Zato i jesmo tu gdje smo. Ne prigovaram ja nikom zato što nešo sluša, nego o jednom nakaradnom sisitemu vrijednosti koji predtsvlja i ceca izmedjuostalog, kao i pomenute zvijezde granda. A klokan ko klokan nismo ga mi džaba zvali onako kako smo ga zvali....., samo da mu je nešto kontrat, kao ne sluša on grand a ko god pomene bilo šta o muzici on je tu da odbrani čast saše popovića i kompanije, pa reci brate jednom ko čovjek jesam pa šta, kad si u nečemu onda izgori do kraja kao čovjek to poštujem. A ko pogleda njegove postove vbidjet će da mu je sve kontranje na nekolika moja posta(što me načisto zabole
)i veliki doprinos u igri kaladont.
U pravu si potpuno Road muzika se dijeli na dobru i lošu, a po meni ono što dotična prezentuje posrnulom narodu po meni je sam kič i šund i ništa više. Mene samo zabrinjava da li se nazire kraj svemu tome, i zašto smo tu gdje jesmo, a sad vidim da će mo dugo još tu ostat dok je .... Ja protiv izvorne srpske tradicije nemam ništa, naprotiv, ali dotična muzika samo je nakon nekolika vijeka vratila zvuke istanbula u srpske domove. Da li nam to treba posle pet vijekova pod njima, izgleda da treba, a ako većina tako kaže zna se da (ni)je uvijek u pravu.
Svim posjetiteljima najvaljene manifetacije želim najluđi provod i puno uspjeha i zadovoljstva, aKlokanu ću se potruditi obezbjediti mjesto u prvom redu.