Zabava > Zanimljivi web linkovi

Smiješne priče

(1/3) > >>

BaNiX:
Starac napao studenticu i oblizao joj cijelo lice
Stariji muškarac je u Zürichu ušao u lift. U njemu su bili studentica (22) te roditelji s djetetom. Obitelj je ubrzo izašla van, a u dizalu su ostali starac i djevojka. Starac je odjednom nasrnuo na nju. Pritisnuo ju je uza zid, gurnuo ruku ispod suknje i oblizao je jezikom - po cijelom licu. Nakon što se dizalo zaustavilo, žena se oslobodila i pobjegla. Nakon nekoliko dana muškarca je prijavila policiji. Nadaju se da će ga uskoro naći zahvaljujući snimci nadzorne kamere.

BaNiX:
Split: Starac skinuo hlače pa umro pred prostitutkom

Nakon što su oboje ušli u kuću, počeli su skidati odjeću. Starac je, skidajući hlače, doživio srčani udar i pao na pod. Prostitutka je nazvala policiju

Splićanin u dobi od 80 godina preminuo je u četvrtak poslijepodne neposredno prije no što je uspio iskoristiti 50 kuna plaćenih prostitutki. Unatoč, pokazala je obdukcija, tri preživljena infarkta i protezi umjesto lijeve noge starac je gotovo svakodnevno koristio usluge prostitutke I.B. (30).
- Stari je bio uredna mušterija, vidila sam ih kako idu prema njenoj "ordinaciji" dvadesetak minuta prije toga - rekla je susjeda. Prostitutka je umirovljenog pohotnika odvodila u prizemlje napuštene kuće na adresi Čulićevi dvori 33. U vlažni podrum ulazili su kroz prozor. I sam ulazak je za čovjeka te dobi i zdravstvenog stanja predstavljao znatan fizički napor. Dok su ušli starac je raskopčao hlače, izvadio spolovilo i krenuo prema I.B. Nakon nekoliko koraka izdalo ga je srce te se pred prostitutkom srušio na pod. Nije ga ostavila i pobjegla, već je nazvala hitnu pomoć i policiju.
- Najljepša moguća smrt, ali bolje on nego ja - smatra vremešni susjed. Prodavači i susjedstvo o starcu govore sa simpatijama. Blagonaklono gledaju na njegov, usprkos godinama, nenarušen libido koji ga je odveo u "slatku smrt". Očito je slične simpatije prema njemu gajila i prostitutka koja mu je usluge pružala po dosta nižoj tarifi.

http://www.24sata.hr/news/clanak/split-starac-skinuo-hlace-pa-umro-pred-prostitutkom/124234/

mister no:
vijagra-dobra je ali cicu kosta glave!

BaNiX:
Crni starac,krepa kada je vidje kao od majke rodjenu.Ali je barem umro sa osmijehom na licu.

BaNiX:


Sa 84 godine završio srednju školu

Jedan 84-godišnji Brazilac nedavno je završio srednju školu i sada želi da postane advokat.

Otasilio Hoze dos Santos je šezdeset godina odsustvovao sa nastave pošto se posvetio poslu i porodici, a pre pet godina je odlučio da nastavi školovanje nakon što je drugi put postao udovac, prenosi list O globo.
"Za mene je bio veliki uspeh da stignem do kraja", rekao je Dos Santos, koji ima petoro dece, četvoro unuka i troje praunuka. Uz novu diplomu je, kako je naveo, postavio sebi novi cilj - da postane advokat.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju