VB: Zeka se vratio, Slaviša na snijeg!![](http://mtsmondo.com/slike/vesti/000/774/v77495p0.jpg)
Uzbudljivo je bilo u subotu uveče u Beogradu! Zbog snega je otkazan fudbalski meč Srbija - Kazahstan na Topčiderskom brdu, a koji kilometar dalje, u Košutnjaku, dešavale su se interesantne stvari u Kući Velikog Brata.
U Kuću se vratio Novosadjanin Stevan Zečević-Zeka, ljubimac ženskog dela publike, ali i dečko bivše ukućanke Jelene Žeželj. Tek što se Zeka vratio u Kuću iz nje je izašao Slaviša, kao deseti izbačeni ukućanin (iz Kuće je izašao i Mićko, što čini broj od 11, ali je on svojevoljno napustio Velikog Brata).
Suzana, Dijana, Marina, Nataša i Slaviša, kojima je Veliki Brat pre nekoliko dana dao mogućnost da biraju koga će da vrate u Kuću, posle preglasavanja (najpre su se "lomili" izmedju Jelene i Elmira), odlučili su da to ipak bude Zeka.
Medjutim, zato što Dijana nije mogla da "drži jezik za zubima" (tokom ove nedelje jednom prilikom joj je izletelo: "Videćete vi kad se Zeka vrati"), Veliki Brat se malo pougrao sa "starosedeocima". Pozvao ih je u ispovedaonicu i nakon što im je saopštio šta je Dijana uradila, predstavio im je ukućanina - Zeku, ali je to bio pravi zec. Oni su potom napustili ispovedaonicu u uverenju da je Veliki Brat odlučio da im ne vrati "njihovog" Zeku.
Ali, u skladu sa ovogodišnjim sloganom Velikog Brata - "Očekuj neočekvano", u Kuću se zaista vratio Zeka. Veliki Brat ga je u ispovedaonici upozorio da ne sme da iznosi ništa iz spoljnjeg sveta i da nikako ne sme da otkrije Mikijev tajni zadatak.
Zeka je potom izašao iz ispovedaonice, a kad su ga ukućani videli skočili su mu u zagrljaj. "Hvala vam ljudi od srca", govorio im je Zeka dok se pozdravljao sa starim poznanicima.
Najhladniji je bio pozdrav sa Slavišom, kojem je rekao da će "kasnije pričati". Naravno, tema će biti Jelena, jer se Slaviša "istrčao" na jednoj žurci i Jeleni rekao da se u nju zaljubio. Tada je Zeka već bio van kuće.
Njih dvojica, medjutim, nisu stigli da se ispričaju jer je Slaviša IZBAČEN!
Slaviša je bio u konkurenciji Mikija i Saše, a ovo su mu bile četvrte nominacije otkako je ušao u Kuću.
Kad je izašao iz Kuće, Slaviša je ukućanima poručio da mu je žao što nije imao vremena da se ispriča sa Zekom i čuje zašto je lut (!!??). Tokom intervjua, po izlasku iz Kuće, Slaviša se iznenadio kada je saznao da su Zeka i Jelena sada u ozbiljnijoj vezi.
"Ne znam više šta da mislim...Izgleda da se jedno priča u Kući, a drugo dešava napolju. Znam da se Suzani svidja Zeka, još od prve nedelje boravka u Kući", rekao je Slaviša.
Upitan šta u se to dogodilo sa Jelenom, Slaviša je nevešto i nemušto odgovorio da ne zna i da bi "voleo da mu to neki doktor objasni". "Jelena mi se u početku dopala, ali i Zorica Ona je sušta suprotnost od Jelene. Odgovarala bi mi malo ozbiljnija priča", dodao je.
Upitan kako se oseća pošto je izbačen iz Kuće, Slaviša je odgovorio da se oseća predivno. "Vidim ljude, vidim sneg, vidim automobile...".
Slaviša je rekao da se ne ljuti ni na koga u Kući, pa čak ni na Mikija koji ga je nominovao ove nedelje.
"Ni sekunde nisam razmišljao o tome, o nominacijama čak mu i hvala. U poslednjih sedam dana sam baš razmišljao o izlasku. U Kući je truba…", rekao je Slaviša i dodao da mu je izlazak Elmira najteže pao.
DIJANA "ODJAVILA" DJORDJA!Djordje je doživeo veliki udarac! On je pozvao Dijanu u ispovedaonicu i rekao joj da mu se svidja.
Dijana je bila zatečena i rekla da joj je neprijatno, a potom ga je pitala: "Što nisi našao neku drugu?". Djordje je na to, gotovo dečački, rekao: "Paaa, niisam", a Dijana izustila: "E, jeb'ga, izvini".