje kuće koja će četiri nedelje biti dom odabranim javnim ličnostima.
U želji da proverimo naša saznanja, kontaktirali smo sa portparolom produkcijske kuće „Emoušn“ Marinelu Kvapil, koja nam je potvrdila da nas uskoro očekuje „Ol star Veliki brat“.
- Imamo u planu „Ol star Veliki brat“, koji će okupiti učesnike svih dosadašnjih serijala, a koji bi trebalo da počne s emitovanjem krajem zime ili početkom proleća. To je plan produkcije.

Da podsetimo, pobednik prvog VIP serijala bio je bivši fudbaler Saša Čurćić, dok je ove godine trijumfovala manekenka Mirjana Đurović iz Nikšića.
 
Ana Mihajlovski neće voditi šou

Kada je reč o voditeljima, „Alo!“ saznaje da Ana Mihajlovski više ne želi da bude domaćica ovog projekta i da je to i saopštila ljudima iz produkcijske kuće. Međutim, to se i dešavalo i ranije, tako da nije isključeno da se predomisli nakon razgovora sa Goranom Stamenkovićem, direktorom „Emoušna“.
- U ovom trenutku zaista ne mogu da preciziram ko će biti voditelji ovog serijala jer još nismo razgovarali o tome - rekla nam je Marinela Kvapil.
 
Koga biste voleli da vidite u novoj sezoni „Velikog brata VIP“?

Veliki Brat1: Ivan,Miki,SavaNikola,Dragana,Edin,Ena,Marko,Djankarlo,Maja,Daliborka,Jadranka,Aleksandra
Veliki Brat VIP1: Sasa,Maca,Danijel,Goga,Pedja,AleksandarOljaBig Lale,Ognjen
Veliki Brat2: BurekDanilo,Slavisa,Djordje,Micko,Vesko,Vesna,Natasa,Mirko,Aleksandar,JelenaSuzana
Veliki Brat VIP2: Mimi,Ajs,Milic,Skaj,Era,Borko,Zorica,Petar