droga je toliko postala globalni problem da je to katastrofa,zasto ja zagovaram da je problem sa drogom mali ili ga nema?recite mi koliko poznajete ovisnika od droge u nasem gradu,a koliko ovisnika od alkohola,ili cak od mobilnih telefona?moje misljenje da od alkohola,pa cak i mobilnih ,ima sigurno 100 puta vise!ja stvarno ne poznam nikog ko je ovisnik iz Bilece{mislim na drogu},a to sto smo mi malo pasivna sredina,pa se svaki pokret bilo kakve vrste i bilo kakve namjere vidi i cuje,kad tamo kazu za nekog da je konzumiro alkohol,dok prodje,ili ti se ispere po ustima drugih ovi postadose narkomani!Cak mislim na prostoru cijele hercegovine da svaka opstina ima daleko veci problem sa drogom nego nasa.Veceras je petak,otidjite i vidite koliko ce se alkohola utrositi!A da se vrse testovi na drogu,i ja sam 100% za to,samo sto to nemora u skoli,bolja su u skoli predavanja o drogama,sidi i alkoholu!Sta mislite kakav je problem sa drogom u zemljama gdje su lake droge legalizovane,a mi trcimo i ugledamo se na take zemlje,zaboravljamo za sta