Bilećke teme > Bilećke aktuelnosti

Otvara se cementara ?

(1/20) > >>

VLADIX:
Poslije ispitivanja terena i interesa lokalnih vlasti izabrano je podrucje Bilece gdje je projekat fabrike cementa prezentovan odbornicima lokalne skupštine.
Izgradnja cementare bi tekla prema evropskim standardima sa proizvodnjim procesom bez dimnjaka i pečenja komponenti i bez zagađenja okoline rekao je Ivan Abramov menadžer projekta. Predstavnici italijanske firme kao pogodnu lokaciju izabrali su šire područje Plane.

U prvoj fazi nakon izgradnje projekta zaposlenje bi našlo oko 50 radnika uz angažovanje većeg broja prevoznika za transport sirovina i gotovih proizvoda.

prilog o tome: http://www.youtube.com/watch?v=vqyaF_xKtmE

gembler:
otkuda sad ovo. Ovaj menadžer djeluje mi šarlatanski, nerazumno mi je da bi koristili usluge domaćih prevoznika a ne svoj vlastiti, mada je i to moguće a sirovinu iz matične baze a može i iz turske i itd. nedefinisano. Daj Bože da to sve bude tako, ako ne budu tražili opštinski zajam i sl. pa klis.

peca:
Ma kakav klis.Pa znate ove naše stručnjake.Sve će to oni utanačiti u interesu naroda.Normalno,kao i do sada.

djeturum:
bice nesto od cimenta..

VLADIX:
što se cementare tiče možda je sve kao što pričaju, možda sve lažu, ali u svakom slučaju što se god treba otvoriti u Bileći proći će na negodovanja.
Ja mislim kada bi otvorili FABRIKU NOVCA i dijelili svima mjesečno po 2000 KM rekli bi nemojte narodu davati pare pomamiće se...e pa ne znam

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju