Omladinski forum > Problemi

Narkomanija u Bileci

<< < (2/5) > >>

pop:

--- Citat: road king  26.02.2009. 00:01:58 ---E zaboravih napisati.. kaze POP racije...kakve bolan racije kad i ovako nema nikog ni na ulici ni u kaficima...radnim danima kao da je uveden policijski cas ..poslije osam na prste mozes izbrojati narod u gradu i kaficima..a ti POP-e mlatis tuda o kojekakvim racijama...
nego reci ti meni jesi ti uopste poceo izlaziti u grad ikako ili se samo ovuda prikrivas i lazes sam sebe pa ovako mlatis.... 8)

--- Kraj citata ---

Ko je spomijao radne dane ?
Nisam jos poceo izlaziti neda mi zena  :udri:

pop:

--- Citat: Nigger Gruja  25.02.2009. 22:39:59 --- Navod "Kako apelovati na MUP da poboljsa kontrolu na ulicama,racije u kaficima i sl."
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D >:( >:(

--- Kraj citata ---

Sta  >:( >:(   :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Krivi navod"              koje si ti vjere da mi je znati , da nisi sa Jamajke ili Kolumbije kakva ti je to slika ?

Ako ti tema ne(odgovara) nemoj je posjecivati idi po drugim postovima pa ispravljaj greske u pravopisu  :-X

prinudna uprava:
ja sam čup da u Kolumbiji prave pravu pravcatu drogu, i da tamo teba otići sa milicijom  :o

ZOXL:

--- Citat: prinudna uprava  26.02.2009. 11:00:13 ---ja sam čup da u Kolumbiji prave pravu pravcatu drogu, i da tamo teba otići sa milicijom  :o

--- Kraj citata ---

:D :D :D

denis:
ko dila u bileci

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju