Bilećke teme > Politika

Četiri kandidata za načelnika Bileće ...

<< < (24/24)

mrgud:
Mislim da bi bilo pametno ukloniti video o premijeru sa naslovne strane, na stranu o kome se radi, ma ko to bio!?
Pogotovo sto to dolazi od izvora koji nikad nece, ni u naj ludjim snovima zeljeti nesto dobro srpskom narodu, ne vidim svrhu da ih podrzavam i velicam. Imaju neke svoje interese u svemu ovome, kakve ne znam, ali ih imaju...Dosta mi je samo cinjenica, da su za ratne zlocine osudjeni samo srbi i da se i dalje osudjivaju, a zivotinje koje su pocinili ratne zlocine nad srpskim narodom pustaju na slobodu...
Kome ovo odgovara, neka preseli u Tuzlu, Zenicu, Sarajevo...Srecan mu put! >:(

Sta reci, na ovo: Srpsku decu bacaju lavovima!!! >:( >:( >:( Nasu nejac...

http://www.youtube.com/watch?v=LzUqQxNb8qw

Kako on fino sa svojim, tepa mu, a mi ko budale, lude...

http://www.youtube.com/watch?v=eeZGb17a7RY&feature=related

pectoralis:
Mrgud hoće da utiče na uređivačku politiku,još ako je na poziciji eto sutra specijalaca  ;D salim se naravno. :D :D :D ;D ;D Ovo je jedna tema u kojoj fale veseli i srecni smajlici pa evo malo da to promjenim.

Ovaj video sa Hitlerom njemu samo može ići u prilog.Jer to je njegov glavni cilj od početka,da se predstavi kao zaštitnik Srba,srpskih interesa,da je on dobar Srbin jer ga napadaju muslimani...i naravno da je on Republika Srpska te da je svaki napad na njega(čak i ako se radi o kriminalu) napad na Srpsku i cijeli narod a ne na njega.Jednostavno želi se nametnuti kao lider.I zato mislim da ovo njemu nikako ne može naškoditi,tj njegovom rejtingu...e sad ukoliko neko smatra da ovdje ima sličnosti i istine (ne ulazim u to,to je stvar svakog pojedinca) onda bi eventualno moglo ali opet kažem ne vjerujem.
Ne znam ovi snimci na FTV  i svi drugi koji su bili,na moje mišljenje nisu mnogo uticali,mislim sve sto sam mislio i prije njih.A neću zatvarati oči ni pred jednim ma o kom se političaru radilo i smatram da
to samo rade ljudi koji sumnjaju u svoja uvjerenja.
Čuo sam da je sinoć Bakir napadao Tihića ali nas to uopšte ne bi trebalo da zanima...kao što reće Volter na kraju Kandida " Treba da uređujemo svoj vrt"

mrgud:

--- Citat: pectoralis  16.02.2010. 19:00:31 ---Mrgud hoće da utiče na uređivačku politiku,još ako je na poziciji eto sutra specijalaca  ;D salim se naravno. :D :D :D ;D ;D Ovo je jedna tema u kojoj fale veseli i srecni smajlici pa evo malo da to promjenim.

Ovaj video sa Hitlerom njemu samo može ići u prilog.Jer to je njegov glavni cilj od početka,da se predstavi kao zaštitnik Srba,srpskih interesa,da je on dobar Srbin jer ga napadaju muslimani...i naravno da je on Republika Srpska te da je svaki napad na njega(čak i ako se radi o kriminalu) napad na Srpsku i cijeli narod a ne na njega.Jednostavno želi se nametnuti kao lider.I zato mislim da ovo njemu nikako ne može naškoditi,tj njegovom rejtingu...e sad ukoliko neko smatra da ovdje ima sličnosti i istine (ne ulazim u to,to je stvar svakog pojedinca) onda bi eventualno moglo ali opet kažem ne vjerujem.
Ne znam ovi snimci na FTV  i svi drugi koji su bili,na moje mišljenje nisu mnogo uticali,mislim sve sto sam mislio i prije njih.A neću zatvarati oči ni pred jednim ma o kom se političaru radilo i smatram da
to samo rade ljudi koji sumnjaju u svoja uvjerenja.
Čuo sam da je sinoć Bakir napadao Tihića ali nas to uopšte ne bi trebalo da zanima...kao što reće Volter na kraju Kandida " Treba da uređujemo svoj vrt"

--- Kraj citata ---
>:(  ??? ??? ???

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju