Odakle pucanje iz pištolja, automata, mitraljeza, detonacije bombi kao način iskazivanja radosti !
I zaista, ko to nije doživio nema pojma kako to može biri stresno i iritantno!!!
Naravno, policija je tu da čuva i pazi na red i mir, ali izgleda da oni takve stvari ne smatraju neprirodnim pa se samo smješkaju, sklanjaju, kriju iza coska. Ali to i nije veliki problem, problem je mogao nastati pred kancelarijama SNSD-a...
E, to je problem? Kad je oko tristotinjak gradjana?, tako da ih nazovem a to sigurno nisu...
Došli pred kancelarije, sa ko zna kakvim namjerama, povicima ubiti, zaklati i ko zna sta jos, a u tim istim kancelarijama se nalazilo desetak djevojaka i pet-šest momaka.
Dali iko moze zamisliti, kakav je to osjecaj i strah kod tih ljudi bio u tim trenucima.
Zar treba da radi nečijih fotelja legne bratska krv, to je meni za svaku osudu i medju ljudima i medju zvjerima...
Ne smijem ni da pomislim šta bi bilo da se ispred kancelarija SNSD-a, nije nalazila intervetna patrola Policije, koji su i sami posle izjavili da ovo u životu nisu vidjeli...
Ali ni to nije ništa... vjerovali ili ne. Čovjek je iz gepeka izvadio jebeni AUTOMAT i srez'o rafal u zrak. Meni je to divljaštvo, i stvarno ne znam čemu takve stvari. Malo mu bilo u ratu, il šta već. Nemam pojma.
Ko šalje te ljude, ko huška te ljude na nasilje...Saznaće se i to nadam se...

Takve ljude po meni treba odstraniti iz drustva, ma ko ono bili i sta radili?