BILEĆAinfo o sajtu/podrška > BILEĆAinfo

A K C I J A promjene nadimaka/ponovne registracije !!!

<< < (2/6) > >>

error:
Ja se isto ne bih slozio da treba da se mijenjaju nadimci i da budemo anonimni,jer mislim da nije problem u tome sto se zna ko je ko vec da jednostavno velika monotonija usporava populaciju foruma.Mislim da niko nema strah od registrovanih clanova da pise sta misli,vec da je nesto drugo u pitanju.I mislim takodje da bi bilo to preostro da se banuje tako lako neki clan koji na indirektan nacin kaze ko se krije iza nekog nadimka.

Mislim da forum treba osvjeziti sa nekim novim temama,vedriji i pozitivnijim i mozda ce se onda vise pisat i raspravljat.

S.A.F.:
To za promjenu nadimaka treba ostaviti da bude slobodna volja članova. Ko hoće da otkrije svoj identitet ne treba mu braniti, a slažem se sa Vladixom da otkrivanje (makar i posredno) onih članova koji hoće da budu anonimni treba oštro kažnjavati.

prinudna uprava:
e ubi te me ako znam šta je ispravno ;D, ako promjenim nik, mislim da bi moji postovi i moj status na forumu izgubili svu draž koju mi isti donosi kada učestvujem u temama.

ali možda bih i morao da promjenim, jer npr. kada sam raspravljao o zora festu, i svojim postovima bio protiv one "agencije za pravljenje žurki", uđe tamo neki lik, koji se posle nikada nije ni pojavio na forumu, a ha, znam ko je prinudna uprava šta ovo on protiv sistema i napljuje me više privatno nego u vezi teme.

dalje, mišljenja sam, da je potrbnije i hitnije uvesti veću kontrolu ili cenzuru, kao što je i naveo ovaj neki kolega iz gornjeg posta, da se provjerava prisutnost i učestvovanje na forumu, pa da se na osnovu toga banuju članovi, da npr, neko se ne uloguje na forum i napadne ga kao virus, milion tema otvori i odgovori na svaki napisani post i više se nikada ne pojavi i neke slične stvari , nemam živaca više da kucam i nabrajam šta mi smeta, jeste da je malo komunistički,ali mislim ipak da je hvalila čvrsta ruka našeg ADMINA, koga inače neizmjerno poštujem.A sada, po meni osnovni problem foruma, zbog kojega je nastao ogroman pad aktivnosti, a to je, po ko zna koji put ću da sugerišem "POLITIKA", u vrijeme predizborne kampanje za lokalne izbore, forum je iskorišćen za promociju kandidata i njihovih stranaka, što je uzrokovalo smanjenjem aktivnosti,sada već mogu da kažem istih onih ljudi koji su i najviše doprinjeli popularizaciji istog(mogu da vam i nabrojim neke članove). e sad, dolazi ono što je ključno pitanje u ovoj temi, možda ja ne bih bio toliko izrevoltiran da nisam poznavao neke članove, pa mi je smetalo za koga oni pišu, evo navesti ću vam primjer(ništa lično), ja dobijem alergiju kada Banix (sticajem okolnosti ja znam ko je taj dečko) koji ima 12,13,14,15 godina, koliko god, kaže ovi iz SDS-a ništa nevaljaju,sve su pokrali, i on nama predlaže pijanog gradonačelnika, niti zna šta je SDS, niti ko je pijani gradonačelnik, ovo je samo primjer i molim da se Banix opet ne naljuti ;D, i rezultat tih pisanja je npr. da se neko učlani kao SDS i napadne forum kao virus, jebe, razjebe, kao šatro oni su u pravu i tako u nedogled.


nadam se da se neće niko ljutiti od gore prozvanih, ali tako je :)
hoću da kažem kako god odlučite slažem se.p.s. i još jednom apelujem da se ukine tema politika,
Bileća iznad svega, HEO DO GROBA

sremci:
Ja mislim da bi trebali pitati nekog doktora ili politicara jer oni imaju vise privilegija na sajtu od svih nas!!!!!!! ;)
Sjecam se da je doticni dr.. svojevremeno banaova postove clanova koji su penziju zaradili na sajtu i odredjivao pojedina pravila..i kako onda ja koji sam medju deset najprisutnih na sajtu da napisem neki post..mozda se nece svidjeti nekom doktoru ili politicaru pa ce taj isti narediti da se moj ili tamo neci post obrise...
Da se ne lazemo,sve je krenulo od gore nevedenog incidenta!!!

mrvica:
I ja zelim da ostanem anoniman
--- Citat: Nigger Gruja  21.10.2009. 12:12:10 ---
--- Citat: ZOXL  21.10.2009. 10:20:20 ---e ja ga neću mijenjat pa ga taman crko

--- Kraj citata ---

potpisujem !!! 8)

http://www.youtube.com/watch?v=6pYH8SARyqQ


a ovo hahahhaha odgovara.

--- Kraj citata ---
Ja zelim da ostanem anoniman i dalje... :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju