Nemoj da mislis da imam neko lose misljenje o tebi Bane,ali mislim da covjece malo vise smaras.Pa cojece moras da shvatis da sa ovolikim postovim u ovako malom vremenskom periodu zbunjuje sve ne forumu.Ne mozes ti sam da podignes forum na veci nivo i da sada pokrenes "masu" da pocne da polemise,diskutuje,raspravlja i sve ostalo sto se radi na forumima.Nije bolan bitno ko ce biti administrator nego jednostavno da se ostvari normalan odnos na forumu.Mozda jedna od gresaka ovoga forumu koju su vec neki rekli i ja se slazem je ta sto svak zan svakoga,a to nije to.Bas zato postoji i forum da iznosimo svoja misljenja,a da se ne znamo ko je pod kojim nikom.E sada to nije nimalo zdravo za "vas" koje smo "mi" neki otjerali sa foruma kao sto ti kazes.Ne znam sta je bilo izmedju tebe i Prinunde uprave,ali nemoj da se primas kao neki balavac na neku provokaciju ili ako dodje do nekoga sukoba misljenja.Kad bi ja sebi dozvolio da mene neko otjera sa foruma kao ti i tvoji drugari,onda bi se zapitao za svoju egzistenciju.