Društvo > Ljubav

šta ste noćas sanjali

(1/4) > >>

gembler:
ja sam sanjao mene i Mila Dodika ...tapše me mile po ramenu negdje u Zvorniku  i onako uz osmjeh kaže ..dobar si ti mali , ništa se ne boj, naćiću ja tebi posao i to baš dobar..pa kao da mi čitao misli (ja pomislio na Het a on će kakav Het,..vidjet ćeš mnogo bolje od Het-a...dođe neko bijesno auto sjede On u njega i dobaci mi, vidjećemo se za koj dan ..doći ću ja.. i u to ja se probudim.....sretan,..ali sve nešto razmišljam đe ima bolji posao od Het-a..jedino u opštini na nekoj jačoj funkciji..ko zna?

p.s. čitav sam dan pod uticajem sna ..strašno da se naježiš ;D

gembler:
a neku noć sanjao sam ko jedna sa depilatorom gonja me da me izdepilira ..ja bježim .slutim rđava posla..kad se približila vidim da depilator nije normalan..da pristadoh izdepilirala bi ona mene skroooz da mi ne bi više nikad ništa "poraslo" probudih se mokar i uplašen pa se počeh pipat da vidim jel sve u redu..kad utvrdih da je sve u redu opet nastavih da spavam,..


da je depilator bio uredan možda bi i pristao :D

road king:

--- Citat: gembler  21.01.2009. 15:50:15 ---a neku noć sanjao sam ko jedna sa depilatorom gonja me da me izdepilira ..ja bježim .slutim rđava posla..kad se približila vidim da depilator nije normalan..da pristadoh izdepilirala bi ona mene skroooz da mi ne bi više nikad ništa "poraslo" probudih se mokar i uplašen pa se počeh pipat da vidim jel sve u redu..kad utvrdih da je sve u redu opet nastavih da spavam,..


da je depilator bio uredan možda bi i pristao :D

--- Kraj citata ---

 :D :D :D :D :D :D :D e dobra ti ova       

gembler:
šta je niko ne sanja...
ko mi ovo ove minuse udara j....... :D

pop:
Sanjao sam jedan divan san koji se u dogledno vrijeme nece ostvariti  :zvizduk:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju