e ubi te me ako znam šta je ispravno
, ako promjenim nik, mislim da bi moji postovi i moj status na forumu izgubili svu draž koju mi isti donosi kada učestvujem u temama.
ali možda bih i morao da promjenim, jer npr. kada sam raspravljao o zora festu, i svojim postovima bio protiv one "agencije za pravljenje žurki", uđe tamo neki lik, koji se posle nikada nije ni pojavio na forumu, a ha, znam ko je prinudna uprava šta ovo on protiv sistema i napljuje me više privatno nego u vezi teme.
dalje, mišljenja sam, da je potrbnije i hitnije uvesti veću kontrolu ili cenzuru, kao što je i naveo ovaj neki kolega iz gornjeg posta, da se provjerava prisutnost i učestvovanje na forumu, pa da se na osnovu toga banuju članovi, da npr, neko se ne uloguje na forum i napadne ga kao virus, milion tema otvori i odgovori na svaki napisani post i više se nikada ne pojavi i neke slične stvari , nemam živaca više da kucam i nabrajam šta mi smeta, jeste da je malo komunistički,ali mislim ipak da je hvalila čvrsta ruka našeg ADMINA, koga inače neizmjerno poštujem.
A sada, po meni osnovni problem foruma, zbog kojega je nastao ogroman pad aktivnosti, a to je, po ko zna koji put ću da sugerišem "POLITIKA", u vrijeme predizborne kampanje za lokalne izbore, forum je iskorišćen za promociju kandidata i njihovih stranaka, što je uzrokovalo smanjenjem aktivnosti,sada već mogu da kažem istih onih ljudi koji su i najviše doprinjeli popularizaciji istog(mogu da vam i nabrojim neke članove). e sad, dolazi ono što je ključno pitanje u ovoj temi, možda ja ne bih bio toliko izrevoltiran da nisam poznavao neke članove, pa mi je smetalo za koga oni pišu, evo navesti ću vam primjer(ništa lično), ja dobijem alergiju kada Banix (sticajem okolnosti ja znam ko je taj dečko) koji ima 12,13,14,15 godina, koliko god, kaže ovi iz SDS-a ništa nevaljaju,sve su pokrali, i on nama predlaže pijanog gradonačelnika, niti zna šta je SDS, niti ko je pijani gradonačelnik, ovo je samo primjer i molim da se Banix opet ne naljuti
, i rezultat tih pisanja je npr. da se neko učlani kao SDS i napadne forum kao virus, jebe, razjebe, kao šatro oni su u pravu i tako u nedogled.
nadam se da se neće niko ljutiti od gore prozvanih, ali tako je
hoću da kažem kako god odlučite slažem se.
p.s. i još jednom apelujem da se ukine tema politika,
Bileća iznad svega, HEO DO GROBA