Omladinski forum > Problemi
Najveci problem mladih u Bileci!!!
Mare:
Ja mislim da je najveci problem mladih u Bileci-DROGA!Pocevsi od marihuane pa dalje...Zanima me vase misljenje,sta vi mislite u vezi toga i koje mjere treba preduzeti?!
Moje misljenje je da svi srednjoskolci SSC"Golub Kures" treba da budu testirani jer mislim da skola bar toliko moze da pruzi jer se tu pocinje,a problem je najbolje viditi u pocetku...
Takodje mislim da bi i roditelji trebali da preduzimaju takve mjere i kontrolisu svoju djecu...
Cudi me da ovakva tema prije nije postavljana...
Pa forumasi...da vas cujem!!!!
VLADIX:
trebaju svi biti testirani, gubicemo casova ;D ;D
Obična_djevojka:
--- Citat: vladix_admin 24.11.2007. 21:51:30 ---trebaju svi biti testirani, gubicemo casova ;D ;D
--- Kraj citata ---
Jooj,legenda si.Bitno je gubiti cas,jos ako je kriza :)
bilecanin:
ma nidje veze mare.ajde zamislimo svi budu testirani i sta posle?cak i ako ih se polovina drogira ne mozes
im nista. ti kazes roditelji! pa jeli stvarno mislis da roditelji tu mogu nesto da promijene? ???
ja sam siguran da NE,ako neko hoce da se drogira niko mu ne moze zabraniti (pomoci)
e jos nesto sto se tice ovoga problema on je mini-mini-malan u Bileci zato opusteno 8) :) ;)
Mare:
--- Citat: bilecanin 25.11.2007. 12:23:35 ---ma nidje veze mare.ajde zamislimo svi budu testirani i sta posle?cak i ako ih se polovina drogira ne mozes
im nista. ti kazes roditelji! pa jeli stvarno mislis da roditelji tu mogu nesto da promijene? ???
ja sam siguran da NE,ako neko hoce da se drogira niko mu ne moze zabraniti (pomoci)
e jos nesto sto se tice ovoga problema on je mini-mini-malan u Bileci zato opusteno 8) :) ;)
--- Kraj citata ---
Niko mu nista ne moze zabraniti ili pomoci?!Jesi li bas siguran?
Slazem se sa tobom da nije jedini problem u Bileci ovo ali ako cemo pricati o prob.ovo je najveci medju mladima?!
Pozd. ;) :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju