BILEĆAinfo o sajtu/podrška > BILEĆAinfo

VRATIMO FORUM!!!

(1/8) > >>

BaNiX:
Nas forum je zapao u veoma ozbiljnu krizu pocetkom ove godine.Jedan od glavnih razloga je ne ucestvovanje u diskusijama clanova,takodje i odlazak na neke druge sajtove i forume poput Facebooka.Ma j... Facebook,mi imamo svoj sajt i forum(ovo nije obican forum ovo je forum Bilece).
Ovaj forum JE NAŠ !

Dokazimo da smo slozni,uspecemo da vratimo forum na staro mjesto(samo ukljucivanjem u diskusije u svakoj temi na ovom forumu)

Vratimo forum na staze stare slave!!!

Srecno svima!

Hercegovac77:

--- Citat: BaNiX  08.07.2009. 17:07:31 ---Ovaj forum JE NAŠ !

--- Kraj citata ---
To je fino!!!
http://www.bilecainfo.com/forum/index.php/topic,1653.15.html
Samo u ovoj temi si tvrdio da je TVOJ i da ces brisati (i brisao si)sve sto ti ne odgovara...
Tako da je ispalo da smo nas nekolika clana pricali sa "vjetrenjacama"...

Nadam se da ce se forum vratiti na stare dane ;D
Pozdrav

VLADIX:
Paradoksalno je reći da je forum nekog pojedinca...tako isto i da je Facebook Zukembergov...šta ćeš ti sam raditi na forumu ili facebook-u...baš ništa! Može se samo spomenuti ko je osnivač i urednik....drugo ništa, jer ako forum nije svih članova onda ne treba ni da postoji.

BaNiX:
Jesam rekao sam to,zato sto sam smatrao da treba da budem Administrator,ali vise me za to boli qurac.Otisao sam sa foruma zato sto ste me vi istjerali svojim rijecima da nisam zasluzio da budem admin.Pa sta sam mogao drugo da ucinim nego da odem sa ovoga foruma,od kako sam ja i vecina forumasa otisla sa ovoga foruma,forum je poceo da se krece silaznom putanjem.Vrijeme je da ga vratimo tamo gdje mu je i mjesto.Uporno pokusavam da se pomirim sa prinudnom upravom ali covjek ocigledno ne zeli da bacimo ratne sekire,ako ih je uopste i bilo.

Mare,Obicna devojka kao i drug do groba su mi nedavno rekli da su otisli sa foruma takodje zbog milion razloga jer su ih neki od forumasa negirali svo vrijeme.

Hercegovac77:
Forum je forum, i glupo bi bilo da svi isto misle. Ne bi bilo nikakvog smisla, nikada pa ni sada nemam nista protiv tebe licno ali ono su ti bile stvarno djetinarije :-\
Zaboravimo i gotovo :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju