Bilećke teme > Bilećke aktuelnosti

Urbanistički plan Bileće do 2020. godine

(1/3) > >>

Coa:
Predviđeno je da centralna bilećka ulica Kralja Aleksandra postane pješačka zona, a ulica Vladimra Gaćinovića da postane jedna od glavnih gradskih saobraćajnica. Ona će dobiti svoj nastavak istočnim dijelom grada na zelenu pijacu sve do preduzeća „Kovnica“, gdje će se spajati sa glavnim putem prema Gacku.

Ulica Stepe Stepanovića, koja se ovih dana rekonstruiše, takođe će dobiti svoj nastavak zapadnim dijelom Bileće, odnosno ispod Autobuske stanice i takođe će izlaziti na put prema Gacku u naselju Plužine. Sa tri nove saobraćajnice Bileći će biti promijenjeno lice i dobiće obrise savremenog grada.

Na sjednici Skupštine Opštine Bileća održanoj 3. avgusta 2007. godine. Usvojen je ovaj Urbanistički plan.

 



zid:
lijepo bogami! "obrisi savremenog grada"! Ali u ovom prikazu mnoge cijeline nisu ni obuhvacene. Ovaj dole dio prema kasarni, pa onda Zlatiste...
Nova trznica preko puta poste!???!! Poslovni objekti u polju...
Ali dobro, ipak sve pohvale za te ljude sto sa ga uradili. E sad vidjecemo kako ce se to razvijati i kako ce se pridrzavati plana.
Samo Vas gledamo!!!

*sweet baby*:
Moja ulica jedna od glavih saobraćajnica >:(...uzas.... :-X

hadzibeg:
Ti ZID nisi iz Bilece,jel da,ti si doso tu odnekle ili ti antena fata samo HTV,nekaze se u Bileci trznica nego pijaca

explorer:

--- Citat: hadzibeg  05.01.2008. 21:13:09 ---Ti ZID nisi iz Bilece,jel da,ti si doso tu odnekle ili ti antena fata samo HTV,nekaze se u Bileci trznica nego pijaca

--- Kraj citata ---
Jeste covjek je iz Bilece,ali zar ne vidis da je ovaj njegov post napisan malo sa podsmjehom,jest covjek ne koristi smajlije pa se ne moze odmah zakljuciti.I jos nesto ipak nisu trznica i pijaca isti pojam. Pijaca je mjesto dje se prodava samo zelen,a trznica gdje se prodava svasta.I kod nas je greska sto se zove pijaca,a ne trznica.A sad da te vidim,kojim danom je pazarni dan u bileci?<PIJACA>?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju