Stvarno mrzim zutu stampu, i to sta radi bilo ko od ovih ''poznatih'' me interesuje isto koliko da li je u decembru 1346. padao snijeg u Gacku....toliko.... To je moj stav u vezi toga....eto kad ste vec otvorili temu.... A odgovaram prosto zbog Vladix-ovog posta:
,,Vidjela žaba da se konji potkivaju...., nisam neki ljubitelj te muzike (iako je dijelim samo na lošu i dobru) al više mi je malo trulo da svi nešto pametuju, najviše se sluša grandova muzika, ceca itd.... i nema dalje polemike...kada bi sve na kraju sabrali i oduzeli grand bi bio na prvom mjestu pa pričajte šta hoćete, garantujem, bilo gdje (srbija, bih, cg, hrvatska)!
a Zvezde Granda većinom nisu narodnjaci
kad se naroljate nema koristi David Guetta niti Bob Marley Cheesy Cheesy nego Toma ili ko već...''
jer ne mogu da vjerujem da jos postoje ljudi, i to tako mladi ljudi koji misle da ti za dobar provod trebaju narodnjaci.... Bez uvrede svima koji misle da bez njih nema provoda (licno i sama mogu slusati neke od tih pjesama, jer kako neko rece muzika treba da se dijeli iskljucivo na dobru i losu...) ali mi svaki ''provod'' koji zavrsava sa narodnjacima nikad nije bio dobar provod i licno se uvijek mnogo bolje provedem uz D.Guettu, Bob Marlija, ili nekog slicnog.... Eto Vladix cisto da znas da ima i nas takvih.... toliko.. poz...