samo dva lokala,pa malo je to lokala,treba nam vise lokala,pa sama definicija za novu godnu kaze "docek nove godine ili najludja noc se mora docekati u 4 ili vise lokala inace se nova godina nece primiti,pa ce te biti primorani iduce nove godine da uradite isto samo u najmanje 6 lokala,i tek ce vam se primiti prethodna nova godina". tako da ja mislim da je stanje alarmantno i da ne bi bili u zaostatku za ostalim ljudima ,moramo pronaci vise lokala za docek ng.
ja znam da smo mi jedne godine sad ne mogu da se sjetim, cekali ng. samo u 2 lokala i da nam se nije bila primila ng. ali intervencijom ljudi iz opstine i vlade sa Pala,postignut je kompromis,pa je slavljena bila kineska nova godina,kod slasta,i bili smo u zaostatku samo mjesec i po.meni se cini da je rijec o 1996 godini,ali ne znam tacno ,ja mislim da konobar slavo zna godinu o kojoj se radi.
zato da nam se nebi dogodilo isto ,molim sve gazde lokala ,da otvore svje lokale za docek nove godine,jer tesko da ova vlada na celu sa miloradom dodikom ima toliki uticaj na kineze,da nam srede nedostatak lokala za novu godinu!