Zabava > Zanimljivi web linkovi

Smiješne priče

<< < (3/3)

BaNiX:
Lagala je da je zaspala dok su joj tetovirali zvjezdice
Kimberly (18) priznala je medijima kako je lagala da je zaspala dok su joj tetovirali 56 zvjezdica koje je sama tražila. Tetovaža joj se jako svidjela
Kimberly Vlamnick (18) iz Belgije optuživala je  majstora tetovaža Rouslana Toumaniantza da joj je upropastio život. Djevojka je tvrdila da je željela da joj istetovira samo tri zvjezdice na licu, no umjesto toga on joj je istetovirao njih 56 dok je ona spavala. Odlučila je tužiti Rouslana kako bi joj on platio lasersko uklanjanje tetovaže. No Kimberly je ipak nekoliko dana nakon što je napravila strku u medijima priznala kako je cijelo vrijeme lagala. Rekla je da ipak nije zaspala, nego je cijelu priču izmislila kako novom tetovažom ne bi naljutila tatu.
- U salonu za tetoviranje sam odmah zatražila 56 zvjezdica na licu. Svidjele su mi se. No otac je poludio čim ih je vidio pa sam izmislila da sam zaspala, a da je majstor tetovaža pogrešno shvatio ono što sam od njega tražila - rekla je Kimberly. Rouslan je cijelo vrijeme tvrdio kako je djevojka od njega odmah zatražila da joj istetovira 56 zvjezdica. Za to je imao i svjedoke, no nitko mu nije vjerovao.
- Ne žalim zbog svega. Da budem iskren, cijela ova lažna afera digla mi je popularnost i imam više posla - rekao je Rouslan.

BaNiX:
Skrivio dva sudara, a onda se pred svima svukao go
Nova Gradiška: Vozač kamiona želio je pobjeći nakon što je udario dva auta. Zaustavili su ga drugi vozači. On je izašao iz kamiona i skinuo se

Rastrojeni R. Z. (36), vozač kamiona sa spremnikom za mlijeko, u petak je u Novoj Gradiški skrivio dvije nesreće u razmaku od samo nekoliko stotina metara. U Rešetarima je krenuo pretjecati automobil te je udario u njega. Pobjegao je u smjeru Nove Gradiške i na ulazu u grad počeo je pretjecati Fiat Uno. Udario je u njegovu lijevu bočnu stranu. Od siline udarca Fiat se okrenuo, a kamion ga je nastavio gurati po cesti još nekoliko metara. Potom se zaustavio i krenuo unatrag. Htio je pobjeći, ali su ga spriječili drugi vozači i mještani. Vidio je da nikako neće moći pobjeći, pa se, na zaprepaštenje žena i djece koji su izašli iz kuća, skinuo gol.
- Ja sam Bog, ja mogu sve, ja sam Srbin! - vikao je goli vozač. Ostali vozači prisilili su ga da se odjene, oborili ga na tlo i zadržali do dolaska policije. Odvezli su ga na pregled u novogradišku Opću bolnicu.

BaNiX:
Kenijac bi da ženi Klintonovu ćerku

Jedan Kenijac ponovio je ponudu za ruku ćerke bivšeg američkog predsednika Bila Klintona.

Prvi put je to učinio pre devet godina, u pismu Klintonu, a sada je ponudu za ženidbu Čelsi Klinton, izrekao direktno njenoj majci i američkoj državnoj sekretarki Hilari na konferenciji za novinare tokom njene posete Najrobiju.

Godvin Kipkemoi Čepkurgor, koji je inače već oženjen, za ruku Čelsi Klinton nudi 40 koza i 20 krava.

Na ponudu upornog Kenijca Hilari Klinton se nasmejala i rekla da je njena ćerka "svoja osoba" i da sama odlučuje.

"Ona je vrlo nezavisna. Ali, svakako ću joj preneti ovu ljubaznu ponudu", rekla je Hilari Klinton, posle čega su se svi u sali nasmejali.

Zaljubljenom Kenijcu, međutim, nije bilo do smeha. Za Čelsi Klinton je rekao da je "prelepa, disciplinovana, lepo odgojena i prirodna žena".

"Nikada je nisam upoznao, ali mi se sviđa i ona i njena porodica i to kako se drže zajedno. Čekao sam dugo i još čekam da je upoznam izrazim joj svoju ljubav", izjavio je Čepkurgor, koji u gradu Nakaruu ima malu radnju sa računarima i elektronikom.

Pre tri godine ovaj Kenijac se oženio, što će reći da bi mu Čelsi Klinton bila druga žena. Poligamija je u Keniji dozvoljena, ali ne i u razvijenim zemljama.

Čepkurgor kaže da to što je već oženjen ne bi bio nikakav problem.

'Moja prva supruga je bespogovorno slušala sve što je rekla Hilari Klinton i nije se bunila", rekao je 39-godišnji Kenijac.

mrgud:
 Zašto treba voleti devedesete

1. Sama reč "devedesete" je strukturalno savršena; 10 slova, odnos vokala i konsonanata je 1:1, naizmenično su rasporedjeni u reči a svako drugo, tj. parno mesto zauzima "e".

2. Dekada u kojoj je Srbija vodila jedan rat, bila pod sankcijama, imala najveću inflaciju ikada zabeleženu na godišnjem nivou u svetu, imala i najveći nominalni iznos na novčanici u istoriji civilizacije, vodila još jedan rat, ekonomski i u svakom pogledu propala, a narod ostao kao i do tada - nenormalan i najbolji

3. Godine kada je Madonna bila još uvek relevantna.

4. Decenija koja je podarila najbolju domaću seriju ikada - Otvorena Vrata.

5. Godine kada je govoreno da "niko ne sme da nas bije" a dobili smo po pičci od skoro polovine zemaljske kugle

6. Decenija kada je izašao fenomenalni spot za "It's no good" pesmu grupe Depeche Mode i vratio šljokice na velika vrata u post-disco eru

7. Pao je komunizam. Kataklizma komunizma, svuda u svetu.

8. Godine kada je Srbija zvana Velikom a postajala sve manja, kada je narod nazivan Nebeskim a završavao u velikom broju pod zemljom

9. Cela Srbija postala žrtva Ponzi šeme - Jezda i Dafina izvršili genocid nad deviznim rezervama srpskog naroda

10. Britney Spears krenula u osvajanje sveta, imajući nesagledive posledice po razvoj tinejdžerki na globalnom nivou

11. Od deklarisanih komunista, ateista, nosilaca Partizanskih spomenica i slogana "Smrt fašizmu, sloboda narodu!", srpsko društvo se neverovatnom brzinom transformisalo u ostrašćene nacionaliste, pravoslavne fundamentaliste, članove SPSa i JULa koji su koketirali sa profašističkim idejama i genocidnom politikom

12. Rumenko od 5 dinara, žvake za 10 para, plata od 2 marke, džak para za kilo soli, milijarde maraka na Kipru i Kajmanskim Ostrvima, za samo deset godina

13. Svi smo naučili da jedan blow job može imati dalekosežne posledice po karijeru američkih predsednika, a da sa druge strane može i da im poboljša bračni život: Hilari je srećno udata i sada vodi State department

14. Moj sada već pokojni deda me je naučio veoma bitnoj stvari, čije pravo značenje otkrih tek početkom ove decenije:Sinko, sve stvari čuvaj za starost, samo "onu" troši dok si mlad.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju