Savremeni život > Mediji

RTV Duga

(1/2) > >>

VLADIX:
Ova tv je bruka i sramota za srpski narod i srbiju, zbog mnogo razloga.
Da napomenem, nemam ništa protiv muzike koja se pušta na njemu, ali kada je sve to promovisano kroz nešto tako nisko onda je stvarno sramota.
Npr. pjevač pjeva pjesmu (ne dovodim u pitanje kakva je pjesma i kakav je /koji je pjevač) a u pozadini background kakav ni sami ludak ne bi znao smisliti i nije mi jasno kako tog crnog pjevača nije bruka stati tu (ajde i nekako ovi nepoznati, ali poznatiji  ??? )
Slika očaj, zvuk aj i nekako. Voditelji tj. jedini voditelj Neđo dabogsačuva, evo snimak u trenucima transa (drogira se 100% jer je 3 sata skakao ko lud):

http://www.youtube.com/watch?v=SxsXgJ2dCS8

Kvizovi (kuku tome ko tu zaradi dinar), vračari, "astrolozi", jedino Milan od njih svih je najnormalniji iako izgleda najluđi.  Potpuno nestručno, više nego potpuno amaterski, grafika 0, identitet i ne postoji a nedavno su lansirali i još jedan kanal -ASTRO TV, neću da govorim kakav je.

I većina bilećani taj kanal vole više nego sve zajedno na satelitu gdje se nalazi i sat. platforma totalTV. Za slušanje i nekako (ko to voli), al za gledanje vrlo opasno. I još jednom da kažem, nisam protiv muzike koja se "vrti" na toj tv.

fan:
Legendo podrzavam te u potpunosti... Ono je brukanje decenije kad su u pitanju TV kanali... Ali sta da se radi.... Zaobilazi ga u sirokom krugu, ako mislis ostati ikoliko normalan...  ;D ;D ;D ;D

road king:
Ma pogledam samo ponekad radi onoga ludaka sto vodi citav program i samo se pitam na cemu je...odakle mu onolika energija..za igranje..blejanje..
priznajte morate mu zaviditi ako nije ni na cemu......a kanal kao kanal je cista nula...

S.A.F.:
Onaj ludak tj. Neđo je i vlasnik televizije, koja se i nalazi u njegovom stanu. Inače kompletnu televiziju je kupio za 15000 evra.

VLADIX:

--- Citat: S.A.F.  31.12.2008. 20:06:50 ---Onaj ludak tj. Neđo je i vlasnik televizije, koja se i nalazi u njegovom stanu. Inače kompletnu televiziju je kupio za 15000 evra.

--- Kraj citata ---
da, al godišnje mu treba 200 000€ za emitovanje preko satelita.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju