Zabava > Muzika

Michael Jackson

(1/4) > >>

tier:
Michael Jackson (29.08.1958 - 25.06.2009)
Jedna od najvecih zvjezda naseg vremena, kralj pop muzike, mnogi smatraju da je covjek stvorio jednu sasvim novu kulturu, i da je bio jedan od najtalentovanijih muzicara danasnjice, dok s druge strane cesto je posjecivao i sudnice zbog raznih optuzbi....
Kakvo vi misljenje imate o kralju popa? O njegovoj muzici?

VLADIX:
Mislim da je ipak unio revoluciju i u muzici i u kulturi i u plesu (iako je Džole Džogani uveo prije njega MoonWalk :)  )
Na njegovom mjestu niko normalan ne bi bio, od ranog djetinjstva ići po tezgama, u centru pažnje, ludila, menadžerskim krvopijama...pare, pare pare.
Ličnost koja je za poštovanje, nevezano za privatni život koji su drugi uništili, a i on sam sebe nakon toga. Niko, ali niko na njegovom mjestu ne bi bio ništa bolji, čovjek ludi u takvim uslovima.

mrvica:
Ma na kolac ga je trebalo nabiti!
PEDOFILCINA DEBILNA!

tier:

--- Citat: mrvica  11.07.2009. 15:31:09 ---Ma na kolac ga je trebalo nabiti!
PEDOFILCINA DEBILNA!

--- Kraj citata ---

Ne znam koliko pratis desavanja, ali ako mu licno nisi drzao svijecu ne mozes tako pricat....
Evo cisto informativno... Nedavno je osoba, sada vec momak, koji ga je optuzio za pedofiliju, izjavio da je to uradjeno smisljeno, (po zamisli njegovog-djecakovog oca) da bi od njega izvukli pare...

bona:
I ja sam to isto procitala,ali sve je to vrlo diskutabilno..mozda je to istina,mozda je ona stara-o pokojniku sve najbolje..mozda se posvadjao sa starim pa mu namjesta..u principu,mozemo samo da nagadjamo,oni to bolje znaju..u svakom slucaju bio je veliki umjetnik,i u neku ruku,duboko nesretan covjek..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju