Autor Tema: Igre nisu zdrave  (Pročitano 3707 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže logic

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +21/-18
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Igre nisu zdrave
« poslato: 01.12.2007. 16:30:48 »
Nasilne igre nisu zdrave
"Kompjuterske 'pucačine' katastrofalne za razvoj psihe u mladih

Kompjuterske igrice u kojima se mučenje i ubojstvo nagrađuju pokazale su se kao "katastrofalne" za razvoj psihe u mladih, upozorila je najveća strukovna udruga psihoterapeuta u Europi.

Društvo za znanstvenu psihoterapiju iz Njemačke je uoči Božića zatražilo zabranu nasilnih videoigrica, takozvanih 'killer' igrica.

One su se u početku koristile za simulaciju u obuci američkih vojnika za borbu, a zadaća im je bila da kod vojnika izazovu gubitak suosjećanja prema neprijatelju. No, nije nam poznato kako ovi psihoterapeuti definiraju "mlade".

Izvor http://www.radio101.hr/?section=1&page=1&item=30134
"Bolje izgubiti trenutak u životu, nego izgubiti život u trenutku!".

Van mreže -=©™TheMare™®=-

• Start moderator
  • Poznat lik
  • *
  • Ugled: +9/-1
  • Forever drumer !!! :)
    • Pogledaj profil
    • http://freestyler2.tk
Odg: Igre nisu zdrave
« Odgovor #1 poslato: 09.11.2008. 21:02:23 »
KO TO KAZE DA NISU ZDRAVE

Van mreže Red

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
  • WHEN YOU FUCK THEM, FUCK THEM HARD!!!
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 24.02.2009. 20:28:39 »
BUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

E SAD SAM STVARNO PROCITO SVE

Van mreže Red

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
  • WHEN YOU FUCK THEM, FUCK THEM HARD!!!
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 24.02.2009. 20:41:23 »
Ne stvarno gdje si nasao te gluposti o americkoj vojsci? JEDINA igra koja je kasnije posluzila da se razvije
''igra'' za americku vojsku tacnije marince je codemasters-ov Operation Flashpoint Cold war crisis i on je izasao 2000, a igra za marince koju je napravio bohemia interactive (cesi neki) koji je pravio i  operation flashpoint (codemasters ga je samo izdao i distribuirao) se zove Virtual combat simulator ili-ti VTS 1 kazu da ce izac i VTS 2 ali to je vec off topic i ofp (prva igra koju sam spomenuo) nije ni nalik tipicnim pucacinama jer je u pitanju igra koja je poput strategije koja se igra kao pucacina iz treceg\prvog lica da ne duzim dalje u off topic po meni dobro bi je bilo igrat u svim oficirskim skolama za obuku u borbi malih pjesadijskih formacija na otvorenom prostoru je.. ga sad se stvarno izvinjavam zbog off topica ali neke stvari moram reci jer me gluposti (s svim mogucim postovanjem) stvarno iznerviraju!

Van mreže celjevo 1

• Kako ste mi danas ??
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • La Linea!
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 31.03.2011. 16:34:16 »
SVE U MJERAMA!!